Keresés

InuYasha 1-2-3-4.

2006. december 22., péntek 19:04
ez így van. én is sérelmezem, de azt hiszem bizonyítja, hogy milyen jó, hogy még ennek ellenére is annyira, annyian szeretik. a szereplők nemhogy szerethetőek...imádnivalóak, nem lehet betelni velük, és talán ezt szeretem benne a legjobban :P (na persze egy angel s feather, gravitation  vagy ilyesmi szereplői tán még ennél is szerethetőbbbek XD)
0
2006. december 21., csütörtök 19:10
Nekem is tetszik de az az igazán nagy bajom vele, hogy ez már túlzottan hosszú ráadásúl a főellenséget (spoiler) tudtommal máig nem győzték le. Kb egy végtelen történet lesz belőle:)
0
2006. december 21., csütörtök 19:08
egyetértek az előttem szólóval. csodás története van, minden elismerésem rumiko takahashinak, az írónak, és köszönet a kiadásért, még akkoris ha silányak az extrák :P
0
2006. október 14., szombat 22:15
Szerintem nagyon jó az inuyasha!
Sok műfajt elevenít meg: akcio , fantasy, romantika, horror, humor és kaland.:)
Ez teszi érdekessé és izgalmassá!

Aki teheti nézze meg, mert sok a japán kultura alapjaiból is van benne és köztudottan a japánok hitvilága és mondakörea legfejletebb!
Igaz , hogy igy elöször azt mondjuk rá hogy nem igaz és nincs sok értelme!
De van csak megkell értelni és kiszedni beölle a burkolt mondanivalóját:D
Amugy meg tényleg nagyon zsír:D Tele van hülyeséggel is ! De hát ezért is szeretjük:D
Inuyasha jó fej és a többi karakter is jól ki van találva!

Könnyü itt egyeseknek lebecsmérlően beszélni rólla! Azoknak azt üzenem , hogy ha majd olyan szintre jutnak , mint Takahashi Rumiko (az anime-k rajzolóinak legnagyobbika) , akkor majd értékelhetik ezt a műfajt és azon belül az Inuyashát , amit szintén ő rajzolt!!

Pussza nektek!

És nézzétek sokat az Inuyashát és más anime-ket is!!:)
0
2006. október 1., vasárnap 20:53
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 1:07
azert nem kene ide ez a stilus :(
0
2005. szeptember 17., szombat 23:18
"a gyöngy is szétreped, és több ezer darabra hullik szét az égtájak minden irányába. Ezek után Kagome és InuYasha együtt keresik a Shikon gyöngy darabjait,"

De ismerős ez valahonnan. Megkeresni az összeset. Tényleg ez a Japán sorozatok új mániája?!

Nem ismerem ezt a sorozatot, de mit nyafogtok? Ezt legalább kiadják! Sourround hanggal és extrákkal! A 13 Transformers sorozatból eddig egyet sem adtak ki.
0
2005. szeptember 17., szombat 22:27
jah, mégvalami, remélem kiadják mindet, mert én kipengetem érte a pénzt, mert imádom a mesét, de ha kise adják az egész sorit, akkor bele se kellett volna kezdeni. meg ha nemtudjátok kipostázni, akor irjáto ki a picsába hogy nincsen vegyetek máshol, aztán akkor nemfogom várni mint egy hülye
0
2005. szeptember 17., szombat 22:14
baszák meg mind! ha már ennyien rendelnek jólenne beszerezni néhányat nem? már bocs a durvaságért, de értitek: ül a gyerek otthon várja kedvenc meséjét, vár vár, sehol semi, de mégha néhányan rendelnek, akoris jólene talán kézbesíteni a dvdket. "beszerzés alatt" <--- nemhiném hogy 2hónap mire beszereznek pár dvdt a készítőktől, bocs ha tévedek.  a sarki dvd boltban is ha kéred, lerendelik neked 1 hét alatt, de ha már innen megrendelem kivárom, de ha még pénteken is azlesz hogy beszerzés alatt, számithattok a visszamondásomra!
0
2005. szeptember 15., csütörtök 21:46
Az jó, hogy azt írták 1-5 nap a szállítás ! Szombaton lesz 2 hete, hogy megrendeltem és a DVD sehol !!! ÁÁÁÁÁ
0
2005. július 15., péntek 13:52
ZS: Légyszi ha nem kritikát írsz használd a fórumot, azért van. A fiatalember valószínűleg megnézte az ismétlést, vagy megszerezte más forrásból az ominózus részt. Az első részben (amit eddig láttam az egészből) van azért néhány Go Nagai munkásságára emlékeztető horrorisztikus elem, amit nem mutogatnék kiskorúaknak, de manapság 12 év felett azért ez már nem szabadna, hogy problémát okozzon. A 16-os kategória azért már igen erős túlzás lenne. Jó lenne tudni, hogy a 12-es kategória mely pontjainak nem felelt meg az a rész.

A lemez egyébként egészen korrekt, leszámítva a felirat hiányát. Továbbra is jónak tartom az árat, a sorozat is jónak tűnik, bár soknak találom a szereplők belső monológjait, amelyekben a nyílvánvaló eseményeket kommentálják. Ha tényleg lesz felirat a második lemeztől, én egyértelműen támogatom a kezeményezést. Ki tudja, lehet, hogy a Cowboy Bebop is sorra kerül.
0
2005. június 29., szerda 23:48
Telhetetlenek vagytok. USA-ban egy InuYasha DVD ajánlott fogyasztói ára 3 epizóddal nettó 25 dollár, igaz, ez odaát is egy picit magasabb az átlagnál. A felirat valóban komoly hiányosság, de az ár akkor is kiváló. Bár én simán el tudom képzelni, hogy a közeli jövőben még 990 forintos árcimkét is rakhatnak rá.

Ha a lenti hozzáállás ellenére netán mégis kijönne a teljes sorozat, vagy legalább az első két évad, így megvenni valóban nem olcsó mulatság, de azt sem szabad elfelejteni, hogy 170 rész az mégiscsak 170 rész, ami legalább 60 óra nettó szórakozást jelent, ami azért nem egy Gyűrűk Ura-hosszúság. Plusz hozzá kell venni, hogy az animék licenszelése nem olcsó mulatság, a minőségnek japánban is megkérik az árát, ráadásul az InuYasha nem is túl régi sorozat. A kereslet pedig még USA-ban is azért még elmarad a mainstream kiadványokétól, hát még nálunk.
0
2005. június 29., szerda 23:03
Tőke az van de amíg a ROMLOTT, szétrohadt, "magától elmászó" halat is el tudják adni a húspiacon addig minek erőlködjenek szép, igényes áruval?
0
2005. június 29., szerda 23:01
RTL-Filmklub... LOL : )

Szerintem éppen ideje lenne lehúzniuk a rolót... a Vertex jobb minőséget tudott felmutatni. Most komolyan, nincs ott tőke? Vagy csak haltőkékkel kéne foglalkozniuk a dvd kiadásért felelős részlegen.
0
2005. június 29., szerda 22:56
Hát ja, egy majdnem 170 részes szorozatot kiadni 4 részenként... Röhej!
0
2005. június 29., szerda 22:25
2004??? :D Vicc!
És mi ez hogy 1-2-3-4? Ha így kiadják mindegyik részt, többe lesz mint egy GYU trilógia ultra-mega-giga kiadásban.
Még ha ez valami kihagyhatatlan, hiperszuper kiadvány lenne, 4 rész egymagában akkoris szemfényvesztés...
Ejnye-ejnye, maradtak volna Győzikénél! ;) Áh, ez az RTL Klub stílus(talanság? :).
0