• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

tregard termékkritikái:
Találatok száma: 1 db. (1 oldal) | Jelenleg mutatva: 1. oldal (1-1. termék)
Termék/oldal: 20 | 40 | 60 | 80 | 100
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
1.
Hair Hair (1979)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)


tregard
értékelése:
2007. szep. 22. - 18:16
Most fejeztem be a filmet. Láttam már ezerszer, úgyhogy nagyon örültem, hogy kiadják DVD-n, meg is vettem rögtön. Ez lett a vesztem. Katasztrofális a DVD kiadás. Az egy dolog, hogy a kép minosége csapnivaló, a szinkron élvezhetetlen, és felesleges is, mert szerencsére nagy része ének, amit feliratoznak. És itt jött a döbbenet. Nem az eredeti, pontos felirat van rajta, hanem egy érthetetlen zagyvaság, aminek semmi köze nincs az eredeti szöveghez. Olyan, mintha egy filmet például teljesen átszinkronizálnának. Azt ajánlom, senki ne vegye meg, aki mégis beleesett a csapdába, inkább nézze angol felirattal, ha tud egy kicsit angolul, már értheto. Én meg maradok a régi változatnál, ezt pedig eldugom a szekrény aljába. Úgy tunik, elofordul, hogy rosszul jár az ember, ha törekszik az eredeti kiadvány megvásárlására. A film természetesen tökéletes, a hangulata magával ragadó, a zene a legváltozatosabb musical, amit valaha is írtak. Nem ilyen kiadást érdemelt volna.

Kilgore Trout: ja, hogy ezen még angol felirat sincs? észre sem vettem (merthogy nekem van feliratos),akkor menthetetlen.

Kritika elbírálásának dátuma: 2012. júl. 5. - 8:48
A kritikát eddig 4 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 4/10 volt.
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
DVD
Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: