• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Total Recall - Emlékmás - limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 9.) (BLU-RAY) Total Recall - Emlékmás - limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 9.) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
8. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. május 15. - 12:40

Annyiban igen, hogy miatta vettem meg kétszer. Ha nem ő játszana benne, egy példány akkor is maradhatott volna belőle.

7. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. május 15. - 8:41

Jó, de azért nálad Arnold többet nyom a latban. :)
Visszatérve a hibára: az a baj vele, hogy mivel tudom, hogy van. ezért figyelem, és igen, sajnos azokon a helyeken, ahol mozgás van, eléggé feltűnő. Ettől függetlenül nem kívánok megválni tőle, bár picit keserű a szám íze azért, mert a film pazar. Ez a kiadványról sajnos nem mondható el. :(

6. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. május 14. - 14:48

A Starship Troopers első része nálunk Disney, úgyhogy ezzel meg is válaszoltam az esélyeit. Pedig én is örülnék neki BD-n.

5. Harbinger
| 2018. május 13. - 22:21

A sokat vittot képhiba végett félve vettem meg ezt a BD-t, de ettől jobb kiadása úgyse lesz itthon - a régi DVD-n pedig rég túladtam. A digibook itt is pazar, akárcsak a T2-nél. Ez a film legalább egyszerűbb, letisztult borítót kapott.
A BD képe... nos, nincs high-end cuccom és PC-n nézem, de nekem nem szúrt szemet az említett ugrás. Talán egy-két helyen, de ha az ember nem tudatosan és szándékosan keresi szerintem nem veszi észre. A kép egyébként szép és korához képest éles és részletgazdag. A vörös marsi táj még hangulatosabb, sokkal mint a szürke földi jelenetek. Persze ez nem a kópia hibája.
A magyar hang viszont egy sima 1.0 mono. A fő- és végcímnél erőteljesebb ugyan és a surround hangfalak is életre kelnek, de a filmnél sajnos ez nem érezhető. Pár jelenetnél a mélynyomó dübörög pciit, adva ezzel némi dinamikát a hangnak. Gondolom nem tudtak mit kezdeni ezzel a régi szinkronnal, de leglaább nem csináltak újat. Amit hiányoltam a kiegészítő feliratok. A T2-nél a film címe és pár angol szöveg feliratozva votl, főleg azok melyek nem kaptak alámondást.
A BD menüje nagyon pofás, az álombeli marsi táj a "piramissal" és Goldmsith felejthetetlen zenéjével. Egyetlen baja, hogy picit mintha bal oldalra ment volna a balansz.

Verhoeven sci-jeiből márcsak a Starship Troopersnek kéne egy hasonló BD kiadást kapnia és akkor mind a polcra mehetne.

4. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 12. - 19:21

Én örültem volna neki a legjobban, ha nem, de sajnos igen: ugyanaz a lemez van ebben is. De azért megnyugtatásul hadd hívjam fel rá a figyelmet, hogy ha én, aki különösen háklis vagyok az ilyesmire, képes voltam ennek a hibának a tudatában is kétszer megvenni a filmet, akkor talán mások is együtt tudnak vele élni.

3. Remo  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. április 12. - 18:55

A kép ugyanúgy akadozik?

2. Gyulus
| 2018. április 12. - 18:41

Fényképek a kiadványról:1. Harbinger
| 2017. november 5. - 14:16

Fura, a T2-höz képest ez szinte a sima kiadás designját használja. Leszámítva hogy több a vörös és nagyobb a piramis. Ez így már mehet a polcra. Bár az a hiba, amit a lemezről olvastam róla kicsit zavar. :S

LAPOZÁS: 8-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: