• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Utóhatás (BLU-RAY) Utóhatás (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
5. Film-mániás
| 2018. augusztus 5. - 13:41

Bár kissé álmosító, de nem rossz -megtörtént események alapján készült- dráma ez, melyben Schwarzi egész jól színészkedik (ehhez hasonló szerepeket kellene neki vállalnia még, az újabb, szükségtelen és idióta terminátoros filmek helyett...).

4. Filmgyujtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes
| 2018. június 27. - 11:14

QUICKBOXING videó:

KÜLSŐ LINK

3. columbo26  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. május 8. - 21:01

Köszi a fotókat! :) Holnap meg is veszem.

2. Gyulus
| 2018. május 8. - 19:19

Képek a kiadványról:


A DVD arculata a Blu-ray-ével azonos.

1. Gyulus
| 2018. április 22. - 15:08

Arnold kormányzóság utáni filmes munkásságát három fő kategóriába sorolnám.

Vannak a régi blockbustereket idéző filmjei, mint pl. az Erőnek erejével és a Terminátor Genisys, melyek úgy tűnik, csak mérsékelten hozták az elvárásokat. Érdekes módon ezek közül nekem is talán pont az a film tetszett leginkább, ami nem is kifejezetten Schwarzenegger-film: a Szupercella Sly-jal.

Aztán ott van az Arnoldtól teljesen érthetetlen Nyírjuk ki Gunthert!, ami kb. élete legpocsékabb filmje lett. Pedig jó vígjátékot is szívesen látnék tőle, pl. a régóta lebegtetett Hármasikreket.

És végül ott van két dráma, amiben nemcsak a filmek lassú ritmusa, de Arnold szerepe is jócskán eltér a megszokottól: a Maggie és az Utóhatás. Örvendetes, hogy utóbbi is megjelenik itthon BD-n. Számomra persze mindkét formátumon kötelező vétel.

Én kezdettől ezt az irányt forszíroztam volna Arnold helyében. Na, nem mintha nem szívesen látnám akciófilmekben, de talán könnyebben akadna testhezálló szerep számára, ha a film műfaja a dráma irányába tolódik el. Ezzel a két filmmel csak annyi a bajom, hogy sokkal katartikusabbak is lehetnének, és akkor mélyebb nyomot hagynának a nézőkben. Nem rosszak így se, de őszintén szólva Arnold nélkül nemigen érdekelnének annyira, hogy másodszor is megnézzem őket. Így viszont csak ajánlani tudom őket, mert üde színfoltjuk a filmográfiájának.

LAPOZÁS: 5-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: