Keresés

Gladiátor - különleges kiadás (3 DVD)

2007. február 6., kedd 20:06
Sziasztok! Imádom ezt a filmet, mióta moziban megjelent, ez a favorit... :) tavaly elhatároztam, h megveszem a 3 lemezes verziót, de bejártam egész Budapestet mire kinyögték, hogy egy ideig nem lehet kapni. Most látom, hogy végre meg lehet venni, és most biztosra akarok menni! :) Nem tudjátok hol lehet most Budapesten a legolcsóbban hozzájutni?
0
2007. január 29., hétfő 22:41
Maximálisan támogatom a dolgot!
0
2007. január 29., hétfő 22:38
Maximálisan támogatom az ötletet! Tovább fokozva egy kicsit a dolgot: a fejüket és a farkukat kellene ilyen pántokkal jó szorosan összekötni úgy, hogy ne tudjanak felegyenesedve járni.
Pont ma kellett otthagynom két szuper filmet a "gazdaságosban", mert azokkal a k.....ott fekete pántokkal teljesen taccsra voltak téve a külső papírtokok.
0
2007. január 29., hétfő 20:59
Hát minimum
0
2007. január 29., hétfő 20:57
Én a fejükre húznák ilyen pántot vagy a farkukra. Úgy hogy ropogjon amire húzzák...
REEECSSS!!
0
2007. január 29., hétfő 20:51
Gondolom felvettek melózni jópár csöves kis köcsögöt, akik azt nézik a raktárban, hogy mit-hogyan lehet szétbaszni.

Szoval szerintem még élvezik is.
0
2007. január 29., hétfő 20:50
Azt bírom amikor úgy ráhúzzák a pántot a dobozokra, hogy szinte már a lemezen feszül.

Meg a sima műanyagtokos filmekre is faszám rátudják, ott legtöbbször szarrá törik a tokokat is.

De ez főleg csak mostanában divat, régebben lazábban is rá tudták tenni.
0
2007. január 29., hétfő 20:40
a 24 3. és 4. évadom PÁNTOLT volt, MMben vettem és semmi bajuk nem volt :))) a pántolt filmekkel addig nincs is baj, amíg nem teszik rájuk szorosan :)
0
2007. január 29., hétfő 19:59
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 29., hétfő 18:59
Aki még keresi, az írjon privátban, láttam ma egy bontatlan, vadiúj digis verziót belőle, 4990.-ért.

mikeysoft@freemail.hu
0
2007. január 29., hétfő 18:15
Én is ott szereztem be, bár még kb. 2 hete amikor kikerültek a raktárról, akkor kb. 8-10 db-ot beleszórtak egy turkálós kosrába. Szerencsére tudtam még válogatni, a kevésbé gyűröttek között.
0
2007. január 29., hétfő 16:39
Hát igen.

Undorító...

Nem értem miért kell ezt csinálniuk, nem hinném hogy olyan rosszul menne, hogy nem tudják mindet digipak-ban árulni..
0
2007. január 29., hétfő 16:35
Oks, köszi.
0
2007. január 29., hétfő 16:33
Csak egy kicsit kell lejjebb olvasnod ezen az oldalon :) De az előző lapon találhatsz róla több képet is.
0
2007. január 29., hétfő 16:30
ilyen ritka lett a digipak kiadás?

lassan kezdek örülni hogy beszereztem anno 3900-ért.

valaki tudna felrakni képet a sima tokos változatról? Kiváncsi lennék rá.
0
2007. január 29., hétfő 16:07
Mocskos egy népség.
Igen rajta van a "Ne lopj" kisfilm.
0
2007. január 29., hétfő 9:59
Van egy sejtésem, hogy C-kategóriás kisebbségiek követték el a dolgot...
0
2007. január 29., hétfő 9:46
Olvasom itt a kiárusítós akciókat... Nos, Miskolcon is ilyen áron mérték a digis Galidátort. Láttam is egy példányt szombaton, de eléggé megviselt volt. Azért kézbevettem, és pár dolog rögtön feltünt:

A tok sajnos eléggé megsínylette a pántolást, a tokon csak függőlegesen volt pánt, a fólia fel volt szakítva, a belső digipack tároló fordítva volt benne a tokban, tehát nem a gerince volt kívül. Tutti, hogy megdézsmálták... Ki is vettem a belső részét, és bizony valóban: egyetlen lemez sem volt benne. Le is adtam a vevőszolgálatnál, nehogy valaki megszívja vele.

Viszont ha valakinek megfelel egy ilyen kissé viharvert doboz (a booklet is benne volt), hátha meg tudja kaparintani pár száz forintért. Annyit talán megérne, és akkor át lehet tenni a műanyagtokos korongokat ebbe, sőt, talán még a külső fekni is azonos méret, és akkor az is cserélhető. A belső rész meg amúgy is kevésbé sérülhetett...

Másrészről azért elgondolkodtató a dolog. Hol hevertek eddig ezek a példányok? Hány rajongónak szorult össze a szíve, amikor meglátták a pántokkal nyomorított digipack csomagokat? Miért nem eszmél már rá ez a gagyi multi, hogy talán pántok nélkül teljes áron is elvitték volna a filmeket tőlük?

És azért az is megdöbbentő, hogy milyen emberek vannak... Képesek egy háromlemezes digipack kiadványból mindhárom lemezt pofátlanul ellopni (ez már tényleg a "Ne lopj!" kategória, bár nem tudom, ez az elhíresült reklámfilm rajta van-e ezen a kiadványon, hogy végre olyanhoz is eljuthasson, akihez kellene...), miközben maga a kiadvány alig 2eFt. Csodálom, hogy a bookletet benne felejtették...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. január 26., péntek 20:04
Ger_man légyszi küldd el az e-mail címedet köszi
brisco@externet.hu
0
2007. január 23., kedd 9:06
Egy segítőkész fórumtársunknak hála sikerült megcsípnem egy elfekvő darabot ennek a kiadványnak a digipack változatából, mégpedig baráti, 4500,- Ft-os áron. A digipack belső igazán színvonalas, és a belső zsebben megbúvó füzet is impozáns. A korongok tartalmáról nem is beszélve.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 17., vasárnap 13:32
Megbocsátok.
Mert érdekelt,hogy az miért van úgy. De látom te sem tudod.
élvezd te is a filmet.
további szép napot.
szia.
:-)
0
2006. december 17., vasárnap 12:40
Szted baj ? :)
0
2006. december 17., vasárnap 12:32
Már megbocsáss, de mért kell ilyeneket kérdezni ?
Kiveszed a szép tokból a lemezt, berakod a lejátszóba és élvezed a filmet.
Ennyi.
0
2006. december 17., vasárnap 12:18
Baj az ha a külsö papírtokon és a belső tartón más számsorozat van?
A külsö: DVD 823 555 5 * 62
A belső: DVD 823 499 5 * 00

A két számsornak nem kell egyeznie?
0
2006. december 16., szombat 19:03
El kell keseritselek , én is igy turtam ki 5(öt)  db közül a digiset. Ennyi...
0