• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Temesvár  - A romániai forradalom kitörésének valódi története 25. évfordulós kiadás - bővített kiadás (Könyvek)
Szőczi Árpád
Temesvár  - A romániai forradalom kitörésének valódi története 25. évfordulós kiadás - bővített kiadás Temesvár 
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
3.910 Ft
Eredeti ár: 4.600 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Kelet-Európában a kommunizmus bukása jóformán halálos áldozatok nélkül zajlott kivéve Romániát, ahol a tíz napon át tartó véres utcai harcokban több mint 1100-an vesztették életüket. Szcőzi Árpád díjnyertes kanadai újságíró interjút készített mindazokkal, akik harcoltak Nicolae Ceausescu román diktátor ellen. A szerző alapos kutatásokat végzett az egykori román titkosrendrőség, a Securitate bukaresti irattárában, valamint a magyar titkosszolgálat archívumaiban is. Ennek az éveken át tartó tényfeltáró munkának az eredménye ez a könyv, amely ügynökökről, kémekről, titkos küldetésekről rántja le a leplet. A napvilágra került összefüggések teljességgel új megvilágításba helyezik mindazt, amit a romániai rendszerváltásról eddig tudtunk. És még valami: Szőczi Árpád személyesen is érintett volt az események alakulásában..
Kiadó:
Zagora 2000
Oldalszám:
349 oldal
Gyártási év:
2015

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: