Olvasom itt a kiárusítós akciókat... Nos, Miskolcon is ilyen áron mérték a digis Galidátort. Láttam is egy példányt szombaton, de eléggé megviselt volt. Azért kézbevettem, és pár dolog rögtön feltünt:
A tok sajnos eléggé megsínylette a pántolást, a tokon csak függőlegesen volt pánt, a fólia fel volt szakítva, a belső digipack tároló fordítva volt benne a tokban, tehát nem a gerince volt kívül. Tutti, hogy megdézsmálták... Ki is vettem a belső részét, és bizony valóban: egyetlen lemez sem volt benne. Le is adtam a vevőszolgálatnál, nehogy valaki megszívja vele.
Viszont ha valakinek megfelel egy ilyen kissé viharvert doboz (a booklet is benne volt), hátha meg tudja kaparintani pár száz forintért. Annyit talán megérne, és akkor át lehet tenni a műanyagtokos korongokat ebbe, sőt, talán még a külső fekni is azonos méret, és akkor az is cserélhető. A belső rész meg amúgy is kevésbé sérülhetett...
Másrészről azért elgondolkodtató a dolog. Hol hevertek eddig ezek a példányok? Hány rajongónak szorult össze a szíve, amikor meglátták a pántokkal nyomorított digipack csomagokat? Miért nem eszmél már rá ez a gagyi multi, hogy talán pántok nélkül teljes áron is elvitték volna a filmeket tőlük?
És azért az is megdöbbentő, hogy milyen emberek vannak... Képesek egy háromlemezes digipack kiadványból mindhárom lemezt pofátlanul ellopni (ez már tényleg a "Ne lopj!" kategória, bár nem tudom, ez az elhíresült reklámfilm rajta van-e ezen a kiadványon, hogy végre olyanhoz is eljuthasson, akihez kellene...), miközben maga a kiadvány alig 2eFt. Csodálom, hogy a bookletet benne felejtették...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.