A fejlövésnél a kamera kompozíció is más. Van egy körfordulat Weller körül és úgy mutatja hátulról a kiloccsanó agyat. Aztán az ED-209 első fellépésénél Tovább mutatják az áldozatot amint szétlövi. Hirtelen ennyi jut eszembe ami feltűnő.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 19:52
14599
De, az itthoni kiadásra írtam, hogy hibás a Seamless Branching, amit a michaeldvd is megerősített, mikor a tesztjét írták (az ausztrál lemez megegyezik a magyarral). Egyébként ha jól figyel az ember, ki lehet szúrni a két változat közti különbségeket. A legszembetűnőbb, hogy Murphy jobb karját totálra ellövik, ez a rész komplett hiányzik a moziverzióból (csak 1 másodpercről van szó).
0
2007. augusztus 23., csütörtök 19:45
3721
By the way, nekem nem tűnt fel hiba a seamless branchinggel. Igazából az sem tűnt fel, hogy két változatban lenne fent a film a lemezen. Hiszen amúgy is pár másodpercről beszélünk összesen... Vagy nem az itthon is kapható egylemezes MGM-kiadásról van szó?
0
2007. augusztus 23., csütörtök 19:42
3721
Hali!Tudnál segíteni esetleg?Lenne egy kérésem, de inkább e-mailben részletezném, ne a többieket fárasszuk vele. Megköszönném, ha adnál egy elérhetőséget privátban, az én e-mail címem: gerbence@citromail.hu Köszi!
0
2007. augusztus 23., csütörtök 19:16
14
Na ez a Robotzsaru-sorozat is megint egy nehéz eset DVD ügyben: egyszer kikéne adni mind a három részt egy egységes kiadásban.milyen szépen mutatna.hm De egyre inkább úgy tűnik, hogy kevés rá a remény.Az első részt ugyan kiadták, de arról hiányzik a szinkron, mert jómagam is szinkronosan láttam először. sztem egy ilyen kiadás megfelelne az 1,2,3.résznek: +egy 20 éves jubileumi kiadást is megérdemelne:
Már maga a 3 rész kiadása is gyönyör lenne a rajongóknak, de ez egyelőre még ábránd:(
0
2007. augusztus 21., kedd 11:08
14599
Hát nem tudom, én azért kíváncsi vagyok erre a vadiúj szinkronra, mivel az elsővel van egy nagy bajom: eléggé szabatosan fordították annó, eredeti hanggal mintha egy másik filmet néznél. Pedig micsoda magyar hangok voltak benne... Mondjuk SZVSZ Peter Weller-nek sokkal jobban illik Forgács Péter, mint Balkay Géza. Előbbi szinkronizálta már Az elhagyott bolygóban (Screamers) is, Balkay-t meg értelemszerűen nem kérhették fel újra, mivel sajnálatos módon tavaly meghalt... Sokáig én is csak az eredeti szinkronnal ismertem, de mióta megvettem DVD-n feliratosan, teljesen átértékelődött bennem a film, angolul sokkal hatásosabb. Csak az elkúrt Seamless Branching-et tudnám feledni. Elég gagyi módon van a két változat összerakva, úgyhogy ha kihozzák itt is a kétlemezes kiadást, cserélem azonnal...
0
2007. augusztus 21., kedd 10:12
143
Nekem szerencsére megvan a régi szinkronnal, igaz rendezői változatban, így a hiányzó részekben a miraxos szinkron szól. Még csak számítógépen néztem meg, azon nem tűnt annyira rossznak, zúgni zúg meg recseg is, de nem vészes.
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:18
14599
A film eredeti szinkronja sajnos nincs a legjobb állapotban technikailag, és meglehetősen hiányos is: mikor az első VHS-átirat készült (az eredeti magyar hanggal), még az itthoni mozis kópiákról vették a képet is, és emlékszem, mennyire siralmas állapotban volt már akkor is a képminősége - egy agyonjátszott kópiáról írták át -, aki régebben látta a TV2-n, tudja miről beszélek... Gondolom emiatt kapott új, 2007-es szinkront (bár nagyon sajnálom az eredetit). :(((
0
2007. augusztus 14., kedd 16:13
134
Annyi biztos,hogy a Miraxos szinkronban Kurtwood Smith magyar hangja Haás Vander Péter, Ronny Coxé pedig Barbinek Péter.
0
2007. augusztus 14., kedd 15:11
143
A Mirax adta ki azzal a 90-es évek közepén; a szinkront a Masterfilm csinálta. Többet én se tudok.
0
2007. augusztus 14., kedd 14:51
3025
Szerintem meg KETTŐ! Mutass a 3-dik szinkronból részletet!
0
2007. augusztus 14., kedd 13:59
143
három van.
0
2007. augusztus 14., kedd 13:45
3025
Csak kettő van!
0
2007. augusztus 14., kedd 13:28
134
Na akkor már a Robotzsarunak is három szinkronja van,de minek?! A néger magyar hangja Kassai Károly az első szinkronban és tényleg nagyon jól hozza a karaktert.
0
2007. augusztus 14., kedd 11:01
4078
Van a régi szinkronban az a röhögő feka. Na az überelhetetlen szinkronszínészek között:)
0
2007. augusztus 14., kedd 8:47
959
Egyetértek. Viszont a borítón akkora elírás ván, hogy csak na. Csak az angol 5.1 és a lengyel /hangalámondás/. Kárpótlásul viszont nincs korhatár keret-borzalom és SZINKRONIZÁLT VÁLTOZAT szöveg. A csehek tudnak borítót készíteni.
0
2007. augusztus 14., kedd 0:58
3025
nem rossz az új szinkron, de a régi odaveri! RoboCop hangja az új szinkronban förtelmes!
0
2007. augusztus 13., hétfő 23:00
143
Murphy - Forgács Péter Anne Lewis - Solecki Janka Az Öreg - Végvári Tamás Dick Jones - Rosta Sándor Clarence Boddicker - Barbinek Péter Bob Morton - Jakab Csaba Én maradok a réginél. Forrás: www.szinkronhangok.hu
0
2007. augusztus 13., hétfő 21:40
1341
3 lehetőség van:1. A VHS szinkron nem volt szalonképes, hogy feltegyék a dvd-re 2.Olcsóbb újat csinálni 3.A kiadó szeret kib*szni a vásárlókkal :)
0
2007. augusztus 13., hétfő 21:30
4956
Nos, a képeket elnézve. Semmi felesleges díszítés sehol, a filmhez igazodóan, komor, fekete, szürke a borító többségében. Nagyon szép. A lemezek szitázása is tetszik. CSak egy valamit nem értek? Ha anno a VHS korszakban elkészült az első szinkron, akkor mikor készült új hozzá? A külföldi DVD kiadásnak kellett és azt megvették vagy ez valamelyik tv csatorna készítette és tőle vásárolták meg?