• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Másnaposok (DVD)
- 70%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet.

Doug (Justin Bartha) két nappal a nagy igen kimondása előtt két haverjával (Bradley Cooper, Ed Helms) és jövendő sógorával (Zach Galifianakis) nekivág Las Vegas-nak, ahol a cimborák olyan alaposan ünnepelnek, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol útközben elveszítették az ifjú férjjelöltet.

Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását, mert mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Stúdió:
Játékidő:
97 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Kisfilm - A pusztítás térképe (kb. 14 p.)
 
Kisfilm - Három jóbarát dala (kb. 2 p.)
 
Bakiparádé - (kb. 8 p.)
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
gerbence
értékelése:
2010. okt. 30. - 20:13
Első megnézés után egy 3-asra értékeltem a filmet, és még azt is kissé gyenge lábakon állónak éreztem. Valahogy nem volt elég összerakott, vagy elég átütő, nem is tudom; olyan szétesett benyomást keltett. Néhány jó (de nem túl különleges) figura, pár stílusos felvétel és egy-két nevetős poén - ennyi maradt meg belőle.
Másodszorra egy legénybúcsúról hazajövet, másnaposan és leharcoltan a turistabuszban kezdtem el újra megnézni, és éreztem, hogy eddig nem a megfelelő közegben kapcsolódtam rá a filmre: bizony ezt a mozit fáradt aggyal, bágyadt testtel és másnaposságtól tompa szellemmel kell nézni, és akkor megadja a kegyelem K.O.-t. Azóta beszereztem dvd-n is, és felbotorkált a Legénybúcsú-Ronda ügy páros mellé harmadiknak a témakör örök kedvencei közé.
A sztori valóban gyengécske (nem olyan csavarosan elmebeteg, mit a Ronda ügyé), de hát ez nem titkoltan le van szarva: a lényeg a hangulat és az egy (de inkább csak fél) soros beszólások. Az utóbbi év(ek) legjobb vígjátéka a Zack és Miri mellett.
A szinkron tökéletes, Scherer Péter pedig zseniális.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Red_reed
értékelése:
2009. okt. 24. - 16:43
A filmet moziban vagy négyszer láttam, ha nem többször. Az, hogy zseniális, semmit sem mond róla. A poénok ütnek, a zenei bevágások élményszámba mennek!
Szóval ha nem rendeled meg, nagy élménytol fosztod meg magad!

Külön öröm, hogy az eredeti nyelv mellett van angol felirat is, így a nyelvtanuláshoz remek!

Viszont kevés az extra, ez tény. Hiányzik a werkfilm, de hát ez van.
5 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
92%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: Másnaposok
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: