• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Star Wars - Az utolsó jedik - Képes útmutató (KÖNYV) Star Wars - Az utolsó jedik - Képes útmutató (KÖNYV)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
3. csoli1138  [ ELŐZMÉNY ]
| 2017. december 23. - 23:04

Ugye, hogy ugye? Sorstársak vagyunk úgylátom, előbb a GOT, most meg SW.. ;)
Hát ez van. Szomorú! De mint írtam az xpress ezúttal a megmentő szerepében tetszeleghet! Beírtam a rendelést felvevő kollégának, hogy kérem legyen körültekintő és láss csodát: Az volt! Offline nem találkoztam megvásárolható minőségű példánnyal.. Azért ez nagyon szomorú! De innen most sikerült!

2. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2017. december 23. - 15:44

Végigjártam értük hét könyvesboltot, átnéztem kb. hatvan darabot mindkettőből, mire megtaláltam azokat, melyekre azt tudom mondani, hogy kb. 90 %-os állapotúak. Sajnos nagyon trehány már eleve a végtermék egy része, aztán annak csomagolása, mozgatása, szállítása ide-oda rakosgatása bolton belül mind olyan potenciális sérülésveszély, amit az ebben a történetben szereplő tudatlan rideg résztvevők el is követnek a könyvekkel szemben. S akkor még a pénztárossal is meg kell harcolni, aki a válogatási procedúra után majdnem nekiáll a könyvet lapjával lefordítva huzigálni a pulton, merthogy szerinte benne van a lopásvédő ló...z, és neki ezt tanították be, s nem hiszi el, hogy márpedig nincs benne, hiszen olyat sose vennék meg, ami azzal a ragacsos sz....l van megcsonkítva. Na de 4-5 óra alatt (hála a karácsonyi forgalomnak) megoldottam ezt is. :)

1. csoli1138
| 2017. december 23. - 12:02

Megérkezett ma a csomag pick-pack pontra, ami ezt is és a "gépezeteket" is tartalmazta! Egy nagy bélelt borítékon belül még egy vastag papírdobozban voltak a könyvek! Nagyon köszönöm a feldolgozó kollégénak, nagyon szép állapotban jutottak el hozzám a könyvek! Boldog karácsonyt!

LAPOZÁS: 3-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: