• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Árral szemben (Blu-ray)
Árral szemben Striking Distance
- 73%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.290 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Tom Hardy régi családi hagyományt követett, amikor a rendőrség kötelékébe lépett. Ötödik generációs zsaru, akinek a törvény az egyetlen Bibliája.

   Hardy egy napon mégis kénytelen szembefordulni a szervezettel és családtagjaival is. Két évvel ezelőtt meggyőződéssel állította, hogy ismeri a várost rettegésben tartó sorozatgyilkos kilétét, akivel személyes elszámolnivalója is akad: a férfi ugyanis az apját is megölte. Bár Hardy váltig bizonygatta igazát, senki nem hitt neki - különösen azután, hogy kollégái már rács mögé dugtak egy másik gyanúsítottat, akit el is ítélt a bíróság. Hardy-t csak családjára való tekintettel nem bocsátották el a rendőrségtől, de a nyomozómunkának örökre búcsút mondhatott. Most a folyami rendőrségnél teljesít szolgálatot, ahol egy jobb napon még vizijártassági nélkül motorcsónakozó fiatalok is a horgára akadhatnak.

   Egy napon azonban újra borzalmas gyilkosságokról érkeznek hírek, és Hardy egyre biztosabb abban, hogy ismét apja gyilkosa "látott munkához", az a férfi pedig, akit a gyilkosságokért lecsuktak, ártatlan. Felettesei tiltása ellenére nyomozni kezd, és ezúttal semmi nem állíthatja meg...

Játékidő:
102 perc
Gyártási év:
1994
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- német - Dolby True HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- olasz - Dolby True HD
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, német, olasz, szlovák, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: