Keresés

Szállítás és visszaküldés

Szállítási/átvételi lehetőségek

  1. Személyes átvétel - Budapesten irodánkban (Szövetség u. 26.) szállítási költség nélkül veheted át a csomagjaidat.
  2. GLS - A GLS csomagküldő szolgálat segítségével az ország bármely pontjára a feladást követő első munkanapon veheted kézhez rendelésedet. A szállítási költség a csomag értékétől függően akár ingyenes is lehet (minimum 25.000 Ft áruértéket tartalmazó csomag esetében), 24.999 Ft termékértékig - 1.490 Ft
  3. PickPackPont - Az ország több száz PickPackPont-átvevőhelyére is kérheted a csomagodat, ahová a feladást követő 1-3 munkanapon belül szokott megérkezni a csomag. A szállítási költség a csomag értékétől függően akár ingyenes is lehet (11.999 Ft termékértékig - 999 Ft
    11.999 Ft termékérték felett - ingyenes)

Termékek visszaküldése

  1. Ha hibás terméket kaptál, vagy bármilyen más okból szeretnél visszaküldeni egy terméket, keresd fel a FIÓKodat és a rendeléseidnél válaszd a TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE opciót.
  2. Itt válaszd ki a visszaküldendő terméket, majd a megadott lehetőségek közül válaszd ki a visszaküldés okát, illetve azt, hogy mit szeretnél kérni a visszaküldött termékkel kapcsolatban (cseréljük ki a hibás terméket, visszatérítést kérsz, stb.).
  3. Opcionálisan szöveges információt is küldhetsz a visszaküldés okáról (hiba részletes leírása, stb.)
  4. Hibátlan szerzői jogvédelem alá eső termékeket (DVD, BD, játékszoftver, stb.) csak bontatlan állapotban tudunk visszavenni.