• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Star Wars - A klasszikus trilógia (IV-VI. rész) (4 DVD) (DVD)
Star Wars - A klasszikus trilógia (IV-VI. rész) (4 DVD) Star Wars (xp09)
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. december 1. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Részletek
  • Kritikák
Játékidő:
387 perc
Gyártási év:
1983
Átlagos értékelés:
Tenebra
értékelése:
2009. már. 25. - 8:57
Csilliónyi változatban meg volt már (Moziban is láttam mind a 3-at, videokazettán is többször, még a régit, DVD-n is - igaz, csúnya módon :D), így végre nagyon megörültem, hogy tisztességes dobozos formában végre ez is felkerülhet a gyujteménybe.
A filmekrol sok mindent nem kell elmondani: alapmu, ha FAN vagy, akkor is, ha nem, akkor is, mert kultusz, legenda, sot, életmód lett a Star Wars, melyre minden és mindenki hivatkozik. Én magam eleinte jedi, majd sith akartam/akarok lenni, mióta láttam a SW-t! Mondhatom: ortodox rajongója vagyok! Alap, hogy régebben lézerkardot csináltunk seprunyélbol, meg beöltöztünk jedinek, meg van az összes PC-re is kijött Star Wars videojáték stb. Tehát igencsak magával ragadott!
Nem is a "hú-de-csavaros" sztori (pedig szerintem még ma is megállja a helyét, nem olyan infantilis, mint a 70-es évek tömegfilmjei közül a legtöbb), hanem a stílus, a Világ, ami utánozhatatlan.
A karakterek is mind egytol-egyig kiválóak (jó, az ewokokat én is szívesen kiirtanám - egyedüli idegesítoek a klasszikusban, legalább annyira, mint Jar-Jar a késobbiekben), kedvencem Darth Vader, persze, hogy; illetve Han Solo. Az elso eleinte féktelen gonoszsága miatt, a második pedig egyénisége színessége okából. Eleinte Luke is szimpatikus volt, de ez a jedi training olyan karót nyeltté tette a VI. részre. Leia is jó, csak sajnos az o karaktere is ellaposodott a VI. részre (de legalább láthatjuk lenge öltözetben ;D).

A kiadás pedig tök jó, nem hiába vettem meg, én meg vagyok elégedve vele nagyon. Az a "IV. lemez", teletömve minden jóval szerintem mintapéldája annak, hogy kellene összerakni egy extralemezt. (Utoljára a III. rész DVD-jének extráját találtam ilyen minoséginek - pedig az vagy 3 éve volt már.)
Egyedüli dolog, amit sajnálok, hogy magyar hang nincs ezeken. Pedig pont a klasszikus trilógia szinkronja sikerült szerintem nagyon jóra. Nekem meg van még "nem-éppen-bolti" változatban mind a három, amin meg rajta van a szinkron is, nem nagyon értem, ezekre miért nem fért rá. Pedig ezek azok a filmek, melyeket szívesen megnéztem magyarul is. De azért emiatt nem fogom se lehúzni, se "nem megvenni", mert azért tudok angolul. Csak kissé érthetetlen, hogy DVD-re miért nem lehet rárakni a szinkront (pl. az I-II. esetében ez még hatványozottan is igaz, hiszen azok alig 8-10 évesek "csak"), mikor Moziban, sot, TV-ben is szinkronizálva mentek. Hogy mi ebben az üzlet, mi ebben a jó, azt nem fogom soha megérteni. Persze alap ma már a középfokú angol nyelvtudás, de az ember már csak "funból" is megnézné szinkronnal, a nosztalgia kedvéért is - hiszen én a szinkronos verzión nottem fel nyilván, nem az eredeti hanggal. Mindegy.

Ettol függetlenül kötelezo vétel minden SW-FANnak, akinek még nincs meg! (Én a kb. 2-3 évvel ezelotti kiadást kihagytam, túl drága volt egyben - 11 990-ért árulták, ha jól emlékszem.)
8 látogatóból 6 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: