"Most lenne..." Ez nem igaz, mert SeIect kiadvány még nem jelent meg időben.
0
2016. december 5., hétfő 21:39
8851
Képzeld el, ha kooperálna a Pro Video és a Szelekt! Ha mindent bedobtak volna, most lenne egy mérethibás gyűjtődoboz, benne 15 karcos lemezzel, az első részen csak szinkron, a másodikon csak felirat, a harmadikon egyik se, és bónuszként még a kép is fél másodpercenként megakadna és ugrana egyet! Jobban belegondolva, ahhoz képest ez istenes kiadvány, mindjárt rendelek is egyet.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. december 5., hétfő 21:10
8260
Jaja... de egyszer mi lenne, ha minden sikerülne? :P
0
2016. december 5., hétfő 20:55
8851
Ugye, hogy mindjárt más megvilágításba helyezi a Jurassic Park digi fiaskót?
0
2016. december 5., hétfő 19:52
6697
Nyilván senki sem lehet elégedett ilyen formában a kiadásokkal. Még azok sem, akik esetleg nem szeretik a szinkront ezen filmek esetében (sem), ismerek ilyet, de még esetleg náluk is a család miatt a magyar szinkron jól jöhetett volna. Viszont, abbéli félelmemben, hogy később még sem hozzák ki szinkronnal a Tornyot és a Királyt, majd én is meg fogom venni a két lemezes változatokat, és majd hozzászoktatom magam az eredeti hanghoz. Igazán nagyon nagy baj akkor lenne, ha még felirat se lenne a lemezeken, de akkor biztos nem merték volna kirakni a boltok polcaira sem... Elég hosszú még így is a lista, mik nem jelentek meg, még csak felirattal sem.
0
2016. december 5., hétfő 19:34
8260
:)
Akkor a külcsíny fejlődése a belbecs rovására ment...
0
2016. december 5., hétfő 19:02
8851
Úgy látom, a csecse külcsín jól eladja a belbecs terén kihívásokkal küszködő kiadványt. A kiadó gondolom, le is vonja majd a megfelelő konzekvenciát.
0
2016. december 5., hétfő 18:30
6697
Egész pofás, főleg a brit kiadáshoz képest, már ami a korhatárjelölést illeti, ott elég csúnya, hogy még a díszdobozra is rá van nyomtatva :/
Most már csak az a kérdés, hogy nézhet ki vajon a A Gyűrűk Ura és A Hobbit Gyűjtemény - Bővített kiadás gyűjtemény? Csak az MM oldalán láttam eddig...
0
2016. december 5., hétfő 17:45
19952
Azt hittem a sima van meg. Azert koszonom szepen.
0
2016. december 5., hétfő 17:33
3448
Nekem a 3D-s bővített Hobbit gyűjtemény van meg, azzal így néz ki.
0
2016. december 5., hétfő 17:17
19952
Akkor ez olyan mint a Hobbit bovitett? Tudnal kepet roluk egyutt felrakni? Koszi
0
2016. december 5., hétfő 16:16
3448
Én is hozzájárulok pár képpel, utolsó páron pedig összehasonlítás az UK verzióval.
Van az a kiadvány amihez képest még a mi korhatárkarikáink is jól néznek ki. :)
0
2016. december 5., hétfő 14:57
2405
Nekem mindenkeppen jobb, mert nem kell vele foglalkoznom.
0
2016. december 5., hétfő 14:51
52684
Azt nem tudom, hogy jobb-e, mindenesetre léteznek nálunk türelmetlenebb rajongók, akik felismerték azt, hogy nem olyan kortalanok, mint tündék, s mivel még a Szürkeréven innen szeretnék élvezni a nagy felbontást magyar szinkronnal, ezért segítettek magukon.
most posts by TM
0
2016. december 5., hétfő 13:21
2405
OK, akkor majd az letoltom es kiirom lemezre :D meg jobb.
0
2016. december 5., hétfő 12:10
52684
Már megelőztek ezzel. Létezik LOTR bővített trilógia BD-verzió DTS-ES magyar szinkronnal.
most posts by TM
0
2016. december 5., hétfő 12:01
7074
Hívd majd át a szomszédokat is, hogy az összes szereplőnek azért ne te legyél a hangja! :)
0
2016. december 5., hétfő 11:47
2405
Ezzel egyetertek, bar en is meg fogom venni. Regota szemezek a kulfoldi/angol kiadvannyal. Sajnos anno lemaradtam rola, amikor leakcioztak, es mara az ara mar 150 EUR korul mozog egyes aukcios oldalakon, ujonnan csak a nemetet lehet beszerezni ennel vmivel olcsobban. Orulok, h igy "olcsobban" meguszom, es majd otthon csinalok hozza egy hazi szinkronos kiadvanyt (egyszer) ;)
0
2016. december 5., hétfő 11:26
3088
Az a legnagyobb gond, hogy ezt a kiadást effektíve a tripla szinkronos helyett adták ki, ráadásul azon az áron, ami kb. azért lett volna reális... A két kiadás viszont láthatóan nem helyettesíti egymást, vagy legalábbis sokak számára ez a helyzet.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. december 5., hétfő 9:42
52684
Egy szépen faragott szék értékéből se von le semmit, ha hiànyzik egy-két lába. Gondoljunk csak azon sokakra, akik állva szeretnének gyönyörködni benne.
most posts by TM
0
2016. december 5., hétfő 4:33
3448
A külső tokhoz igazított műanyag szín csak az amcsiknál volt meg sajnos. Nem csak minket tűntettek ki ezzel.
Korhatárjelzés ellen meg sajnos bármennyit lázadhatsz, változni nem fog, rajta kell lennie, ahogy az angolok is megkapják ami nekik "jár".
Még pár óra és én is értekezek eme "ritka ronda" kiadványról. Nem azt mondom, hogy ezt érdemeljük, de évek óta várok erre. Így több, mint a semmi, igaz kevesebb a teljesnél. Részemről karácsonykor már erről megy a maraton.
0
2016. december 5., hétfő 0:05
69
Csak azért mert nem úgy jelent meg ahogy te elképzelte, még nem lesz gyalázat. A grill csirkén sem érdemes számon kérni, hogy miért nincs rántva - nem annak szánták. Ez nem egy oylan kiadás, amin van szinkron, hát aztán. Ha hőzöngeni akarsz, legyen amiatt, hogy miért nincs szinkronos is, de annak a hiánya nem von le semmit ennek az értékéből.
A kollégák szót meg kár ilyen passzív agresszívan idézőjelbe tenni, az is lehet filmrajongó aki eredeti nyelven nézi.
0
2016. december 4., vasárnap 23:31
1756
A külső dobozra gondoltam.
0
2016. december 4., vasárnap 23:24
8260
Nem az első és nem is az utolsó eset.
0
2016. december 4., vasárnap 23:11
1333
"Ha lenne valami ellenállás, bojkott, összefogás, akkor a kiadó kétszer is meggondolná, hogy ilyen félmegoldásos hibrid fost toljon le a torkokon."
Nem ismerek rád! :)
Egyébként maximálisan egyetértek veled. Amíg a lentebb is megszólaló filmrajongó "kollégák" izgatottan rohannak megvenni (és ki tudja, rajtuk kívül még hányan országszerte) ezt a gyalázatot, addig a bizonyos kiadó - amit "nem nevezünk nevén" - minden döntéshozója elégedetten dörzsöli a tenyerét, hogy ismételten volt egy remek üzleti húzása. :(