• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Veronika fél élete (Könyvek)
Várkonyi Judit
Veronika fél élete nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Nem ismerem azt a nőt, akiről ez a könyv szól. Mégis ismerem minden mondatát, amit az életéről mesél. Egy gyerek, akit vala - hogy elfelejtenek megtanítani szeretni önmagát. Aztán azt hiszi, hogy ehelyett másoknak kell szeretni őt. Aztán szeret olyanokat, akik tán nem is érdemesek rá. Közben meg kell tanulnia jól sze - retni a gyerekeit, pedig még mindig nem szereti magát. Aztán elfogadja és megszereti végre magát. Ekkor elzárják tőle mások szeretetét, de már erős, anélkül is megy. Átlagos sztori, mondhat - nánk, sokunké. Ám ez a nő közben végig énekel! Nem a kádban bánatában, vagy a buliban mámorában, vagy a villamoson maga elé. Ő színpadon énekel, mások örömére. Úgy tanulja a szerete - tet, hogy közben adja. Ez már nem átlagos sztori. Olvassák el, és rájönnek, mennyire nem az. Hajós András dalszerző, az operaportal.hu társalapítója A színház talán legnagyobb illúziója, hogy rivaldafénye fizikailag a színészt, mentálisan viszont a nézőt vakítja el. Nem látja, hogy aki a színpadon áll és énekel, szerelmes vagy meghal, az nem egy félisten, hanem pont ugyanolyan halandó és esendő lény, mint ő maga. Turandot valójában nem jégszívű hercegnő, hanem egy minden porcikájával szeretni akaró nő. Veronika második élete tulajdonképpen az első. Az igazi, a sajátja. A darab, amiben nehezebb helytállni, mint bármelyik másikban, amelyet nem az égiek írnak, és a sors rendez. Aki elolvassa ezt a könyvet, Fekete Veronika történetét, már soha többé nem fog hunyorogni a rivalda fényétől – legalábbis nézőként. Zsoldos Dávid a Fidelio.hu alapítója
Kiadó:
FIDELIO MÉDIA KFT
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: