• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A tábornok (Blu-ray)
A tábornok Patton (xe)
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. november 30. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

A nácik talán az ördögtől sem féltek, de volt egy férfi, akivel soha nem bírtak, és akinek neve hallatán a hideg futkározott a hátukon.

Patton tábornok nehéz ember hírében állt, módszereit, katonáival szemben tanúsított magatartását sokan bírálták, de mindezek a bírálatok eltörpültek stratégiai képességei, elszántsága és hazafisága mellett, melyek sorra segítették hozzá legendás győzelmeihez.

Patton volt az, aki kiverte Afrikából a legyőzhetetlennek hitt Rommell hadseregét. A normandiai partraszállás után pedig megállíthatatlanul tört előre Európában. Patton civilként is katona maradt - azt tartotta, hogy már előző életében is harcos volt.

Ebből a klasszikus, monumentális filmalkotásból megismerhetjük a férfit, aki győztes hadvezérnek született és akit senki sem ismert igazán. Történetén keresztül megtapasztalhatjuk a második világháború sorsfordító pillanatait is.

A hatalmas csatajelenetekben, lenyűgöző és hátborzongató képekben bővelkedő filmet 10 kategóriában jelölték Oscar®-díjra és hét kategóriában - így a Legjobb film kategóriában is - elnyerte az amerikai Filmakadémia legmagasabb kitüntetését!

Az 1970-es gálán A tábornok címét olvasták fel, amikor kihirdették a legjobb film, a legjobb férfi főszereplő, a legjobb rendezés, a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb díszlet, a legjobb vágás és a legjobb hangeffektusok kategória-győztesét. George C. Scott nem vette át a díjat.

Játékidő:
172 perc
Gyártási év:
1970
Hangok:
- angol - DTS-HD
- spanyol - DTS
- olasz - DTS
Feliratok:
magyar, angol, héber, izlandi, lengyel, olasz, portugál, spanyol
Képformátum:
2.20:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Bevezető - Francis Ford Coppola bevezetője (kb. 4 p.)
 
Audiókommentár - A forgatókönyvért Oscar-díjat nyert Francis Ford Coppola kommentárja
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: