• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
E.T. - A földönkívüli - LIMITÁLT DIGIBOOK-VÁLTOZAT (BLU-RAY) E.T. - A földönkívüli - LIMITÁLT DIGIBOOK-VÁLTOZAT (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
258. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 5. - 19:38

majd a "madaras teszkóban" is írd már ki hogy itt mi olcsóbb légyszives bubunyuszika

257. Salzburg1967  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. december 5. - 13:57

Manapság pedig a "madaras teszkóban" 4.990-ért adják!

256. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. november 11. - 20:54

Ez nehezen esett le. :)))

255. .:. arzo .:.  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. november 11. - 20:45

ET nonstop :D Még jó hogy kerek kettő órás, nem kellett tizedesekkel bajlódnod a számolásnál.

254. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. november 11. - 20:41

Én is jártam már így. Előfordul. De legalább már nyolcvannégyszer megnézhetted a filmet. Az simán megér ezer forintot.

253. Weide  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. november 11. - 20:32

Ezentúl majd biztos igyekeznek hozzád igazítani az akciókat. :)

252. Radi8tor
| 2013. november 11. - 20:13

Köszi xpress, hogy 1 héttel a lemez átvétele után esett 1000 Ft-ot az ára.

251. Cekrény  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. március 8. - 19:20

köszönöm a választ

250. kobretti  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. március 8. - 0:28

nincsen

249. Cekrény
| 2013. március 7. - 23:36

Kedves fórum társak.
megmondaná valaki hogy az extrákon van magyar felirat?
Előre is köszönöm a választ.

248. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 19:51

Nekem meg a Joey 1. évad egyik lemezével volt valami lejátszási problémám. A sorozatot sajnos elég későn vettem meg, ezért pántolt volt a digipack, de legalább digi volt, és nem a slimes gyűjtő. A lemezhiba miatt viszont elmentem az akkori forgalmazóhoz, az FHE-hez. A lemez cseréjéhez pedig mit hoztak ki? Egy totál sértetlen digipackot. Naná, hogy kértem annak is a cseréjét, és nem is zárkóztak el előle. Az eredeti csomagból végül csak a két ellenőrzött, és garantáltan hibátlan lemezt tartottam meg. Egyébként mindkét digi felülmatricázott volt, és mindkettőről tökéletesen lejött az FHE matrica, így teljes lett az örömöm. :-)

Az IC-nek meg postán küldtem el a T1 első DVD kiadását, miután a lemez olvashatatlanná vált. A mai napig bánom, hogy nem egy gagyi tokban küldtem el nekik, mert a csere példányt már korántsem olyan nívós tokban kaptam meg, mint amiért eredetileg 9eFt-ot kifizettem. A karcos és horpadt Prometheus Blu-ray fémdobozom helyett pedig csereként kaptam egy horpadt Prometheus Blu-ray fémdobozt tripla csomagolásban, és mégsem ismerték el, hogy ez bizony már a becsomagoláskor is horpadt kellett, hogy legyen. Utóbbi esetben az Xpress volt nagyon korrekt, a leveleimet válaszra sem méltató kiadó helyett ők kárpótoltak a dologért.

247. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 17:00

Szeptember 24-én hívtam őket egy Halálos iramban 5 steelbook miatt, amit azért nem vettem át személyesen, mert a gerincén egy akkora nagy horpadás, ütés volt, ami miatt ki sem lehetett volna nyitni a dobozt. Mondjuk ha valaki befogja az egészet egy satuba, és ketten betekerik, ameddig bírják, akkor pont úgy nézne ki, mint amilyen ez volt. Otthagytam a Szövetségben, de aztán elfele sétálva eszembe jutott, hogy akár el is vihetném a kiadóhoz, s akkor beszéltem velük, s akkor beszéltek lukat a hasamba, hogy csakis ők cserélnek, és ne is menjek hozzájuk, mert ott már nincs semmi, és Budaörsre se menjek, meg lehetőleg sehová se menjek, a legjobb, ha levegőt sem veszek.
Na, ezek után nem reszkíroztam meg az újabb rendelést, mert ahogy volt képük több hónapnyi rendelési kérelem után azt a szart odaküldeni az Xpresshez, úgy simán elképzelhető, hogy a következő sem lett volna különb. Én ezt akkor éreztem volna méltányos, vevőbarát hozzáállásnak, hogy ha az a válasz, hogy persze, menjek csak, aztán majd választhatok magamnak cserepéldányt. Ahogyan az egyébként előfordult korábban az ICnál, a Warnernál, vagy a Bestnél. Utóbbi volt a legviccesebb, felzarándokoltam hozzájuk a budaörsi Auchantól a budai Kis-Svábhegyre, mert olyan Bukás-digit árult a hipermarket, aminek a lemeztartó tálcája repedt volt, így az a ragasztó, ami a tálcát hivatott a kartonhoz rögzíteni, az átszivárogva a tálcán a lemezt is hozzárögzítette a tálcához. Nem lötyögött, annyi szent! :) Szóval az országos kék túra vonalán haladva, rekkenő 40 fokos hőségben megközelítettem a Bestet, ami egy pazar hegyi vityillóban működött, s amikor közöltem a kínomat, akkor leküldtek egy szinttel lejjebb, ahol a mondókám hatására kiraktam elém egy kartondobozt, benne vagy ötven darab Bukással, hogy turkáljak kedvemre. :) Olyan jópofa volt az egész szitu és lazák voltak az alkalmazottak is, így az időjárási és terepviszonyok miatti sopánkáim is szertefoszlottak. Régi szép idők!

246. Mozsy  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 16:30

Hát nem tudom. Nekem mást mondtak, amikor cserén voltam. Akkor szerencsés vagyok/leszek. :)

245. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 15:10

Nem egészen így van. Miután a SeIect nagy nehezen kiköltöztette a raktárát Budaörsre, a korábbi címen már nem cserélnek semmit, sőt, le is beszélnek arról, hogy bármit hozzájuk vigyél, minden esetben a vásárlási helyre irányítanak vissza, hogy az ottaniakkal majd ők vehessék fel a kapcsolatot.

244. Mozsy  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 15:01

Ennyire ne legyél már szívbajos........ Küldd vissza és cserélik. Nagyon rendesek!
Ha meg ez se felel meg, akkor menj be személyesen!
Érdekes, hogy SeIect-tel nekem csak annyi bajom volt eddig, hogy egyszer kétszer a tok fóliája hullámos volt, de ezt kibírtam, mert nem vészes. De kb. a 100 filmem közül (ebben van jó pár SeIect-es is) eddig egy karcosat sem fogtam ki. Nem tudom, nektek ez hogy jön össze.

243. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 13. - 11:49

Nem mindenkinek kell plusz kétezerért a digibook csomagolás, de ettől még létezik egy bizonyos fix mennyiség, aminek elfogyása után nem lesz belőle több.

242. funtom (resigned)
| 2013. február 13. - 11:42

ennyire limitált h még mindig kapni?

241. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 6. - 1:02

Nekem emiatt van ebből három...

240. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 5. - 16:54

Ez mind működne, ha nem lenne az a restrikcióm, hogy én bontom ki a cserepéldányt és saját kezűleg győződöm meg a hibátlanságáról...

239. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. február 4. - 17:12

Vedd fel velük a kapcsolatot! Küldd el csak a lemezt! Kérj helyette egy cserét! Örülj az immár hibátlan kiadványnak! ;-)

238. Frank Horrigan
| 2013. február 4. - 16:07

Ezúton is gratulálok a kiadónak a minősíthetetlen állagú korongjáért, tiszta redva az egész, megtörölgetve meg szépen előtüremkedett egy jó kis karc is. Menjenek a jó édes anyjuk nem mondom mijébe...

Ezt hogy az istenbe cseréltessem ki? A külsejével nincs semmi gond, csak a lemez ami fos...

Minden ötletet szívesen veszek. Nekem is lenne, de annak anyagi vonzata van, amit jelenleg nem engedhetek meg magamnak... :(((

237. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. január 26. - 10:27

Gratula neked az idebaxott kedvességért, de inkább szorítkozz saját magad jellemzésére. A személyeskedés senkit nem tesz igényessé. Ha komolyan érdekelne az álláspontom, rájöhettél volna már, hogy nem csupán magam miatt szólalok fel, ugyanis ha a kiadó méltóztatott volna tanulni a több éve tartó kritikai észrevételekből, akkor abból minden vevő profitálhatott volna. Ám amíg kisstílű módon megelégednek azzal a nívóval, ami van, mert" inkább örüljünk, hogy végre van" addig a Szelekt mindig is röhögni fog a markába, s nem csak "papírcetlit" baszarint el (ami egyébként ugyanannyira a kiadvány része, mint a korong), hanem a könyv borítóját, éleit is karcolva, koptatva "baxa" oda a vásárlónak, akinek szerinted emiatt csóválni kellene a farkát. Még el is fogadnám, hogy ha valaki bebizonyítaná, hogy ezek olyan technológiai folyamatok eredményei, melyek kiküszöbölhetetlenek, csakhogy egyrészt nyomdászként tisztában vagyok a tényekkel, másrészt meg csak Oberwartig kell elgurulni (hogy egy kicsit Artu felé beszéljek) hogy az ember olyan Csodaországbeli boltba szabaduljon be, ahol érdekes módon a fémdobozok nem karcosak, a digik sarkai nincsenek befelé kalapálva. Nem is értem, hogy az ottani kiadók miért törekednek ilyen tökéletességre, miért ilyen "buzik", hogy holmi ISO szabványokat tartanak be, amikor gondolhatnának arra is, hogy a vásárlót úgy is csak az érdekli, hogy végre a kezébe foghatja. Télen ráadásul még melegíti is a kezeket a frissen szült szar, nem igaz?
A film "varázslatosságához" meg annyit, hogy 1983 decembere és 1984 januárja között négyszer láttam a tatabányai moziban és utána még a legnagyobb szakadó hóesésben átvonatoztam utána Komáromba is, hogy egymás után kétszer megnézhessem az ottani Jókai moziban és késő este értem csak haza, ami akkoriban egy 14 éves gyerektől szokatlan teljesítmény volt, kaptam is miatta otthon a szüleimtől, úgyhogy még egyszer köszi, nekem aztán felesleges demonstrálnod, hogy milyen az E.T.-hez való kötődés, nálam ez már épp 30 éve tart, és épp emiatt bosszant, hogy Vele kapcsolatosan mások nem úgy állnak hozzá a saját területükön, ahogy azt megkívánná ez a VARÁZSLAT, s ami egyébként nem fanatizmus, hanem csupán egy kicsivel több odafigyelés, egy kicsivel nagyobb energiaráfordítás kérdése lenne.

236. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. január 26. - 9:56

Nem tudom, miből szűrted le, hogy azért, mert egy hétezres kiadványnál szóvá meri tenni a vevő, ha valami kifogásolható, az azt is jelenti, hogy nem örül a kiadványnak...

Én speciel nagyon örülök neki, hónapok óta vártam rá, és mint írtam is, nem fogok eret vágni magamon az alig látható karcok és az elbarmolt magyar nyelvű kísérőlap miatt. A digibook gyönyörű, de ez nem a SelejtVideo érdeme. A hibák viszont az ő saruk. A lemez klassz, a filmet jó volt újra látni, a képminőség pedig ámulatba ejtő. Szóval boldog vagyok, és egyáltalán nincsenek álmatlan éjszakáim a defektusok miatt. Ennek ellenére úgy gondolom, ha a hibák mellett szó nélkül elmegyünk, akkor ne lepődjünk meg, ha legközelebb egy kalap szart akarnak ránksózni aranyáron.

235. funtom (resigned)
| 2013. január 26. - 9:43

spec én vagyok olyan igénytelen hülye, hogy örülök mind állat, hogy végre megjelent és kezembe foghatom, és újra átélhetem ezt a varázslatos filmet... ennyire csomagolás buzinak lenni, hogy nem tudnak örülni a megjelenésnek, hanem azon akadnak le hogy foltos, csíkos, faxom az a darab papírcetli amit odabaxnak a film mellé.... hát gratula nekik...

234. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2013. január 26. - 2:44

Alig észlelhető? Egy hányás, ahogy a fóliázógéppel foltosra rongálták.

LAPOZÁS: 258-234 | 233-209 | 208-184 | ...első oldal »


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: