• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Figyelem! Szépen beszélek 7. (f-v) - Képességfejlesztő feladatok a pöszeség javításához (Könyvek)
Gali Anita
Figyelem! Szépen beszélek 7. (f-v) - Képességfejlesztő feladatok a pöszeség javításához Figyelem! Szépen beszélek 7. (f-v)
- 15%
Szállítható: KB. 11-14 NAP
1.955 Ft
Eredeti ár: 2.300 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
"A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai gyakorlókönyv család a szórakoztató és játékos beszédfejlesztéshez A Figyelem! Szépen Beszélek! egy, a gyermekkorban leggyakrabban előforduló hanghibák javításához alkalmazható logopédiai gyakorlókönyv-sorozat 7 kötetben, 17 hangra kidolgozva. A sorozat 7. kötete az f-v hangok gyakorlásához nyújt segítséget. A beszédhibások széles táborán túl az 5-8 éves korosztály általános fejlesztőkönyveként is használhatóak a kötetek, hiszen a feladatokkal az iskolába lépéshez szükséges készségek és képességek egyaránt erősíthetőek (logikai gondolkodás, szövegértés, vizuális percepciós készségek, de a szókincs bővítését is segítik). A rengeteg ábrával és képpel készült feladatok képesek megragadni és fenntartani a gyermekek figyelmét, legyen szó órai munkáról, vagy otthoni gyakorlásról. A könyvek szerkezeti felépítése egységes, ezáltal lehetőséget ad az azonos feladattípussal, de gyermekenként eltérő hang és képanyaggal történő foglalkozásra is. ""
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
48 oldal
Gyártási év:
2015

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: