Keresés

Gladiátor - különleges kiadás (3 DVD)

2005. szeptember 15., csütörtök 0:12
tud valaki mutatni egy képet, milyen belül?
csak mert más lett a borító.
0
2005. szeptember 12., hétfő 18:35
Két lehetőség van.Vagy szinkron nélkül jelenik meg,vagy egyáltalán nem jelenik meg.Egyébként az ötvenes években és még régebben( a nagyapámtól tudom,a filmszeretetet is tőle tanultam),minden,még a Hófehérke is feliratos volt.Mindez semmi gondot nem okozott.
Sok régi magyar film is más piacra gyártott feliratos változatban maradt fenn nekünk.Ha akkor szinkronizálják most hallgatjuk szlovákul?
A kicsi ovális képernyők miatt kellett később a szinkron.
Szerintem a filmhez az eredeti hang is hozzátartozik,mankóként egy felirattal.
Persze ha van rá lehetőség szinkron is kerüljön a lemezekre,de az ne forduljon elő,hogy a szinkron hiánya miatt teljesen lemaradunk a kiadványról.
0
2005. szeptember 12., hétfő 15:21
Majdnem minden le lett szinkronizálva, a vadonat új DVD-ken ennek ellenére magyar hang nélkül jönnek ki futószalagon és ezerszámra...

0
2005. szeptember 12., hétfő 14:08
Nem ezekről a filmekről volt szó, hanem a 40-es 50-es években készült amerikai filmekről. Ezeknek nagy százaléka valószínűleg nem volt leszinkronizálva.
0
2005. szeptember 12., hétfő 12:44
Klasszikus filmekhez keszult szinkron. Te kevered a dolgokat. PL. a jo reggelt vietnam, a het mesterlovesz, stb. Es rohejes, hogy szinkron nelkul adtak ki ezeket. Ezt a ket filmet pl. ember nem latta itthon eredeti nyelven. Nyilvan nem fogom megvenni igy, plane ha a vhs-en szinkron van. Majd talan kiadjak szinkronnal ujraban es akkor megveszem ezeket is.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 21:21
"Azt is gyanítom, hogy ezeknek a klasszikus filmeknek a közönsége inkább az eredeti hangot részesíti előnyben"

Miért tennének ilyent, csak mert régi a film?
1. A régi filmeknél gyakran többségben vannak a régi rajongók, akik elég idősek ahhoz, hogy ne akarják a mákszemnyi betűket bogarászni.
2. A legtöbb kiadott "régiséghez" készült szinkron annak idején, sőt a nézők a DVD megjelenése előtt az eredeti hangot általában nem is ismerhették, ezért talán annyira nem is vágyakozhattak utána.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 16:42
Szerintem ez sem jó, A gladiátort, és a cápát a Mom-ban vettem, ahol a díszdobozokat az eladótól kell kérni.
A gladiátor tokja gyűrődés mentes volt, de a cápa teteje kicsit megvolt gyűrve.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 16:08
vagy a vitrinek, amelyek esetében a dobozt külön kérni kell az eladótól.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 16:03
Pont a Coraban vettem :) De hiába kerestem nyomorodás menteset mind össze volt gyűrve kicsit. Szerintem is jobb a műanyag tokos széfes megoldás! :) Hajrá! Le a pántolással éljenek a széfek! ;)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 15:27
Ha a Corára gondolsz, én ott dolgozom és addig győzködtem a DVD-kkel foglalkozó kollégát, hogy lemondott a dologról a díszdobozos cuccok esetében. Végülis ha már egyszer belerakja egy biztonsági széfbe, akkor minek szétszakítani a papírtokot, nem?!?!?!
Kb ötször kellett visszavinnem díszdobozt mert össze-vissza volt gyűrve, és amikor megvettem a széf miatt nem is látszott!

De javult a helyzet :))
0
2005. szeptember 11., vasárnap 10:08
Az enyém is nyomorgatott, pedig nem ott lett véve :))
0
2005. szeptember 11., vasárnap 10:04
Kár hogy nem most adják ki a T2-öt, akkor nem összenyomorítottan lenne meg :)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 9:51
Tegnap én is a kezembe vettem a piros kék csíkos gazdaságos áruházban ezt a dobozkát. Nem néz ki rosszul, csak az elejéről azt a hülye matricás dolgot hanyagolhatták volna... (a Cápa elején semmi sincs). Kicsit nagyobbnak képzeltem el, de azért nem rossz! + 1 jó pont az áruháznak, hogy végre megtanultak úgy pántozni, hogy ne szakadjon el a papírtok!!!!! Pezsgőt bontunk! ;)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 4:46
Ezekhez a filmekhez valószínűleg régen sem készült semmilyen szinkron, és olyan kevesen fogják megvenni, hogy egyébként sem érné meg most újat készíteni hozzá. Azt is gyanítom, hogy ezeknek a klasszikus filmeknek a közönsége inkább az eredeti hangot részesíti előnyben (az akartam írni, hogy preferálja, de ez olyan "idegen" szó).
0
2005. szeptember 11., vasárnap 4:37
"Mindenképp idegen gyarmati félnótásként szeretsz mozizni? Tedd azt. Nekem mind1."

Te miért nézed egyátalán az idegenszívű, magyargyűlölő gyarmatosítók által készített filmeket? Az idegen film sátán, átmossák vele az agyad! Nézz inkább magyar filmeket, magyar színészekkel, magyarul!
0
2005. szeptember 11., vasárnap 3:42
Nyugalom, és higgadtság.
Nem viccelek.

Hogy menniyre nincs magyar szinkron azt alátámasztandó, a vadonat új Xpress megjelenések: ez csak egy hangyányi minta:

MEGJELENÉS: 2005. szeptember 6.
A vásárlók értékelése:
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL

Megszállott (ÚJ!)
(Possessed - 1947)

Az átkozottak nem sírnak (ÚJ!)
(The Damned Dont Cry - 1950)

Későn jött boldogság (ÚJ!)
(Dark Victory - 1939)

Mr. Skeffingon (ÚJ!)

Magyar hang egyiken sincs pedig régi filmekről van szó...
Még monó sem!

Vedd a fáradtságot és nézz meg sok--sok film adatlapját. Magyar hangot keresni kell, hogy találjon az ember.

És ez megdöbbentő!
Ha számodra a magyar hang csökkentett élvezet, akkor őszinte részvétem.

Mindenki azt hallgat amit szeret. De lehessen választani, a kutyafáját!
Ahol nincs hazánk hangja az nem méltó a kiadásra sem!

Mindenképp idegen gyarmati félnótásként szeretsz mozizni? Tedd azt. Nekem mind1.
De a kiadók adják meg a lehetőséget. Szerencsére a nagyobb filmeknél ez oké kezd lenni. De van még mit fokozni a tendenciákon!
0
2005. szeptember 11., vasárnap 3:19
Amennyire én követem a megjelenéseket, szinte minden film szinkronnal jön ki, még a korábbi megjelenéseket is kihozzák újra szinkronnal.

Én nem értem mit pedzegetsz. :)

"A magyart idehaza lehagyni bűn. Az idegen nyelvet csak figyelmetlenség..."
Mármint az EREDETI nyelvet? Lehagyni? Ez valami hülye vicc?
0
2005. szeptember 11., vasárnap 1:46
On
Éljen a Gladiátor DTS-e. Ha majd szemlélteni akarom a rendszerem teljesítményét, akkor előveszem a régi kiadást.
Ha pedig engem, külön fog érdekelni a bővített változat, akkor megnézem az új kiadást. Angolul. Aki meg mindenképp magyarul akarja megnézni és csökkenteni az élményt, az megnézi magyarul.
DE
Off:
A magyar szinkron vs. eredeti hang csata miért nem egy külön fórumban zajlik?
0
2005. szeptember 11., vasárnap 1:09
Elég sajnálatos, ha házimozibuzi vagy. Remélem azért itt a fórumon sokan (én biztosan) filmbuzik vagyunk. Szeretem a minőséget, de a magyar szinkron szerintem sokszor már önmagában is minőség. Függetlenül attól, hogy mono vagy húszcsatornás. Nem vennék meg viszont egy filmet az effektekért vagy azér  mer  jól szól a DTS. A vita egyébként felesleges. A DVD-ken elfér a magyar szinkron, innentől nincs miről vitázni.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 1:07
És valójában miért is kezdtem el protestálni?!

Nem másért, mint a saját országomban a DVD-k egy elég nagy százaléka CSAK IDEGEN NYELVEKEN jelenik meg.

Nem kívánok a ló túloldalára esni, hiszen mind a kettőre szükség van. A vásárlónak, és a filmnézőnek joga van választani. De legyen miből. És amik adottak azt a lehető legjobb minőségben kell prezentálni.
A magyart idehaza lehagyni bűn. Az idegen nyelvet csak figyelmetlenség...

Remélem már érzed mit pedzegetek! :)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 0:58
Csak a Tiedtől eltérő véleményt fogalmaztam meg.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 0:51
hol van egy kerekes józsef eddie murphy-hez képest?

Én fordítva tenném fel ezt a kérdést. Az Ace Venturát láttad már magyar szinkronnal?
0
2005. szeptember 10., szombat 23:49
hát, az eredeti hangok nagyon mások, mint a szinkronhangok (bár csak 5 percet hallgattam belőle, mert nagyon idegesített)
0
2005. szeptember 10., szombat 23:48
Én még azt nem láttam angolul. De ha végre kijön DVD-n, nem fog érdekelni, ha nem lesz rajta szinkron. Aza film is alapmű. De ugye én meg a szinkront szoktam meg. :)
De való igaz, ez a jó a DVD-ben, hogy eldöntheted mivel akarod megnézni a filmet.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 10., szombat 23:46
Én ezt a filmet kb. 10 szer láttam szinkkel. Ha kijön dvd-n , télleg végig nézem felirattal.
0