• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A természet csodálatos gyógyereje - Hogyan segítenek a növények és az állatok egészségünk helyreállításában? (Könyvek)
A természet csodálatos gyógyereje - Hogyan segítenek a növények és az állatok egészségünk helyreállításában? nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
8.492 Ft
Eredeti ár: 9.990 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Miként segíthet egy ló az egészségünk megőrzésében? Vagy egy szál nárcisz, egy horogféreg, egy tengeriuborka, vagy az óceánban élő barnamoszatok? A természet gyógyító ereje határtalan. A növények, állatok, gombák és mikroorganizmusok már eddig is elképesztő sok - akár nap mint nap szedett - gyógyszer alapanyagául szolgáltak. A könyv sok-sok alapos, átfogó cikkben tárgyalja a diabétesz, a szívbetegség, a különféle ráktípusok, az Alzheimer-kór, a magas koleszterint és más súlyos, életveszélyes kórkép gyógyítását - vagy enyhébb panaszok kezelését - célzó legfrissebb kutatások eredményeit. Mindezekhez az élővilág biztosítja a muníciót. Több, mint 140 cikk a legjelentősebb gyógyhatással rendelkező növényekről, állatokról és mikroorganizmusokról Több száz háttértörténet a tudományos kutatásokról Tanácsok az egészség megőrzéséhez Több száz érdekes és látványos felvétel Több mint 1000 rendkívüli történet a modern orvostudomány világábóll
Kiadó:
TARSAGO Magyarország
Oldalszám:
320 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: