Keresés

Robotzsaru

2007. augusztus 13., hétfő 16:30
Nem publikus a rendelés.
Viszont maga a kiadványról írhatok, reméljük az Intercom ebben az évben megjelenteti.

Robocop DC 2 DVD:
- szépen szitázott korongok, a lemezeken szöveg is: Robocop Director Edition Disc 1... Disc 2
- külső és belső borító tetszetős, van jelentválasztás szétírása is.
A lemezt behelyezve elindul a ne lopj, majd a MGM és Fox stúdió intró.
A menü mozgónak indul /semmi piktogramos menü!/, aztán állóképesre vált,alatta pedig a főtéma szól.
Az első lemezen megtalálható a film mozis változata /1:38:34/.
A kép szép tiszta, anamorf. Az angol 5.1 jól teljesít. Ez elmondható a csak 2.0-ás magyar hangról is. Említettem, a lemezen új szinkron van, Forgács Péter Peter Weller magyar hangja.
Megmondom, hogy nekem bejött az új szinkron, nem stúdiószagú, szerintem.Szépen szól a szöveg és a zene is. /További kiváló szinkronhang: Végvári Tamás, Jakab Csaba, Rosta Sándor, Barbinek Péter/
A klasszikus szinkron nincs  lemezen.

A film még ennyi idő után is kiváló. Szinte alig vehető észre rajta a kor.
Paul Verhoeven legjobbja.

Az extrák lényegében ugyanazok, mint a feliratos kiadáson találhatóak. Sajnos magyar felirat nem választható hozzájuk, csak lengyel. Nem hinném hogy bárkinek is segít. Ezért én az extrákat nem fogom megnézni.

A 2. lemezen ugyanaz fogad minket, kivétel hogy itt a film Rendezői változata található /99 perc/. Természetesen a filmet lehet ugyanúgy az új színkronnal élvezni.
Három + extra került a lemezre, az új kiadás részere készültek. Szintén lengyel felirattal nézhetőek.

Összkép: egy klasszikus - DVD-n, új köntösben, extrább kiadásban, és szinkronizált változatban.
Kell ennél több? Igen: BLU-RAY!
0
2007. augusztus 13., hétfő 16:30
Mintha magamat hallottam volna haver!
0
2007. augusztus 13., hétfő 16:21

Az új szinkronja valami mocsok szar...
0
2007. augusztus 13., hétfő 16:17
A kurva kibaszott életbe! Hogy nem bírják leállítani magukat. Ez az állandó újraszinkronizálgatás!!! (mintha olyan jók lennének manapság a szinkronok). Ezért sajna marad az agyonnézett, gyűrött szalagos videókazi ami videótékából lett megvásárolva szép jobb minőségű DVD helyett. Gratula nekik! hogy basszák meg!
0
2007. augusztus 13., hétfő 16:07
Olvass vissza!
Külföldön megjelent, nagy valószínűséggel onnét rendelte.
0
2007. augusztus 13., hétfő 16:04
Honnan van meg szinkronosan?
0
2007. augusztus 13., hétfő 15:14
Egy pár képet is tegyél majd fel. köszi
0
2007. augusztus 13., hétfő 13:54
Kezemben a kiadvány:

a szinkron 2.0, és új, amint sejtettem. Érthetetlen hogy miért nem 5.1.

bövebben később...
0
2007. augusztus 12., vasárnap 18:56
Új szinkron készült az 1. részhez 2007-ben /Kozmafilm/.
Weller magyar hangja Forgács Péter.
Ezért nagyon valószinű hogy az új kiadás /5.1-ben/ már ezzel szól.
0
2007. augusztus 4., szombat 17:59
Szerencsére MGM kiadvány és nem Paramount.Abból még a szinkronos sem jön.
0
2007. augusztus 3., péntek 23:11
proféta szóljon belőled...
0
2007. augusztus 3., péntek 21:16

Ha rajta van a szinkron szerintem van rá esély hogy be lesz hozva.
0
2007. augusztus 1., szerda 0:03
nekem van otthon egy angol dcm/triológiám... most akkor az új kiadás a 3 új extra miatt lehet érdekes csak és kizárólag, vagy jelen esetben egy itthon nagymértékben megcsúszott kiadásról van szó?
0
2007. július 31., kedd 22:19
Ehhez is készült egy második szinkron, így én azt valószínűsítem, hogy sajnos azt tették rá a lemezre. (Lásd Delta Force)
0
2007. július 28., szombat 21:58
a lengyel felirat az extrákon teljesen elvette a kedvem az egésztől... :)
0
2007. július 28., szombat 20:58
SZVSZ soha (bár csodák néha vannak)...
0
2007. július 28., szombat 20:33

Szerintetek mikor lesz ez behozva hozzánk?
0
2007. július 28., szombat 20:31
De legalább már nem fog akadozni a rendezői változat, ha külön lemezen van a két verzió. A seamless branching-et kicsit elkúrták az első kiadásnál...
Meg végre van hozzá (reméljük a klasszikus) szinkron. :)))
0
2007. július 28., szombat 19:50
igen, ez egy nagyon kedves jelenet :S
0
2007. július 28., szombat 19:23
Azt tudom, hogy szétlövik a kezét, de van egy olyan villanás is, hogy az egész bal karját ellövik, az nem volt benne a moziverzióban...
0
2007. július 28., szombat 13:26

Az eredeti vhs verzion is ott volt a kézlelövés szoval mindenképp ahhoz passzol a szinkron.
0
2007. július 28., szombat 13:15

Most próbalom én is beszerezni ezt a kiadványt, lehet hogy a jövő héten megjön. De mivel nyári szünet van, nem kizárt, hogy késik.
0
2007. július 28., szombat 13:08
Na ja, a rendezői változat 26 másodperccel hosszabb csak, és ha jól emlékszem, azoknál nincs szöveg. A legszembetűnőbb bővítés az elején van, mikor ellövik Murphy karját...
0
2007. július 28., szombat 13:04
Ezt nem tudom megerősíteni, szerintem mindkét lemezen van szinkron is, mivel kicsi az eltérés időben, a cseheknek megmaradt a klasszikus szinkronjuk, gondolom a magyarnál is.
Az infókat egy szlovák forumozótól fordítottam.
0
2007. július 28., szombat 12:00
Na ezt sürgősen behozni!
0