• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Stanley Ipkiss termékkritikái:
Találatok száma: 22 db. (2 oldal) | Jelenleg mutatva: 1. oldal (1-20. termék)
Termék/oldal: 20 | 40 | 60 | 80 | 100
<<< első oldal
< előző 1 2 következő >
1.
Közelebb Closer (2004)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. jún. 13. - 19:17
Gyere közelebb, és meglátod ki vagyok.
Nagyon régen láttam a filmet, igaz, megvan DVD formátumon, de sose került középpontba, hogy újra megnézzem. Pedig sokszor szerzett nekem kellemes perceket, és most a Blu-ray tettem megint egy próbát. Milyen jól is jártam így, kitűnő kis délutánt kaptam, nagyon élveztem a film minden egyes momentumát.

A történet nem a megszokott, és pont azon gondolkodtam magamban, hogy szerintem ezt a filmet 80%-ban utálná mindenki, mert szerintük unalmas lehet és vonatott, de én viszont örülök annak, hogy abba a 20%-ba tartozhatok, akinek nagyon is tetszett. Persze ez a százalékos megosztás csak én agyam szüleménye, semmi konkrétummal nem szolgálhatok.

Szóval a sztori szerintem felettébb érdekes, és pont hogy minden egyes jelenetnek, párbeszédnek sokkal több értelme van, mint egy bármilyen hasonló jellegű filmnek, úgy együttvéve. A hasonló jellegű filmekre értem mindazon házassági és párkapcsolati válságban szenvedő alanyokat, akik megpróbálják értelmezi kapcsolatuk kiffuladássának okait, és az ezzel járó következményeket. Ezen film is valami hasonlót próbál elénk tárni, de minden jelentősége a szavakban és mondatokban rejlik. A film nem mellőz minden obszcén és nem éppen udvarias szavakat, de ettől lesz a film sokkal életszerűbb, sokkal komolyabb. Igen, ez a film merően komoly és sok értelme van, melyek rengeteg választ adhatnak kérdésekre, melyekkel akár mi is szembesülhetünk a való életben. Létezik igazi szerelem? A szerelem minden? Kit, kiket szeretünk valójában? Megérdemeljük a boldogságot?
Sablonos kérdések? Ugyan, akkor az életünk is tele van sablonokkal. Nem, ez nem átlagos film, ezt a filmet egészen mélyről kell megközelítünk, és haladni szépen a felszín felé. Annyi érzelmi kirohanás van a filmben, hogy szinte ordít minden képkocka. Értsük meg a film igazi mivoltát, és nem is gondoljuk majd, hogy mire nem képes.
Minden egyes szereplő hozzátett ehhez, nem tudok senkit kiemelni, lenyűgözőek voltak számomra.

A kiadás nagyon szép és korrekt munka. A képnek köszönhetően sikerült rájönnöm, hogy Julia Roberts micsoda gyönyörű nő, akinek minden arcizma és karakánsága csak úgy sugároz ezen az éles képen keresztül. Tűéles, gyönyörű minden képkocka, nem átlagos kategória. A hang is kellemes a maga LPCM hangsávjával, szinkron nincs a lemezen, de ezt a filmet bűn is lenne magyar szinkronnal nézni, szerintem minden varázsa odaveszne, a színészek eredeti hangja annyit tesz a filmhez, mint a szereplésük és megjelenésük. Igaz, hogy nincs benne sok olyan jelenet, melyeknél kielvezhetnénk a HD hang előnyeit, de nem is baj, ennek a filmnek nem erről kell szólnia, a kép mindenért kárpótol.

Az extráknál csak a betét- és végefőcímdal (egy-és-ugyanaz) videóklipjét találjuk, meg pár előzetest.

Összegzésként csak azt tudom elmondani mindenkinek, hogy komoly alkotás, Mike Nichols sosem téved, számtalanszor láttunk már igazi filmet tőle, és ezúttal sincs másként. Többször nézhető, és a Blu-ray kiadásnak csak örülni lehet, a filmmel egyetemben! Részemről kötelező!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 17. - 13:52
A kritikát eddig 7 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.7/10 volt.
2.
Elhagyott szoba Vacancy (2007)  


A TERMÉK
NEM BESZEREZHETŐ!
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. jún. 7. - 19:10
Magyarok Amerikában
Mikor először olvastam azt, hogy hazánk becses rendezője, akinek a Kontrollt köszönhetjük, név szerint Antal Nimród rendezi a filmet, bevallom felcsigázott a dolog. Eredetileg nem is ő rendezte volna, de a másik rendező visszamondta az utolsó pillanatban. És milyen jól tette! A film szerintem a thriller műfajban megállja a helyét, és sablonoktól mentes. Ezt meg is szeretném indokolni.

A történet ugyan egyszerű, mert nem sok fantázia van benne, de maga a kivitelezés sokkal többet tett hozzá, mint azt szerintem sokan reméltük, vagy éppen vártuk volna. Két szokványos ember, akik egy krízishelyzetben levő amerikai házaspárt alakítanak. Kocsi lerobban, idegen emberektől kérnek segítséget, de leragadnak egy ősi motelben, ami mindentől elzárva van, mindenféle országút és egyéb menekülési lehetőség elől. A motelek furcsa és különös jellegét ugye nem kell bemutatnom, mert ezt már Alfred Hitchcock megtette előttünk elég régen. A pár ottragad a motelben, és nem is sejtik milyen szörnyűségek történtek ezelőtt abban a szobában, de hamarosan ők is részesei lesznek, ennek a halálra menő játéknak.

Na, ugye milyen sablonos és unalmas történet? De még mielőtt mindenki felállna mondókám befejezése előtt, az érdekes a dologban valóban a film vászonra álmodása. Ezek az üldözéses és sikítós részek tényleg minden sablont mellőznek, egyszerűen történnek benne a dolgok, nincsenek ismétlések, halottak nem kelnek fel, mindenki megkapja, ami jár neki, és kihagyunk minden felesleges részt. És ettől mégis él a történet, nagyon is, izgalmas és fordulatos. Nekem tényleg azért tetszett ez az alkotás, mert semmiféle hasonlóságot nem véltem benne felfedezni, mint azt a más jellegű thrillerekben, vagy gyilkolós filmekben szoktam. Az operatőri munka is remek, jók a vágások a filmben, a hangulata a filmnek tökéletesen megalkotott. Szerintem nézhető mozi, többször is, és Antal Nimród pedig elismerően szép munkát végzett vele.

A kiadásról.

A hangok között ugyan találunk magyar szinkront, de próbálom kerülni Blu-ray-en őket, mert az eredeti hangok mindig sokkal jobban szólnak, mint a magyarok. Az angol hang LPCM 5.1, mely szerintem igen csak jól teljesít, dinamikus és kiegyensúlyozott minden hang, értem ezt a zenére (mely egyébként remek), párbeszédekre, és persze a sikítós-üldözős-kiabálós részekre. Nos, a hangsáv jó lett, érdemes ezzel tenni először egy próbát, jobban megéri, és az élmény is több.

A kép élessége és természetessége szintén kiegyensúlyozottnak és szépnek mondható. Nincsenek benne homályos részek, nem pixelesedik, tényleg éles és korrekt minőség, átlagon felüli. Nekem ezen a téren sem akadt semmi problémám.

Az extrákba nem néztem bele, de elég sokat kaptunk, szerintem DVD-n is ugyanezek voltak, de nem merek rá megesküdni.

Mit ajánlok? Már ha valaki hallgat rám. Ha a filmet már korábban volt szerencséd látni, és tetszett, akkor ne hagyd ki Blu-ray formátumon sem, mert sokkal élvezhetőbb a film, és talán többször is meg tudod nézni. Én legalábbis szívesen fogom majd még levenni a polcról, igaz, a témája nem éppen esti mesének való, de izgalomnak bőven megteszi.

Kellemes borzongást!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 12. - 13:06
A kritikát eddig 8 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.2/10 volt.
3.
Kerülőutak Sideways (2004)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. jún. 8. - 14:29
Egy jó bor, és minden más.
Hol is kezdjem a dolgot? A filmmel valahol még mozibemutató tájékán volt szerencsém találkozni, és nagy nyomot hagyott bennem akkor. Azt hiszem többször is megnézem moziban, annyira életszerűek, olyan igazi filmnek találtam. Most is. Azóta sokszor megnéztem, mindig volt hozzá kedvem, sose tudtam megunni. Számomra egy igazi kincs lett, a sok millió alkotás között, melyre nagyon érdemes odafigyelni és megőrizni.

Miles és Jack két régi jó barát, akik még az egyetemről ismerik egymást, szobatársak voltak. Jack nősül, és Milesszal tesznek még egy utolsó, házasság előtti bortúrát California csodálatos borvidékein, mielőtt Jack végleg kimondja az "igen"-t. De ezen a túrán nem csak a borok ízét lesz szerencséjük megízlelni, hanem felfedeznek magukban, és életükben, a múltjukban rengeteg szép és értékes képet.

A történet nagyszerű, nekem pont azt adta, ami kellett, elvesztem a film adta varázsban, próbáltam minden egyes apró részletre odafigyelni, megérteni. Azt hiszem sikerült.

A kiadás, hasonlóan a DVD-hez szimpla, egyszerű. Ugyanazon extrákat kapjuk. Persze a kép és a hang már más téma, de ezt is vesézzük ki.

A filmet, szerintem eredeti hangon kívül nem lehet másként meghallgatni vagy megnézni, mert mindkét főszereplőnek olyan jellegzetes és jó orgánuma van, főleg Thomas Haden Church-nek, hogy a szinkron sokat ront a filmen. Az eredeti hang igaz, hogy dts-HD MA, de mivel a film nem sokat tesz hozzá a jellegéből adódóan, hogy ezt észre is vegyük, így csak arról tudok nyilatkozni, hogy az angol hangsáv tiszta, és szépen szól. Minden hangfal kap egy kicsit belőle, és nagyon élvezhető a film vele. A képpel sem volt gondom, habár bevallom, lehetett volna kicsit akár természetesebb is, mert ez a film adja magát, adja azt, hogy a szép tájak, ízléses éttermek, borpincészetek megmutassák mennyire is szépek valójában, de egyébként nem volt nagy gond a kép minőségével. Csak azt írom, hogy egy átlagos képet fest maga a Blu-ray kiadás, és az én szempontomból lehetett volna szebb is, mert ha már kedvenc és tízes film nálam, akkor legyen a maximális élmény. De azért nem hordom le a sárga földig a kiadást a kép miatt, ott még nem tartunk.

Összegezve a dolgokat, nagyon szép film, egy mély és érzelmekkel teli világból, amiben ezernyi szépséget lehet felfedezni, és tanulni. Nagyon és bátran ajánlom mindenkinek, a kiadással egyetemben, mert megéri a belefektetett anyagi tőkét.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 12. - 13:06
A kritikát eddig 9 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.7/10 volt.
4.
Fekete hattyú Black Swan (2010)  
2.990 Ft
Listaár: 6990 Ft (-57%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 23. - 18:59
A film, - melyet az a Darren Aronofsky rendezett, akinek többek között a Rekviem egy álomért című filmet köszönhetjük - remekbe szabott, kiváló alkotás. Már első alkalommal is annyira tetszett, hogy csak gondolkodtam magamban, hogy tulajdonképpen mit is láttam. Szeretem az olyan filmeket, melyek gondolkodásra késztetik az embert, mert így garantálja, hogy nem fogom felejteni. Kitűnő film, egy igazi mesteri produkció, és szerintem sokat érdemelne. A színészek kiválóak, nekem Vincent Cassel is egyaránt tetszett, mint Natalie Portman. Mila Kunis pedig önmagában egy atombomba. :-) Szeretném, ha a film nem maradna örök feledésbe, és szájról-szájra terjedne, mert mégis csak érdemes alkotás.

A kiadásról pár szót. Önmagában véve nem rossz, hiszen tele van pakolva rengeteg érdekes és exkluzív extrával, és mind-mind megéri, hogy megnézzék. Ami a filmbeli tartalmat illeti, itt kicsit elolvastam mások kritikáját is, és így akkor bátrabban írom, hogy a kép nekem is elsőre kissé fura volt. A furát úgy értem, hogy minőségileg a többi, korábbi filmekhez viszonyítva nekem túlságosan szemcsésnek bizonyult. Az élességével nincs baj, csak (valóban) a kellően megvilágított jeleneteknél eléggé érdekes képek rajzolódnak ki a tévén, így nem feltétlenül mondom azt, hogy a kép minősége kiváló. Persze így is sokkal jobb, mint az a DVD, amit én néztem, csak kicsit én is csalódott vagyok. Már csak azért is, mert a film tényleg sokat nyújtott számomra, és jó lett volna, ha maximális moziélményt nyújt a dolog. De sebaj, ez engem annyira nem zavart, egy cseppet sem bánkódtam a beszerzésén. Jaj, dehogy is! :-) A hang (csakis az eredeti angol) nem rossz. Habár néha kicsit lehetne erőteljesebb és kellően dinamikus, de mivel ez a film sem a hangok orkánjáról szól, így nincs panasz rá. A diszkójelenet amúgy is kielégített. :-)
Ahogyan írtam, az extrák nagyon jók, szóval ne hagyjuk ki őket.

A konklúzió az egészben, hogy száz százalékosan megérte a nagy felbontásban is megcsodálni. Ha valakinek van egy kedvenc filmje, vagy csak nagyon szereti, akkor kicsit úgyis elfogult, és minden rosszban a jót látja. Így tettem én is, szóval elégedett vagyok. A DVD cseréje nem kérdés, hanem szinte kötelező. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akinek Darren Aronofsky munkái nagyon is tetszenek, így ezt se hagyja ki BD-n, muszáj látni/megvenni. Tényleg.

Nagyon ajánlott.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 18:06
A kritikát eddig 6 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.3/10 volt.
5.
3.490 Ft
Listaár: 7000 Ft (-50%)

Kosárba teszem

A beszerzés bizonytalan
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 24. - 18:57
Nos, biztos sokan lesznek akik nem értenek velem egyet, de azért megvallom a nagy mondandómat a filmről, és a kiadásról. Bevallom, hogy mikor először láttam a filmet, mely DVD-n történt, nekem tetszett. Nem vártam semmit tőle, nem akartam nagy csodát, csak valami szórakoztató filmet, és amúgy is szeretem az animációs csodákat. Szóval első alkalommal tetszett. Most BD-n megnézve már nem tűnt akkora durranásnak. Sokszor untam magam, már-már elaludtam rajta. A történet jó, és igazából nem is akarok sok mindenbe belekötni, de összességében unalmas és érdektelen. A megvalósítás gyönyörű, mindig rajongtam azért, hogy így meg lehet csinálni egy animációs filmet, ilyen élethűre, de ez valljuk be, édes kevés. A karakterek megformálása igazi színészekről jó ötlet volt, ez nagyon tetszett. Egyszer nézhetős alkotás, felejthető.

A kiadás. Nos, ez sem hozta meg számomra azt amit vártam. Gondoltam majd talán emeli a film színvonalát, hogy magas felbontás, meg TrueHD hang, de egy nagy csudát. A kép minősége az elvárttól bőven alul marad, a kép tiszta, de közel sem mondanám olyan ragyogóan élesnek. A hang meg... Mivel a film tele van tűzdelve jobbnál-jobb effektekkel, így jó lett volna, ha ez hallható is lett volna. Nem. Egyszerűen annyira erőtlen ez a hangsáv (angol eredeti), hogy magam is elgondolkodtam rajta, vajon ez mitől olyan jó. Nem az. Szóval csalódott vagyok. Talán jobb lett volna a film, ha minden összejön BD-n is, de ez nem tesztlemeznek való.

A film a kiadással egyetemben közepes alkotás. Javaslom a filmet előtte jól nézzük meg máshogy (DVD), és utána mindenki döntse el mit szeretne. Én maradnék a DVD-nél mindenki helyett, legalábbis ezt javaslom. Nem éri meg a pénzét a kiadás.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 18:06
A kritikát eddig 6 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6.5/10 volt.
6.
Vad vágyak Wild Things (1998)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 25. - 14:40
Szerintem nincs olyan filmmel foglalkozó ember, aki ne látta volna egyszer ezt a "híres" filmet, és ne találkozott volna Denise Richardsszal. :-) Vagy ne emlékezne rá. Én még annak idején HBO-n láttam először, de mit ne mondjak, jó emléket hagyott bennem. Már-már annyira túlcsavart és túlkombinált történet, hogy önmagában megéri beszélni róla. Szóval DVD-n se hagytam ki, de most, mivel már a nagy felbontások korát éljük, ez se maradhatott ki Blu-Rayen. Összegezve a filmet látni kell, több szempontból is.

A kiadásról; nem rossz. A kép meglehetősen szép és éles, élénk, tulajdonképpen csak 1-2 apróbb homályt véltem felfedezni a film nézése közben, de igazából ezek semmiségek. Egyébként is olyan szép tájak vannak a filmben, hogy külön öröm nagy felbontásban megnézni. Az angol LPCM hang meglehetősen jól szól, nincs vele semmi gond. Erőteljes, se nem halk, se nem hangos, a párbeszédek jól érthetőek, egy szóval meg vagyok vele elégedve. Egy sima 5.1-es hangnál jobban szól, azt merem állítani. Extra csak egy audiokommentár van a lemezen.

Szerintem megéri lecserélni a DVD-t, mert képileg és hangilag sokkal többet kapunk. Én örülök a megvételének, bátran ajánlom mindenkinek!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 18:05
A kritikát eddig 6 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5.8/10 volt.
7.
300 300 (2006)  
2.490 Ft
Listaár: 7000 Ft (-64%)

Kosárba teszem

A beszerzés bizonytalan
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 26. - 14:24
Az a baj, hogy sosem vásárlás előtt olvasom el a többi fórumozó kritikáját, hanem vásárlás után. Így sajnos már önmagam is szembesülök jó néhány dologgal, de legalább bátrabban írom ki mindezt magamból.

A film nekem mindig is tetszett. Sokan vannak, akiknek ez a képregény-stílus nem jön be, de nekem annál inkább. A történet ugye adott volt, ehhez kellett ez furcsa ábrázolás, Zack Snyder részéről, és szerintem maximálisan azt adta, amit vártunk. A lassítások-gyorsítások és az egyes jelenetek több kameraállásból való megmutatása kifejezetten tetszett, és tényleg ez a sötét színekkel teli világ lenyűgözött az első perctől, az utolsóig. Odaszögezett a képernyőhöz, nem tudtam felállni.

A kiadásról már nincs annyira túl jó véleményem. Ahogyan azt fentebb írtam, sajnos a kritikákat a film után olvastam el, így mások is megerősítik azt, amit most írok. Nekem, a kép minősége egyáltalán nem tetszett. A szemcsésség szerintem túlságosan sok volt, nem találtam élesnek a képet, és visszavetett abból a képi világból, amit a film nyújtott. Olvastam, hogy ez a szemcsésség direkt lett így, a film, és a képregény mivolta miatt, de ha ez tényleg így van, még akkor se volt jó választás. Sokkal jobb lett volna, ha inkább egy tűéles és maximálisan tiszta képet kapunk, szerintem mások is sokkal inkább örültek volna neki. Szóval nekem ez így csalódás, többet vártam. Nem is többet, mást. A hang már azért mérföldekkel jobb, a TrueHD hang szól is rendesen, habár bevallom, hogy a csatajelenetek és a zene lehetett volna kicsit erőteljesebb, mert a párbeszédek ugyan hangosak, de így nem kaptak semmi pluszt a csaták. Olyan sok jó zene van a filmben, örültem volna, ha kiemelik egy kicsit. Na de sebaj, nekem így is tetszett. Az extrákról nem tudok nyilatkozni, mert nem néztem meg őket, de vegyesen vannak szerintem a 3 lemezes DVD kiadásról felpakolva.

Összességében, a kép milyenségétől eltekintve, vagy a jóindulatomból kiindulva, a kiadvány megéri az árát. Így is sokkal többet kapunk Blu-Rayen, mint DVD-n. Az élmény pedig megfizethetetlen.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 18:03
A kritikát eddig 6 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6.7/10 volt.
8.
Eredet (2 BD) Inception (2010)  
2.490 Ft
Listaár: 6990 Ft (-64%)

Kosárba teszem

kb. 1-5 nap alatt szállítható
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 26. - 18:58
Álom az álomban, és így tovább.
Erről a filmről nem tudok mást írni, mint hogy szuper. Christopher Nolan zsenialitása annyira látszik, hogy ha én ilyen filmet készítenék, és csak ezt az egyet, akkor szépen hátradőlnék a székemben, és ennyi. Nem is értem, hogy lehetett ennyire fantasztikus és élvezetes filmet készíteni...
Persze Chris Nolan rendezői tehetsége nem csak itt mutatkozik meg, előtte számtalan olyan filmet készített, melyek mind-mind felejthetetlenek és minden gyűjteménybe valók. Ez a film, mármint az Eredet szuper akciómozi a javából, megunhatatlan.

A történet első látásra lehet bonyolultnak tűnik, de ez csak azért van, hogy nézzük meg minél többször. Az álmok mindig is különös dolognak számított, pontosabban érdekesnek annyira, hogy komolyabban is foglalkozzanak a kérdéssel, hogy ilyenkor vajon mi játszódik le az ember agyában, és mi hozza létre ezt a furcsa agyi működést. Ennek fokozása az álom az álomban aztán már tényleg bonyolultnak tűnhet.

Hogyan lehet egy ember agyából kicsempészni olyan információkat, melyekről aztán ne derüljön ki, hogy tulajdonképpen ő, saját maga adta meg, de erről persze ne tudjon. Ez rutinfeladat ennek a kis csapatnak. Számtalanszor csináltak már ilyet, miért okozna ez problémát? Na igen, de ha ki lehet lopni információkat valakinek a fejéből, akkor talán bele is lehet ültetni dolgokat, ezzel is megváltoztatva valaki gondolkodását, és befolyásolni az élete további szakaszát? A film ezen fikciókon halad végig, a lehető legnagyszerűbb technikai és filmes elemekkel, a végsőkig fokozva az izgalmakat, és a figyelem nem lankad egyáltalán.

Nekem óriási élmény volt az Eredet, és ez a Blu-ray kiadásnak is nagyban köszönhető.

A kiadásról.

Nekem mind a hang, mind a kép elsöprő teljesítményt nyújtott. Igazi tesztlemez lett. A hang, (eredeti angol) olyan szépen és remekül szól, hogy minden egyes zenei dallam, vagy akciójelenet az átlagon felül teljesít, külön érdemes odafigyelni, vagy felfigyelni rá. A zene, amit Hans Zimmernek köszönhetünk, csodálatos. Ő mindig is azon zeneszerzők közé tartozott, akinek munkáira mindig is nagyobb figyelmet fordítottam, egy rossz filmzenét nem hallottam tőle. Szerencsére ez a HD hang is kedvez ennek a gyönyörű zenének, minden hangfalból csak úgy áradnak a dallamok. Mind a filmes párbeszédek, mind az akciójelenetek keményen és remekül szólnak, szerintem nincs gond vele. A kép egyaránt éles, és tiszta. Különösen figyeltem fel arra, hogy tényleg milyen tiszta a film képe Blu-ray-en. A színek csak úgy pompáznak, természetesek és gyönyörűek. Mindkét téren helytállt a kiadás, csak ajánlani tudom.

Az extrák érdekes és informatívak. A maximális moziélményt különösen ajánlom, nagyon jó.

Nos, miután az egekig magasztaltam mindent, és nem találtam semmi hibát sem a filmben, sem a kiadásban, így a további élményeket meghagyom másnak is, fedezze fel mindenki, hogy milyen nagyszerű mozit kapunk, ha Blu-ray-en nézzük meg. Akár első alkalommal, akár nem, ez a film mindig is a csúcson lesz.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 17:55
A kritikát eddig 7 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.6/10 volt.
9.
2.990 Ft
Listaár: 8990 Ft (-67%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 28. - 14:27
Az Ördög és csatlósa
Moziban annak idején nem tudtam megnézni a filmet, pedig Nicolas Cage filmjeit általában kedvelem, de ez kimaradt. De, bepótoltam DVD-n, és most tettem egy ismétlést is Blu-ray-en. Első alkalommal túlzok, ha azt írom mély nyomot hagyott bennem a film, de hogy egészen őszinte legyek nem is volt olyan borzasztó, mint esetleg más, hasonló jellegű képregény filmek. Nicolas Cage ha nem is a formáját hozta, de azért derekasan helytállt, és én meg is dicsérem érte.

A történet egyébként jó, vagy nem rossz, habár sok helyen válik kissé unalmassá, és nem mindig lehet élvezni. Ezt azokra a részekre értem, ahol éppen Mephisto kis fiacskája próbálja a saját életét elkezdeni, pontosabban próbálja azzal, hogy drágalátos Ördög apukáját leszorítani a tüzes trónról. De összességében sok cselekmény és látvány van benne, így ezek elnyomják az unalmasabb részeket.

Johnny Blaze egy sikeresnek mondható kaszkadőr, akinek a karrierje éppen felmenőben lenne, ha nem adná el az Ördögnek a lelkét, mentve ezzel apja egészségét és életét, egyébként ezzel megbélyegezve magát, mint az Ördög lovasa, akinek későbbi feladta, hogy begyűjtse a gonosz lelkeket, és a Pokolba szállítsa őket. Közben az Ördögnek más tervei is vannak Johnnyval, még pedig, hogy a közben hatalomra éhes kis fiacskáját megfékezze a világot romba döntő káosztól, és visszaküldje oda, ahová való. Meglátjuk ki győz.

A történet itt-ott bukdácsol, de a nézhető kategóriába tartozik. Persze, ez szerintem van így.

A kiadásról.

Eredeti, angol hanggal néztem, mert jobb minőséget biztosított a lehető legnagyobb élmény eléréshez, meg amúgy is, jobb így nézni a filmeket. Szóval a hang szerintem nagyon rendben volt. Minden egyes hangfal ki volt használva végig, és még azt is mondhatnám, hogy a hangok keverése szépen is volt elosztva a hangfalak számára. Gondolok most arra a jelenetre, mikor Mephisto felbukkan a cirkuszi sátrak között, és a körülötte levő lámpák csak úgy törnek szanaszét, olyan volt, mintha a szobában lett volna, és mellettem haladta volna el. Tetszett az a rész különösen. A hanggal nem volt semmilyen felvetni való problémám.
A kép is szép és természetes. A színek élénkek, és az arcok kirajzolódása eléggé élesnek mondható, ezt persze a tájak messziről való felvételénél és egyéb jeleneteknél is észrevehető. Nekem tényleg úgy tűnt, hogy éles képet látok, remélem majd más is megerősíti ezt.

A hang és a kép részemről rendben volt.

Az egészből annyit tudok mondani, hogy aki többször is látta, mert tetszett neki, akkor szerezze be Blu-ray-en is, mert ahogy mondani szokták, HD, a tökéletes moziélmény.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 9. - 17:55
A kritikát eddig 7 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.3/10 volt.
10.
Gettómilliomos Slumdog Millionaire (2008)  
2.490 Ft
Listaár: 6990 Ft (-64%)

Kosárba teszem

A beszerzés bizonytalan
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 10. - 19:15
A film számomra, megjelenése évében, első megtekintés alkalmával olyan szinten megszólított, hogy még aznap megnéztem kétszer. Lehet, hogy sok ember számára giccses, és túl mesebeli, de nekem nem az volt. Olyan érdekes és szívhez szóló történet, melyet előtte még nem volt alkalmam látni, vagy átérezni. Gyönyörű képsorok, megható pillanatok, remek történet. Nekem az egyik kedvencem filmem.

A kiadás összességében elég szép munka. Az angol hang eléggé jól szól, bár akkor durranások nincsenek benne. :) Tulajdonképpen szinkront teljesen felesleges volt erre feltenni, vagy a filmhez készíteni, mert totálisan elveszik a film nyújtotta varázs, az indiai emberek akcentusa, beszéde, szavak nélküli mimikája, gesztusa. A képminőséggel nem volt gondom, bár láttam már szebbet is. :) Mindenesetre ez a megéri kategóriába tartozik. DVD csere. :)
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 18:05
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5.8/10 volt.
11.
Harcosok klubja Fight Club (1999)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 10. - 19:06
A filmről nem írnék sokat, mert szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné. Iszonyatosan hangulatos és kőkemény akció mozi, megspékelve némi humorral. Mindkét szereplő brillírozik, egy rossz szavam sincs rájuk. Nagyon jó film, David Fincher kitűnő rendező, akinek furcsa látásmódja olyan dolgokat mutat meg nekünk, melyeket talán mi soha nem ismertünk, vagy láttunk volna. A film kötelező.

A kiadás számomra elsöprő teljesítményt nyújtott. Kizárólag angol hanggal néztem meg, hát ez valami csúcs, hogy milyen durván szól. A képek remegtek a falon, majdnem lepottyantak. :) A képminőség azt hiszem szintén korrekt, éles képek, telt, természetes színek. Kifogástalan kiadvány minden szempontból. Cserélje le mindenki a DVD-jét.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 18:04
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5/10 volt.
12.
Silent Hill - A halott város Silent Hill (2006)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 13. - 16:12
Sem a filmet, sem a történetet nem láttam/ismertem előtte, a játékkal sem játszottam, így nekem egy teljesen új élményt nyújtott a film. Főleg az itteni jó kritikák / értékelések és ajánlások alapján néztem meg a filmet. Elég jó áron jutottam hozzá (de nem az ár befolyásolt), így a sok pozitív gondolat hatására megvettem, és akkor már miért ne magas felbontásban...?!

Abszolút nem csalódtam a filmben, nagyon tetszett. Hogy miért? Annyira remek és hátborzongató a hangulat, maga az összehatás, hogy nem tudtam abbahagyni a filmet, végigsöpört rajtam. :) Tényleg remek ez az egész történet, izgalmas, ötletes és ijesztő. Nem tudok róla rosszat írni, nagyon megérte megnézni, és úgy gondolom, hogy akkor így magas felbontásban duplán jártam jól, hogy először így tekintettem meg. Remek.

Pár szót a kiadványról. Le vagyok ezen a téren is nyűgözve. A hang elsőosztályú, eddig a Fight Club vitte a pálmát, ami ugyan viszi is tovább, de a dts-HD MA eredeti hang csodálatos. Annyira jól szól, olyan dinamikus, hogy már az elején a filmnek, a hidas jelenetnél is szétrobbantak a hangfalak. :) Az egyes ajtónyitásoknál és kopogtatásoknál is azon kaptam magam, hogy ide-oda figyelek, honnan jön a hang. :) A kép akár tesztlemez is lehetne, a színek élénkek és természetesek, és minden korrekt.
Az extrák terén is bővelkedik a kiadás, a kép a képben digitális effekt nélküli extra annyira jó, hogy néha tátott szájjal bámultam a tévét, hogy az alsó kép a felsőhöz viszonyítva mennyire más, és hogy effektekkel mennyire nem az a film, amit néztem. :) Bevallom ilyen jó és érdekes extrát még nem láttam, ugye DVD-re ez nem férne rá.

Összességében egy kitűnő és minden téren kielégítő kiadást kapunk, ami bőven megéri a pénzét. Még akár egy ilyen akciós ár dupláját is. Mindenkinek bátran ajánlom, nem fog csalódni. DVD csere. :-)
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 18:02
A kritikát eddig 6 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7/10 volt.
13.
Óz, a csodák csodája Wizard of Oz (1939)  
2.490 Ft
Listaár: 7290 Ft (-66%)

Kosárba teszem

A beszerzés bizonytalan
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 20. - 16:22
Mit is lehetne írni erről a nagyszerű, és örök klasszikus darabról?! Talán azt, hogy soha nem láttam még ehhez fogható, gyönyörű és mesés musicalt, mely annyiszor varázsol el, ahányszor megnézem. Most is csodálatos, és mindig is az lesz, örök érvényű darab, kitűnő szereposztással és egy nagyszerű rendezéssel.

A kiadásban kissé csalódott lennék, mert most vagy dühös, haragos, mérges vagy szomorú vagyok. Ezen sorokat nem a képre, és nem is hangra értem, így ezt gyorsan vesézzük is ki. A kép csodálatos. Valóban. Gyönyörűen felújított és éles, a színek egyszerűen csak úgy ragyognak a képernyőn, nem is akartam hinni a szememnek, hogy a kiadás transzfere mennyire jól sikerült. Kivételesen magyar hanggal néztem a harci jelenetek és atomrobbanások hiánya miatt. Szóval a hang, annak ellenére, hogy 1 csatornás mono, eléggé szépen szól. Nincs recsegés, sistergés, úgy szól, ahogyan egy mono hangnak szólnia kell. Élvezhető és nincs vele semmi gond. A klasszikus magyar szinkron került a lemezre, így ez a tény (ha kell) bátorítson minket, ösztönözzön mindenkit a vásárlásra.

A csalódottságom oka a következő. A dalszövegekhez az égvilágon semmilyen felirat nincs. Hogy ez most régen is így volt, vagy sem, nem tudom biztosan, de még angol felirat sem jelenik meg. Pedig mintha úgy emlékeznék, hogy a DVD-n a dalok feliratozva voltak, meg mintha tévében is úgy láttam volna. Azért ez kicsit bosszantó, hogy ebből a szempontból a film nem teljes értékű, hiszen megfosztanak minket rengeteg élménytől. Ejnye, ez nem volt szép dolog. :-(

A kiadás azért nem rossz vétel, sőt, remek. A DVD kiadást én azért nem adnám el, vegyük meg hozzá ezt is, és így lesz minden rendben.

Ajánlott!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 18:02
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.4/10 volt.
14.
Motel Hostel (2005)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 20. - 16:05
Nos, először is végigolvasva a korábbi, remek kritikákat, melyek arról szólnak, hogy miért nincs extra/szinkron, stb. a kiadványon, azt mondanám, hogy szerintem egy magas felbontású kiadványon elsősorban a kép és a hang a szempont, és utána jön az összes többi. Én ezen a filmen sem a magyar szinkront, sem pedig az extrákat nem hiányoltam. Miért tanultunk meg olvasni? Talán, hogy el tudjunk olvasni bizonyos, nem bonyolult feliratokat, nem? Komolyan nem értem miért kell állandóan sírni, mikor most más szempontok érvényesülnek, mint a DVD esetében. Ha annyira kell az extra, akkor vegyétek meg a DVD-t. És ha lustánk vagyunk olvasni, akkor egyáltalán nem ajánlom a BD filmeket senkinek. Ennyit a bevezetőről.

A film nekem már régóta kedvenc, ha lehet ezt írnom. Eli Roth egyben készített félelmetes és megbotránkoztató filmet, ami még a határon belül van. Ennél sokkal gusztustalanabb és értelmetlenebb filmet is láttunk már, és Eli Roth pedig vászonra álmodott egy olyan horrort, mely szerintem figyelemfelkeltő és emlékezetes. A történet jó, a helyszínek és képek pedig (ha nem is mind felel meg a valóságnak) szépek. Nekem továbbra is kedvenc, a 2. rész sokkal véresebb, ami szerintem kicsit már sok(k) is volt, ez még a kezdetek kezdetének soft verziója. :)

A kiadásról. Ahogyan fentebb említettem, valóban nem kapunk egy full extrás, minden téren kielégítő kiadást, de mivel nekem már korábbról megvan a 2 lemezes, extrákkal ellátott DVD kiadás, így ha extrákra vágyom, majd előveszem azt. De mivel nem vágytam mostanában erre, így ezen BD kiadás nekem bőven elég volt. A kép szerintem gyönyörű. Éles, tiszta, nem szemcsés, és a jelenetek összessége pedig tényleg érdemes arra, hogy nagy felbontásban csodáljuk meg. A hang (angol LPCM 5.1) kitűnő. Nem gondoltam volna, hogy ezt így, ilyen szinten ki lehet hozni, de annyira jól szól, hogy le kellett vennem a hangerőt egyes jelenetnél, mert már nekem is hangos volt. :) Ezen lemezt is tudnám ajánlani egy tesztre, még pedig a láncfűrészes jelenetet. Az nagyon odavágott, pazar volt. Meg vagyok elégedve mindkét téren, kép és hang egyaránt megerősített abban, hogy érdemes volt beruházni erre a kiadásra.

Nos, amit tudok ajánlani. Ha valaki ezt a filmet ezen az adathordozón kívánja először megvenni, és fájó neki az extrák és szinkron hiánya, az maradjon a DVD-nél. Aki viszont kicsit is szeretné ezt a filmet sokkal magasabb szinten élvezni, annak nagyon ajánlott a megvétele. Nekem a szinkron egy kicsit sem hiányzott. Tudok olvasni.

Megérte, és ajánlott a megvétele!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 18:01
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.2/10 volt.
15.
A Megtorló The Punisher (2004)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 18. - 13:55
Többször láttam már a filmet, de valahogy mindig jónak tartottam, amolyan igazi bosszúállós film, sok/több jó szereplővel. Travoltának azt hiszem fekszik ez a forma, tud gonosz lenni, ha akar. :) Emlékezzünk csak a Broken Arrow című filmre. Thomas Jane-re sem tudok panaszt, mert szerintem jól formálta a karaktert. Összességében a film nem egy nagy durranás, de nem is rossz, megéri megnézni. Ha nem is minden nap, de azért egyszer-kétszer érdemes elővenni. Persze ez hangulat függő.

Már maga a DVD kiadás sem volt rossz hang szempontjából, hiszen már ott is nem alap magyar és angol hang volt rajta, hanem kicsit turbózott 5.1 EX. Nos, ebből a szempontból nem is csodálom, hogy a BD kiadáson a magyar hangot is sikerült True HD hanggá varázsolni. Ritka az ilyen kiadás, bár bevallom, már nem igazán nézem a filmeket magyar hanggal, csak amely arra érdemes. Itt egy kicsit belehallgattam a magyar szinkronba, mely sokkal ütősebb, mint bármelyik DVD hang, de gyorsan visszaváltottam az eredetire, az valahogy mégis csak jobb volt. Szóval a hangra nincs rossz szavam, szinte csak jókat lehet hallani a hangfalakból, mert a film 80%-a megengedi ezt a sok akciójelenet miatt. A kiadás ezen része meggyőzött. A kép már nem annyira, mert nem találtam annyira élesnek és természetesnek, mint szerintem lehetett volna. Sok BD-hez képest ez igen csak alul marad, szóval nagy csodát ne várjunk tőle. Nem is akarom már azt írni, hogy lemossa a DVD képét, mert BD-n már nem ez a szempont.

Összességében, és ha már az őszinteségről van szó, mindent megvizsgálva (extrákat nem), a kiadás nem feltétlenül éri meg a pénzét. Miért? Mert a film és a kiadás összehatása csalódást okozhat, a film sem rendkívüli, a kép sem, a hang elmegy. Szerintem egy DVD kiadás bőven megteszi, nem indokolt ezen film esetében a nagy felbontás.

Tetszett.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:59
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7/10 volt.
16.
A varázslótanonc The Sorcerers Apprentice (2010)  
1.990 Ft
Listaár: 6990 Ft (-72%)

Kosárba teszem

kb. 1-5 nap alatt szállítható
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 17. - 18:53
A filmet először DVD-n volt szerencsém megtekinteni, de már akkor is tetszett. Nem tartottam valami rendkívül nagy alkotásnak, de a kategóriájában szerintem simán helyt áll, és rendkívül szórakoztató. És egy film célja az, hogy szórakoztassa az embert arra a játékidőre. BD-n szerencsére ez az élmény még nagyobb hatást ért el.

A hang és kép elsőosztályú munka, nekem igazán élesnek és makulátlannak tűnt a kép, nem találtam benne semmilyen hibát. A hang, természetesen az eredeti, nagyon jól szól, minden egyes robbanás vagy hangosabb jelenetnél érezhető a hatás, és ezt a hangfal is hangoztatja. :)

Szerintem a kiadás érdemes arra, hogy megvegyük, a DVD-t simán lenyomja, ezt nem is kell bizonygatnom. Számomra így többet nyújtott a film, így nagyon örülök, hogy BD-n is megvettem.

Ajánlott!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:58
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5.4/10 volt.
17.
Hull a pelyhes Jingle All The Way (1996)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 16. - 19:08
Hurrá, végre az én ölembe is beleHULLott ez a kiadás, annyira régen vártam egy eredeti, magyar szinkronos kiadást, hogy el se tudom képzelni. :) Nem gondoltam, hogy csak BD-n lesz majd hozzáférhető, de már így nem bánom.

A filmről órákat tudnék beszélni és írni, az egyik legjobban sikerült karácsonyi film, mely maximálisan teljesít minden téren. Százszor láttam már, de sosem tudom megunni. Az egyik legkedvesebb film, amit Karácsony alkalmával készítettek.

A kiadásról. Nos, nem vagyok még nagyon benne a BD dolgokban, nagy összehasonlítási alapom sincs az egyes kiadások képei és hangjai között, de nekem a kép sajnos nem tűnt kiemelkedőnek. Nem akarok rosszat írni, de egy jobb DVD kiadás képének felel meg kb. Persze így is maximálisan túlszárnyal minden eddig DVD-t, de a BD-k között azért nem maradna versenyben. De tudjátok mit? Ez kit érdekel? Itt most a film a lényeg, hogy végre azt kaptuk, amit akartunk. A magyar szinkron kiváló, ezt csakis így vagyok hajlandó megnézni, a dts-HD MA hang most kivételesen hidegen hagy, pedig ez most már tőlem nagy szó. :)
Az extrákba ugyan még sajnos nem tudtam belenézni, de ez nem várat sokat magára, mert nagyon érdekelnek.

Ahogyan Gyulus is írta, kenterbe veri a DVD-t, így a DVD cseréje egy percig se gondolkodtasson el minket, már csak azért se, mert ezen van magyar szinkron! :)

Ezen kiadvány megvétele nem csak ajánlott, hanem egyenesen kötelező! :)
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:56
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.2/10 volt.
18.
A kábelbarát The Cable Guy (1996)  
1.990 Ft
Listaár: 6990 Ft (-72%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 16. - 18:59
Végre ezt is meg tudtam nézni nagy felbontásban. Kíváncsi voltam erre a kiadásra, tulajdonképpen nem egy akkora filmről van szó, de azért a kategóriájában szerintem alap, és Jim Carrey miatt is érdemes már megnézni. Az új szinkron is érdekelt, mert a korábbi, Háda János-féle nekem tetszett, és mindig félek egy új szinkrontól.

A film egyébként tényleg jó, humoros, néha őrült és alapjában véve jó sztori.

A kiadás azt hiszem eléggé jól sikerült, eléggé full extrás 15. évfordulós kiadást kaptunk, tele extrákkal, 5.1-es magyar szinkronnal, és eléggé jó képpel. Habár azért a kép nekem nem tűnt kiemelkedőnek, de azért százszor jobb, mint egy DVD képe, csak egy másik BD filmhez viszonyítva nem annyira éles. Kivételesen, a helyzetre való tekintettel magyar szinkronnal néztem meg. Annyira jól sikerült, hogy magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire nem zavar a régi hangok hiánya. Azért a régi sem rossz, de ennek is van egy jó hangulata, és Matthew Broderick-hez illik mindkét magyar hang. Kerekes József szokás szerint kitűnő választás volt Jim-hez, szóval meg vagyok elégedve. Az 5.1 jól teljesít, de mivel nem Pearl Harborban játszódik, így nagy csodát ne várjunk tőle. :)

Nekem a kiadás tetszik, megérte a pénzét, így mindkét előző DVD-t nyugodtan le lehet cserélni, maximum a szinkronos DVD-t tartsuk meg.

Ajánlott!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:56
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5.8/10 volt.
19.
Zorro álarca The Mask of Zorro (1998)  
1.990 Ft
Listaár: 7390 Ft (-73%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 15. - 14:49
Soron következő magas felbontású élményemet ezen filmnek köszönhetem. Sokszor láttam már, mindig lenyűgöz ez a páratlan kalandfilm, mely bővelkedik humorban és akcióban egyaránt. Kíváncsi voltam, hogy csúcsminőségben mennyire fog újra elvarázsolni a film, de a művelet sikeresen lezajlott. :)
Ámultam és bámultam a képminőségen, szerintem első osztályú munka lett, tűéles kép, gyönyörű, élénk, természetes színek, egy szóval a lehető legjobban sikerült a kiadás. Mivel az eredeti hangokat jobb minőségben lehet élvezni a BD-ken, így mostanában kizárólag eredeti nyelven nézem a filmeket, pedig nagy (magyar) szinkronpárti vagyok. De itt sem kellett csalódnom, mert dinamikus és kitűnő minőségű az angol dts-HD MA hang, egy rossz szavam nincs rá. Egyaránt élvezhető a hang a párbeszédeknél és akciójeleneteknél is. Nagyon meg vagyok elégedve, minden úgy teljesült, ahogyan én azt eredetileg szerettem volna.

Nagyon megérte a pénzét a kiadás, a jövőben is ilyen minőségű kiadásokat szeretnék még. DVD csere!!!
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:55
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6.4/10 volt.
20.
Con Air – A fegyencjárat Con Air (1997)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)
Blu-Ray Részletek >


Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 14. - 14:48
Ha már nagy felbontás, Nicolas Cage-rajongó lévén, ez sem hiányozhatott a gyűjteményből, így sort kerítettem ennek megtekintésére is. A filmről most nem írnék, mert szerintem mindenki ismeri.
Látványos, izgalmas akciófilm, egy akkor még csúcsformában levő Nicolas Cage-dzsel, és a többi, remek színésszel. John Malkovich, Ving Rhames, John Cusack. Mindegyik színész önmagában garancia arra, hogy egy kitűnő filmet látunk majd.

A kiadásról; összességben remek lett. A képminőség meglehetősen éles és természetes. Bőven látható a különbség egy DVD között, szóval nem panaszkodom. A hang kiváló. Eredeti hanggal néztem, az LPCM hangsáv erőteljes, és úgy szól ahogyan kell. A robbanások és egyéb magas hanggal járó eseményeknél beindulnak a hangfalak és a hang kitűnően adja azt, amit kell neki. Nagyon meg vagyok elégedve.

Az extrákba nem néztem nagyon bele, de látszólag ugyanazt kaptuk, mint a DVD-nél, szóval ezen a téren nincs változás.

A DVD megérett a cserére, így aki teheti ne habozzon, cseréljen, megéri.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 8. - 17:55
A kritikát eddig 5 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6.2/10 volt.
<<< első oldal
< előző 1 2 következő >
Blu-ray
Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: