• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Az ördög jobb és bal keze 1-2. (DVD) Az ördög jobb és bal keze 1-2. (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
12. Zsolmo
| 2018. augusztus 2. - 0:05

Az egyedi francia és olasz változatokat a Continuavano A Chiamarlo Trinita részhez fel lehetne használni, mert képminőségre sokkal jobbak mint az eredeti 117 perces változat DVD és BD kiadásai. Vannak néhány percnyi jelenetekkel kibővitett változatok (V1-V2-V3), meg a franciák DVD-re megjelent rövidebb mozi változata. Lehetne hol nézelődni egy filmforgalmazónak, ha akarna jó DVD és BD kiadást itthon megjelentetni. Rajongótábor az itthon is van, de akár Német, Olasz és Francia nyelvű szinkront és feliratot is tehetne a lemezre. A nagyobb EU piacon magasabb eladásokat produkálhatna, és jelentősebb nyereséget termelhetne ki... Ha okosan választ a fellelhető változatok között, akkor igény ott is van egy jó kiadásra (főleg a folytatás képminősége kifogásolhatóbb).

11. Zsolmo
| 2018. augusztus 1. - 23:33

Az ördög jobb és bal keze 1-2 esetében a HD tartalom a szinkronok miatt kétséges. Lo Chiamavano Trinita, az első résznek a 113 perces változata gond nélkül használható lenne a Német kiadáshoz. A képminőség nem kiemelkedő (szemcsés és nem elég éles), de nézhető szinten van egy BD kiadáshoz. A szinkron egy az egyben alkalmazható ehez a változathoz. Continuavano A Chiamarlo Trinita folytatás a 117 perces változatnak felel meg... Gondolhatnánk, de a szinkron nem az eredeti olasz változat alapján készült. Több helyen, már az ötödik percben megváltozik a magyar kiadás, mert teljesen random helyeken vágnak meg részeket. Viszont az eredeti olasz változat (még mindig nem a bővitettről van szó) szintén ennyire ősszevagdosott kópiákból áll őssze. A képélesség, szinek és élesség jelenetenként változhat. Ez a bővitett 127 perces változat képminőségével köszönőviszonyban sincs. Két lehetőség szerint a szinkront lehetne a bővitett változathoz igazitani és az eredetiből hozzápotolni... Vagy újraszinkronizálni a filmet a bővitett változathoz, ami BD minőségben lehetne elérhető. Jelenleg a magyar szinkron és a bővitett részek eredeti nyelven szólalhatnának meg feliratosan, de ez kiadásig még nem jutott el. Remélem egyszer még szinkronosan megjelenik BD-re és újra DVD-re, mert a digitálisan felújitott változat már nem elérhető.

10. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 13:56

Viszont sok köszönet nem volt benne. Az olasz DVD-kiadást felhúzták 1080i-re és BD-lemezre írták. Ez nem HD-tartalom, hanem egy rakás fos.

9. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 13:52

Igen. Kiadták.

8. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 13:38

Örülnék én is neki, de sajnos ezeket a ratyi verziókat már ki tudja hanyadszor nyomják újra. Nem vagyok biztos benne, hogy megvan a megfelelő vásárlóréteg egy esetleges új kiadásra.

BD-n meg tudjuk, mit műveltek a Kincs, ami nincs-csel néhány éve.

7. piftuka  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 13:27

Bud Spencer családja egy kiváló, gyűjtődobozos csomaggal örvendeztette meg a rajongókat.

Szerintem nálunk is lenne kereslet egy megfelelő minőségű, DVD, és BD csomagra! Nagyon jó volna, ha mondjuk a BontonFilm "felkarolná" az ügyet!

6. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 13:03

Jelen két film esetében a Wiamfilm-kiadások képe tűrhető, csak a filmek vágottak rajtuk (bár a második rész a világon majdnem mindenhol az).

5. piftuka
| 2018. június 17. - 13:00

Nincs is ezeknek a filmeknek olyan hazai kiadása, amely legalább egy "tisztességes DVD képminőséget" hoz?

Éppen készülök begyűjteni a teljes Bud Spencer & Terence Hill kollekciót, de nem tudom, melyik kiadásokat válasszam...!?

4. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 17. - 10:44

Siralmas kaiodások. VCD-ként is kiadhatták volna, mert nem nyújtanak többet. Vicces, hogy anno a Pepsi menühöz adott Piedone DVD-k jobbak voltak. Két szinkron, olasz nyelv, némi extra. Plusz azokat legalább kiadták újra, anamorf képpel.

3. Frank Horrigan
| 2018. június 17. - 7:05

A DVD-formátum szégyenei voltak ezek az RTL Filmklub-os BSTH-kiadványok. Fogták az első kezük ügyébe akadó hazai tévés kópiákat és hadd szóljon. Nem érdekelte őket, hogy minőségi munkát végezzenek és netán az olasz felújított verziókat levadásszák. Az egyedüli lényeg az volt, hogy minél olcsóbban jöjjenek ki a mutatványból és minél többet kaszáljanak rajta.

2. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. június 16. - 21:41

Egy kis korrekció, bár csak az elsőt láttam eddig, a kép inkább 2.35:1 letterbox. A minőség tényleg gyenge. A főcím alatt szemcsés, életlen, mintha archív felvétel lenne. Film közbe meg jelentről-jelenetre változó, néhol szinte kékes, máshol szintén archív hatású szépia színekben "pompázik".

1. csabaga
| 2016. december 17. - 20:54

A korábbi kiadás most egybecsomagolva,felhős VTCD-n.A kép gyenge,1.85:1/4:3 és egy szál magyar szinkron van rajta.

LAPOZÁS: 12-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: