• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A sikeres esküvőmarketing szisztéma - Esküvői szolgáltatóknak (Könyvek)
Barna László
A sikeres esküvőmarketing szisztéma - Esküvői szolgáltatóknak nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Az egyetlen és kimondottan esküvői szolgáltatóknak szóló hiteles és átfogó nyomtatott esküvőmarketing könyv Magyarországon. Sikeres Esküvőmarketing szisztéma - esküvői szolgáltatóknak Feltetted már magadban valamelyik kérdést? - Vajon mit tudnak azok az esküvői szolgáltatók, cégek, akiknek már a következő évre is tele a naptárjuk? - Vajon hogyan lehet, hogy amíg más csak vegetál, csökken az esküvőinek a száma addig ők lubickolnak az eredményekben? - Vajon miért őket látod és olvasod mindenhol? - Vajon tényleg jobbak-e nálad szakmailag vagy emberileg ezek a szolgáltatók? Miért érzed ettől magad kellemetlenül? - Vajon miért nem megy úgy a szekér mint régen? Hová tűntek az ügyfelek? Vajon miért van az, hogy mások alig találnak ideális párokat, ők meg sikert sikerre halmoznak, és jó fej pároknak boldogan dolgozva magas bevételt realizálnak? Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak másképpen? EZT MOST BARNA LACITÓL ELSŐ KÉZBŐL TUDHATOD MEG! Az esküvőmarketingre akkor is szükség van ha új vagy, vagy ha régóta tolod a szakmában, viszont minőségibb ügyfeleket szeretnél és ezzel párhuzamosan magasabb bevételt. Ha pedig egyre fogynak az ügyfeleid tehát piacvesztést tapasztalsz, mindenképpen vedd meg a könyvet!
Kiadó:
EKÖNYVES.HU KIADÓ
Oldalszám:
208 oldal
Gyártási év:
2015

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: