• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A Megtorló (Blu-ray)
A Megtorló The Punisher
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.000 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Egy ügynök sosem vonulhat vissza. Frank Castle sok halált látott már. Kommandósként kezdte, aztán az FBI különleges ügynöke lett, most szeretné végre a békés hétköznapokat élvezni felesége és kisfia oldalán.

Ám az utolsó akciójába hiba csúszik és egy fiatal kollégája meghal. Azt senki sem tudta, hogy az ifjú ügynök apja a nagyhatalmú üzletember, Howard Saint. A férfi bosszút esküszik: és mert vagyonát a törvényen kívül szerezte, bőven megvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy véres tervét végre is hajtsa.

Castle ügynök már nem tudja megmenteni a családját. Magára marad, és nincs vesztenivalója. A törvényben nem bízik, és csupán egyvalami élteti: a megtorlás. Nincsenek természetfeletti képességei, nincs varázsereje. De a fájdalom megkeményíti, a gyűlölet szárnyakat ad neki. Nem szuperhős, mégis győzni fog.

Játékidő:
119 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - Dolby True HD
- angol - Dolby True HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - Dolby True HD
- orosz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, román, szlovén
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár -
 
Kimaradt jelenetek -
 
Kisfilm - A tökéletes látszat: A Megtorló kaszkadőrei
 
Werkfilm (így készült) - Hadiállapotok: Így készült a Megtorló
 
Videóklip - Drowning Pool – Step Up
 
Alternatív kezdés -
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 18. - 13:55
Többször láttam már a filmet, de valahogy mindig jónak tartottam, amolyan igazi bosszúállós film, sok/több jó szereplővel. Travoltának azt hiszem fekszik ez a forma, tud gonosz lenni, ha akar. :) Emlékezzünk csak a Broken Arrow című filmre. Thomas Jane-re sem tudok panaszt, mert szerintem jól formálta a karaktert. Összességében a film nem egy nagy durranás, de nem is rossz, megéri megnézni. Ha nem is minden nap, de azért egyszer-kétszer érdemes elővenni. Persze ez hangulat függő.

Már maga a DVD kiadás sem volt rossz hang szempontjából, hiszen már ott is nem alap magyar és angol hang volt rajta, hanem kicsit turbózott 5.1 EX. Nos, ebből a szempontból nem is csodálom, hogy a BD kiadáson a magyar hangot is sikerült True HD hanggá varázsolni. Ritka az ilyen kiadás, bár bevallom, már nem igazán nézem a filmeket magyar hanggal, csak amely arra érdemes. Itt egy kicsit belehallgattam a magyar szinkronba, mely sokkal ütősebb, mint bármelyik DVD hang, de gyorsan visszaváltottam az eredetire, az valahogy mégis csak jobb volt. Szóval a hangra nincs rossz szavam, szinte csak jókat lehet hallani a hangfalakból, mert a film 80%-a megengedi ezt a sok akciójelenet miatt. A kiadás ezen része meggyőzött. A kép már nem annyira, mert nem találtam annyira élesnek és természetesnek, mint szerintem lehetett volna. Sok BD-hez képest ez igen csak alul marad, szóval nagy csodát ne várjunk tőle. Nem is akarom már azt írni, hogy lemossa a DVD képét, mert BD-n már nem ez a szempont.

Összességében, és ha már az őszinteségről van szó, mindent megvizsgálva (extrákat nem), a kiadás nem feltétlenül éri meg a pénzét. Miért? Mert a film és a kiadás összehatása csalódást okozhat, a film sem rendkívüli, a kép sem, a hang elmegy. Szerintem egy DVD kiadás bőven megteszi, nem indokolt ezen film esetében a nagy felbontás.

Tetszett.
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
90%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: