• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Jurassic Park 3. - limitált, fémdobozos változat (2018-as steelbook) (BLU-RAY) Jurassic Park 3. - limitált, fémdobozos változat (2018-as steelbook) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
6. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. július 29. - 13:36

"Pénzzel nem játszanak csak minden mással." -Igen, ezt jól mondod!

5. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. július 29. - 12:52

Újra lehetne komponálni a valódi sztori szerint tudományos-fantasztikus-horror-ra. Persze minek kockáztatnák meg? Pénzzel nem játszanak csak minden mással.

Nem rossz a Jura World széria sem, nem tökéletes nyílván, de ez annyira nem zavar. Meg amúgy is Bryce Dallas megasszonyosodott szóval pláne.

4. Film-mániás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. július 29. - 10:44

A Jurassic-összesítés:

Akkor: Az első Jurassic Park-ot szerintem (majdnem) pontosan a Crichton-könyv szerint kellett volna inkább leforgatni, amely így családi kalandfilm helyett egy tudományos-fantasztikus-horror lett volna (legjobb példám erre: -spoiler! a főgonosz üzletember, Hammond -igen, gonosz, és nem az a kedves, de paprikajancsi Mikulás-utánzat, akit Spielberg filmjében látunk-, brutális módon, de megérdemelten, a saját teremtményei áldozatául esik benne, akárcsak pl. Brando figurája, a Dr. Moreau szigetében); de muszáj volt ugye ezeknek az ötlethiányos hollywoodi barmoknak megint teljesen átírni az eredeti alapot. De mindegy, így is jó...

A második "(dinó)bőrlehúzás", az Elveszett világ pedig gyenge lett szerintem, Goldblum -akinek az író "feltámasztotta" a karakterét a 2. regényben (úgy van, a filmben Jeff által játszott szófosó tudós is odaveszett eredetileg az első könyvben)...-pedig idegesítő.


u.i.: A Jurassic World-filmeket, Chris Pratt-el, nem láttam, s nem is igazán érdekelnek.

3. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. július 29. - 9:32

Nincs mit szégyenkeznie ennek a résznek. Anno DVD-n ezt vettem meg a részek közül elsőként - bár a többi nincs meg azóta sem, de ez más történet :) Emlékszem a dínós jeleneteknél többször vissza léptették és újra néztem.

2. Film-mániás
| 2018. július 29. - 8:15

Tudom, a legtöbben nem szeretik a harmadik részt, de nekem ez a kedvencem a JP-filmek közül.

1. Filmgyujtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes
| 2018. június 14. - 11:13

Unboxing/Kicsomagolás:

KÜLSŐ LINK

LAPOZÁS: 6-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: