Keresés

Gladiátor - különleges kiadás (3 DVD)

2005. szeptember 17., szombat 0:08
Köszi.
0
2005. szeptember 16., péntek 23:55
WinXP Microsoft photo editor jobb híjján megfelel, hacsak nem használsz linuxot, de végső meoldásként a painttal is megoldható a dolog (ez már volt a win 3.0-ban is...)
0
2005. szeptember 16., péntek 22:43
Nekem is van egy képem. :)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 16., péntek 22:14
Bocsi, a kép méretéért, nem tudok méretezni.
0
2005. szeptember 16., péntek 22:13
0
2005. szeptember 16., péntek 2:49
Ok, THX az infót!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 16., péntek 2:47
Nem csak kibővítették, szerencsére nem olyan amattőr módon, mint a T2-nél.
0
2005. szeptember 16., péntek 1:54
A mostani 3 lemezes Gladiátorhoz új szinkron készült? Ez más, mint ami kijött a VHS-ekre anno???
0
2005. szeptember 16., péntek 1:51
"A még régebbent kihagytad.A 30-as években rengeteg európai film jött,feliratosan."

Persze, a magyar szinkronipar a háború után indult be (bár lehet, hogy előtte is szinkronizáltak, nem tudom, az biztos, hogy a Duna Tv és más csatornák indulásukkor rengeteg régi  - 30-as, 40-es évekbeli - filmet vetítettek, láthatóan régi felirattal, viszont  arra nem emlékszem, hogy ezek közül bármelyiket is vetítették volna korabeli szinkronnal).

"A szinkronok később is a TV számára készűltek elsősorban."
Szerintem nem.

"Feliratos volt pld.A majmok bolygója,Különben dühbe jövünk,Piedone Honkongban stb."
A Majmok bolygója normál mozihálózatban nem ment, csak a Filmmúzeumban, az ottani filmek pedig - érthetően - jobbára feliratosak voltak.
A Különben... mintha rémlene, hogy ment feliratosan is (de szinkronnal is valamikor!), a Piedone-filmre nem emlékszem. Viszont én pl. a Volt egyszer egy vadnyugatot is feliratosan láttam először.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 23:58
"visszatér(het) a digipack!!!! yeess!"

legyen :)
0
2005. szeptember 15., csütörtök 18:13
Zebi!

A még régebbent kihagytad.A 30-as években rengeteg európai film jött,feliratosan.
A szinkronok később is a TV számára készűltek elsősorban.
Feliratos volt pld.A majmok bolygója,Különben dühbe jövünk,Piedone Honkongban stb.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 17:43
reméljük, sokan gondoljuk hasonlóan, és nem kell mindenféle siránkozást-magyarázkodást hallgatnunk fél év múlva, hogy miért is nem lett sikeres egyik sem.
és visszatér(het) a digipack!!!! yeess!
0
2005. szeptember 15., csütörtök 17:29
igazad van, az én véleményem is ez, csodálkoztam is, de nem olvastam el figyelmesen a cikket,
0
2005. szeptember 15., csütörtök 17:09
szvsz sem a cápa, sem a gladiátor, sem a JP doboz nem az az árfekvés, aminél érdemes volna az akcióra várni. (mondom ezt úgy, hogy én is akciómániás vagyok, nagyon kevés dolgot vettem meg az induló árért.) egész egyszerűen a filmeket és a körítést nézve messze a dvd vásárlási lélektani határ alatt vannak szvsz. mivel nem borzasztó az indulóáruk, nem valószínű, hogy nagy bukta lenne egy későbbi eksön.
hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 17:02
kár.....:-(
0
2005. szeptember 15., csütörtök 17:01
"ugyanakkor a kiadók szeretnék felhívni a vásárlók figyelmét arra, hogy milyen újdonságok jelennek meg elérhető áron"

tényleg nem. csak jól reklámozni fogják.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 16:55
nem lesz akkor akciós? a dvdextrán is ez volt!
0
2005. szeptember 15., csütörtök 13:57
nem jól olvastad. az index cikk hibás, amint erre xpress tegnap egy másik topikban felhívta a figyelmet. a dvdextrát olvasd el.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 13:33
jól olvastad. csak kár, hogy árakról sehol sem beszélnek.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 13:12
Sziasztok! Ha jól olvastam, akkor az októberi DVD ünnepen többek között ezt is akciósan lehet megkapni.Hihetetlen....

http://index.hu/kultur/cinematrix/cinehirek/?main:2005.09.14.&236321
0
2005. szeptember 15., csütörtök 11:47
szerintem ez így is nagyon szép, hiába volt szebb a korábbi borító.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 9:10
"Egyébként az ötvenes években és még régebben( a nagyapámtól tudom,a filmszeretetet is tőle tanultam),minden,még a Hófehérke is feliratos volt"

Ehhez tegyük hozzá, hogy az egész ötvenes évtizedben, a nyilván legtöbbeket érdeklő amerikai filmekből összesen 13 db-ot mutattak be nálunk, a Filmlexikon adatai szerint.
(A 60-as évek átlaga kb. 10 film/ év, a 70-eseké 20).  De az tény és való, hogy Hitchcock, Stewart, Tracy, Dean, Garbo, Wayne, McQueen, Newman - lehetne sorolni - Magyarországon kapható filmjeinek többségéhez készült szinkron.

"Sok régi magyar film is más piacra gyártott feliratos változatban maradt fenn nekünk."
Pl. olyan klasszikus is, mint a Meseautó.
0
2005. szeptember 15., csütörtök 8:46
mindjárt kettőt is vettél belőle? :)
0
2005. szeptember 15., csütörtök 8:43
Azta noname! Ez piszok jól néz ki! wáááááááááááááááááááá :))))))))))))))))))) Hamarosan én is a kezembe foghatom, ha Xpress is úgy akarja és a rendelésem hiányzó darabjait hamar pótolja ;)))

Köszi a képet mindenki nevében!
0
2005. szeptember 15., csütörtök 2:04

0