• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Iránytű az élethez - Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket (Könyvek)
Kurt Tepperwein
Iránytű az élethez - Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket Der mentale Lebenskompass
- 15%
Szállítható: KB. 10-13 NAP
2.549 Ft
Eredeti ár: 2.999 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. Ez az inspiráló utazás minden életterületen átvezet: segít, hogy felismerjük életfeladatunkat, hogy meghozzuk a helyes döntéseket, hogy megvalósítsuk legrejtettebb vágyainkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket. "Már maga az a felismerés, hogy minden élethelyzetben igent mondhatok az életre, hihetetlenül gazdaggá tette a hétköznapjaimat. Újra meg újra próbára tettem, hogyan tudom az éveken át gyűjtött élettapasztalatokat és az új látásmódot alkalmazni, és az eredmények mindig azt igazolták, hogy minden egyes esetben lehetséges változást elérni. Éppen csak meg kell teremteni a változás előfeltételeit.""
Kiadó:
MÉRTÉK
Oldalszám:
184 oldal
Gyártási év:
2015

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: