• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Superman és Batman - Supergirl: Egy lány a Kripton bolygóról (Könyvek)
Jeph Loeb
Superman és Batman - Supergirl: Egy lány a Kripton bolygóról SUPERMAN/BATMAN: SUPERGIRL
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Az óceán alján Batman felfedez egy űrhajót, amely valószínűleg a Kripton bolygóról érkezett. Utasa egy fiatal lány, aki Superma­n unokatestvérének mondja magát, és szuper­képességei valóban meg is egyeznek az övéivel. A mindig óvatos Batman számára gyanú­s ez a váratlan érkezés, Superman ellenben boldog, hogy nincs többé egyedül a Földön. Amíg ki nem derül az igazság, Wonde­r Woman befogadja a jöve­vényt az amazono­k közé, ám Darkseid, a Sötétség Ura is szemet vetett rá. Hét év után először olvasható magya­rul a két legismertebb szuperhős, Superman és Batman egy közös kalandja. Írója Jeph Loeb, a nálunk is nagy sikert aratott Batman: Hush szerzője, rajzolója a nemrég elhunyt Michael Turner, akinek ez volt az utolsó jelentős munkája.
Kiadó:
Képes Kiadó
Gyártási év:
2008

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: