• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Barbie - A hercegnő és a Popsztár - Mesekönyv a rajzfilm alapján - MESEKÖNYV A RAJZFILM ALAPJÁN (Könyvek)
Barbie - A hercegnő és a Popsztár - Mesekönyv a rajzfilm alapján - MESEKÖNYV A RAJZFILM ALAPJÁN BARBIE - THE PRINCESS AND THE POPSTAR
- 30%
Szállítható: KB. 14-17 NAP
1.539 Ft
Eredeti ár: 2.199 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Álmodoztál már arról, hogy milyen lenne valaki más bőrébe bújni? Meribella királyság hercegnője, Tori mindent megadna azért, ha csupán néhány órára átélhetné Keira, a popsztár izgalmas életét. Ezzel szemben Keira szívesen belecsöppenne a hercegnők kényelmes és nyugodt életébe. A két lány hamar összebarátkozik, és Tori elvezeti Keirát egy titokzatos kertbe, ahol a gyémántgardéniát őrző tündérek egy-egy nyakláncot ajándékoznak az újdonsült barátnőknek. Tori és Keira helyet cserél egy kis időre, ám eközben valaki ellopja a titokzatos virág gyémántjait, és veszélybe sodorja az egész királyságot!
Kiadó:
Egmont
Oldalszám:
32 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: