• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Piszkos Harry - A teljes gyűjtemény (6 DVD) (DVD)
Piszkos Harry - A teljes gyűjtemény (6 DVD) Dirty Harry
- 60%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
3.990 Ft
Eredeti ár: 9.990 Ft

  • Csomag tartalma
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

A hat lemez egyetlen, hagyományos méretű, Amaray-stílusú dobozban kap helyet.

Stúdió:
Játékidő:
508 perc
Gyártási év:
1988
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2009. szep. 27. - 7:15
Még egy klasszikus sorozat, amit sosem láttam korábban: valahogy ez is kimaradt.

Most megvettem a filmeket - külön-külön, mert ez a gyujtodobozos megoldás nem nyerte el a tetszésemet. A fehér tokokkal valahogy impozánsabb az egész. Sorban megnéztem mind az öt részt, így most elfogulatlan, summázott véleményt tudok formálni a teljes sorozatról.

A filmek nem maiak, hiszen a legújabb rész is több, mint 20 éves már. Ennek ellenére a képminoségre nem lehet panasz, tisztességes minoséget láthatunk viszont. 106 centis méretben néztem, és abszolút kifogástalannak láttam. Nyilván veri egy mai szuperprodukció részletgazdagsága, de koránál fogva nem is vártam mai képélményt, ehhez képest nagyon pozitívan csalódtam.

A filmeket szinkronnal néztem meg, amelyek bár többnyire egycsatornás kódolással kerültek a lemezre, jól sikerültek. Még az sem volt zavaró, hogy Eastwood szinkronhangja részrol-részre megváltozott.

A filmek cselekménye nem fogott meg különösebben. Kábé olyan érzésem volt, mintha egy kicsit nagyobb felhajtással, nevesebb foszereplovel forgatott Columbo-epizódokat látnék. A foszereplorol sem túl sokat tudunk meg, idegen marad számunkra, nem úgy, mint Riggs és Murtaugh a Halálos fegyver filmekben. Az egyes részek pedig koránt sem okoztak akkora élményt, mint mondjuk a Rocky egy-egy epizódja.

Ez a széria történet szempontjából tehát némileg csalódást okozottt nekem. Nem voltak elvárásaim, de akkora név ez a Piszkos Harry, hogy picit többre számítottam. Persze azért vannak szép számmal emlékezetes jelenetek, és bizonyára sokat merítettek ezekbol az ötletekbol a késobbi sikerfilmek, de leginkább azért nem bánom, hogy a polcomra kerültek, mert most már én is tudom, mire is hivatkoznak akkor, ha azt mondják: Piszkos Harry.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
93%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: