Keresés

Ó, testvér merre visz az utad? - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2019. január 20., vasárnap 15:30
Szia! El tudná magyarázni, hogy a blu-ray lemeznél mi az a transzfer és, hogy jön ehhez a VC-1 vagy AVC codec? Bár lehet már a kérdés se jó...
0
2017. október 14., szombat 17:15
Ment valasz
0
2017. október 14., szombat 15:55
Mivel ezen a kiadáson cseh szinkron is van, így a cseheknél is ugyanez a kiadvány elérhető...

Egyébként nem tragédia a kép, de érezhetősen gyengébb mint a VC-1 kódolású transzfer.
0
2017. október 14., szombat 15:31
:( Pedig ezt én is megakartam venni. Igaz nem a fémdoboz változatot. Ezek szerint a cseheknél a VC-1-es van a jobb minőségű vagy nálunk is nagy valószínűséggel az AVC-és amit te írtál? mert ha elérhető a cseheknél a jobb minőségű transzfer akkor érdemes azt hiszem..
0
2017. október 14., szombat 13:19
ment mail!
0
2017. október 14., szombat 13:15
Irjal ram legyszi

menuborito kukac gmail pont com
0
2017. október 14., szombat 10:22
No lám, nem minden arany ami fénylik... ezt a kiadást a Bontonfilm most eléggé elszúrta.

A fémdoboz gyönyörű, a cím dombornyomott az elején, elég impozáns látvány.

A vaskos csalódás akkor ért, mikor belekukkantottam a filmbe...
A bluray.com tesztje a kiadás képét maximálisra, azaz 5 csillagra értékelte, de a mi transzferünk a legnagyobb jóindulattal is max hármat ha érne.
Fura, mert mindenhol VC-1 kódolást írnak, a miénk pedig AVC-s. Meglepett, de sajnos nem pozitív értelemben.

A kép nagyon fakó, hiányoznak az élénk színek, és a részletességgel is gondok vannak, ráadásul kisebb képhibák is előfordulnak pöttyök formájában...
Ha ezt előre tudom, tuti nem veszem meg a filmet, legyen bármennyire is szép a steelbook.

Ha esetleg valakit érdekel, 3000 HUF-ért átadom, nekem bosszúságot okozott.
Egyszer nézett, makulátlan állapotban van.
Nem vállalhatatlan a kép, de ez most a tökéletestől nagyon távol esik.
0