• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Rob Roy (Blu-ray)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Az 1700-as években Skócia felvidékén a McGregor klán egyetlen sarja, Rob Roy a falu életének fellendítése érdekében kénytelen egy nemes segítségét kérni, aki hajlandó pénzt kölcsönözni. A pénz szó szerint életmentő lehet, hiszen így talán lesz esélyük a szegény falusiaknak átvészelni a közelgő zord telet. Ám a kölcsönről a márki egyik embere, a kegyetlen Archibald Cunningham is értesül, és elhatározza, hogy megszerzi magának a kisebb vagyont. Kirabolja Rob Roy-t, és megöli a férfi legjobb barátját. Ezzel Rob Roy nemcsak adós marad, de a becsülete is odavész.

A dühös férfi, akárcsak Robin Hood, útonállóként kénytelen küzdeni a családjáért és a becsületéért, s közben a skót nép között hatalmas hírnévre és tiszteletre tesz szert. Üldözôje nem más, mint Cunningham, aki bűneit tovább tetézi, amikor megerôszakolja Rob Roy feleségét. A végsô leszámolás nem késhet sokáig.

Stúdió:
Játékidő:
139 perc
Gyártási év:
1995
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - DTS-HD
- német - DTS
- francia - DTS
- spanyol - 5.1 (DD)
- spanyol - DTS
- olasz - DTS
- portugál - 5.1 (DD)
- japán - DTS
Feliratok:
magyar, angol, dán, finn, francia, holland, japán, német, olasz, spanyol, svéd
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Emlékember
értékelése:
2011. máj. 4. - 23:32
Remek stílusérzékkel összerakott film, nem légüres térben mozognak a szereplők, szerencsére, nagyszerűen sikerült felidézni a történelmi korszak szellemét. Ráadásul, az izgalmas történeten túl "ajándékba kap" a néző egy csodálatos természetfilmet is, ugyanis szemet gyönyörködtető romantikus tájakon követhetjük nyomon a történet drámai szálait. Külön figyelmet érdemel Tim Roth a kegyetlen Archibald Cunningham szerepében, alakítása méltán kapott Oscar jelölést. A színész által megformált karakter egyesti magában a vérbeli gazemberek összes arhetípusát: gonosztetteit kíméletlenül, okosan és hidegvérrel végzi el, ráadásul szemet gyönyörködtető eleganciával. Remek film, a kalandfilmekbe oltott drámák kedvelőinek igazi csemege...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
97%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: