• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > X-Men 2. (Blu-ray)
X-Men 2. X-Men 2: X-Men United
- 33%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 2.990 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

X professzor iskolájának mutánsai örök veszélyben élnek. A világ nem hajlandó megtanulni, hogy a különleges képességekkel rendelkező majdnem-emberek csupán a jó ügy érdekében alkalmazzák tudásukat.

Persze, az előítéletek nem minden alap nélküliek: egy ismeretlen ellenség - aki valószínűleg szintén rendkívüli képességekkel bír - szörnyű terrortámadást hajt végre, és ez ismét felkorbácsolja a mutánsellenes érzelmeket.

William Styker, a katonatiszt, aki korábban mutánsokon kísérletezett, a leghangosabb mutáns-ellenes. Embereivel elfoglalja az iskolát, és offenzívát indít a professzor tanítványai ellen.

A bajban a mutánsok a legváratlanabb helyről kapnak segítséget. Magneto megszökik műanyagbörtönéből, és szövetséget ajánl Xavier professzornak. Elég egy szikra, és kirobban az első háború mutánsok és emberek között.

Játékidő:
133 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Bryan Singer (rendező), John Ottman (vágó/zeneszerző) és Newton Thomas Sigel (operatőr) közreműködésével.
 
Audiókommentár - A producerek (Lauren Shuler Donner és Ralph Winter) valamint a forgatókönyvírók (Michael Dougherty, Dan Harris és David Hayter) közreműködésével.
 
Előzetes - a Marvel világából

Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Blu-Ray