Ismét megnézve a filmet, picikét negatív "irányba" változott a véleményem; így atomjónak már inkább a dvd-változat itteni, alacsony (akciós) árát nevezném, nem pedig magát a filmet, mely egy túlbonyolított cselekményű, mindenáron "retrózni" próbáló kém-marhaság lett (apropó, kémnők: a Vörös veréb jobb volt szerintem), egy unszimpi Charlize T.-nal a főszerepben. Mindenesetre az a brutális, többes lépcsőházi bunyó e filmben még mindig egy -szó szerint- ütős rész!
0
2018. március 11., vasárnap 21:20
1194
Atomjó
Bejött ez a film, a hangulatával, képi világával együtt (bár a zenéje már nem nagyon "jött be"...)! Nagyszerűek voltak az akció-és verekedési jelenetek (főleg az a hosszú -és persze durva- "nagy" bunyó abban a lépcsőházban). Jó a filmben "atomszőke" kémnőként Charlize Theron is, de James McAvoy szereplése jobban tetszett (s annak ellenére, hogy néha már idegesített a karaktere -Spoiler: így örültem, mikor az végre golyót kapott a fejébe). A mozi végére viszont úgy éreztem, az alkotók -úgymond- túlcsavarták benne a (kém)csavart... na mindegy.
U.i.: Várom hát ezek után a másik kémnő, Vörös veréb bevetését, Jennifer Lawrence-el (amelyet, ehhez a filmhez hasonlóan, szintén hazánkban forgattak).
0
2017. november 30., csütörtök 19:10
3535
Mert a mi régiónkban fuggetlen, ahogy a cseheknél és a lengyeleknél is.
0
2017. november 30., csütörtök 18:34
19955
Amugy ez nalunk hogy hogy fuggetlen film? Miert nem Universal?
0
2017. november 30., csütörtök 18:34
19955
Ugy tudom ebbol a steelbook-bol semmi nem lett. Ez csak egy terv volt.
0
2017. november 6., hétfő 19:12
1017
Jutni kell azért nekünk még steelbook :D Azért ez nem akkora cím ,hogy 5 évre előre felszippantottak minden steelbookot :D
0
2017. november 6., hétfő 16:45
2405
Sajna ott mar elfogyott, de a megjelenes utan biztos lesz meg par darab...
0
2017. november 6., hétfő 12:19
1017
Ennek én is nagyon! Na majd Angliából belehet talán szerezni ezt a steelbookot.
0
2017. november 6., hétfő 12:09
1496
Nem olyan rossz ez a borító, de egy ilyen steel-nek jobban örültem volna.
Szerintem meg a borító pont hogy nem atom. Szörnyű lett. Csak le kellett volna másolni ezt de nem sikerült. Azok a hatalmas fekete bizbaszok zavarnak legjobban a SZŐKE neon felíratnál. Paintes grafikusoknak nem sikerült.