• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Damon termékkritikái:
Találatok száma: 2 db. (1 oldal) | Jelenleg mutatva: 1. oldal (1-2. termék)
Termék/oldal: 20 | 40 | 60 | 80 | 100
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
1.
Amerikai ének An American Carol (2008)  
399 Ft
Listaár: 2190 Ft (-82%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON


Damon
értékelése:
2015. okt. 20. - 6:29
Sajnos nagyon rossz
Aki a filmtől Csupasz Pisztoly szerű paródiafilmet vár az csalódni fog. A film rém vérszegény és tele van olyan utalásokkal, amelyeket inkább az USA-ban értenek meg. De szerintem ott is inkább leállítják a közepén a lejátszót. Próbáltam volna szeretni a filmet, de nem igazán lehet. Sajnos.
Kritika elbírálásának dátuma: 2016. jan. 15. - 6:58
A kritikát eddig 4 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6.2/10 volt.
2.
Avatar Avatar (2009)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)


Damon
értékelése:
2010. már. 18. - 18:13
AVATAR - (IMAX 3D)

-SPOILER Veszély, már ha van olyan aki még nem látta :)-

Nem is tudom, hol kezdjem. Február elején láttam az ország egyetlen IMAX termében az Avatart. Sokat kellett várnom, hogy ott nézhessem meg, de kiböjtöltem és jó volt, viszont nekem a Sherlock Holmes akkoriban jobban tetszett.
Ahogy a film elkezdodött és ahogyan sodort magával az elso egy órában az tényleg maga volt az utazás. Hihetetlen állat és növényvilágot találtak ki és alkottak meg, ami után csak az államat kerestem valahol a popcornos dobozok mellett lent a földön. Hihetetlen és nagyszeru volt! És mondhatnám stílszeruen, hogy "Látlak téged" mert látom bizony, hogy mennyit dolgoztak Pandora világán a film készítoi. Ezért csak és kizárólag nagybetusen: "LE A KALAPPAL". De ennyi, és elore is elnézést kérek, de ami az egy óra utána történt, én azon unatkoztam.
Illetve egy-két dolog még idegesített is a film nézése közben: Elsoként, hogy ha a természetvilág ennyire eredeti, akkor miért kell a történetet ennyire összelopkodni. Az oslakosok története, az hogy szegényeknek menniük kell el a falujukból mert jön a sokkal erosebb külso hatalom, az, az Apocalypto-t jutatta eszembe, nem beszélve arról, hogy itt az urlényeknek valamilyen furcsa okból kifolyólag indián kultúrájuk volt. Illetve a Mátrix 3. részében lévo gyalogos robotokat egy az egyben lenyúlták.
De ez csak az egyik fele, a másik, hogy a filmen éreztem, hogy irányítva vagyok: Nekem, mint nézonek (aki egy ember), utálnom kellett az embereket, és a helyi oslakos urlényeknek (számítógép grafikáknak) kell drukkolnom. Sajnos, ez nekem egyszeru nem ment. Nem az a baj, hogy irányítva vagyok, mert a film jellegébol adódóan tényleg csak egyoldalú kommunikáció, de ha azt észreveszem és tiltakozom ellene a mu nézése közben, na az már baj. Ami miatt a leginkább ellenkezett a jóérzésem, az volt, hogy a csúnya embereket, akik a pénzt jelento nyersanyag miatt el akarják üldözni a szegény oslakosokat, a fináléban a rendezo olyan élvezettel gyilkolja le, hogy az valami brutális. Senki nem gondolkodott azon, hogy azok mit éreztek, vagy a családjuk, vagy a szeretteik?
Jó film az Avatar és elvarázsol egy ideig, de én sajnos nem tudtam együtt érezeni a számítógépes grafika által életre keltett figurákkal, nem tudtam igazán a szerelmük láttán felsóhajtani vagy a fájdalmukat átérezni. Mert mu volt az egész és még ez a hihetetlen technika sem tudta elhitetni velem, hogy ezek élo, lélegzo lények.

Az nagy baj, hogy én végig az embereknek szurkoltam?
Kritika elbírálásának dátuma: 2013. máj. 30. - 6:31
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.7/10 volt.
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
DVD
Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: