• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Jégkorona - Vér és korona I. (Könyvek)
John Caldwell
Jégkorona - Vér és korona I. Blood and Crown - Ice Crown
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A száműzött de Vigorard fivérek Zmed, Hmuda és Lenk Dré­nia legrangosabb arkhon családjának sarjai hat éven át nincstelen zsoldosként tengődtek a kathír Khigraj kán seregében. Mindvégig arról ábrándoztak, hogy egyszer majd elégtételt vesznek alattomos féltestvérükön, Toharon, aki csalárdsággal semmizte ki őket az örökségükből. És most eljött az ő idejük, hogy valóra váltsák álmukat. A rég letűnt guarni faj egy nagyhatalmú entitásának támogatását élvezve hazatérnek otthonukba, hogy megküzdjenek igazukért ha kell, akár egész Drénia és annak megcáfolhatatlan Törvénye ellenében is. Sejtették, hogy nem lesz könnyű dolguk, ám azt nem, hogy ők is csak bábok egy a távoli jövőbe mutató hatalmi játszmában, s hogy olyasmibe keveredtek, amibe sosem szerettek volna. Sem­mi nem az, aminek látszik. Sőt, még a látszat is hamis. Éles pengék kellenek az egymásba fonódott szálak elvagdosásához. A VÉR ÉS KORONA-sorozat első kötete két regényt és egy novellát tartalmaz, melyekből megismerhetjük a drén fivérek bosszújának történetét, a drénzhíli háború kezdetét, és a de Vigorardok heroikus küzdelmét hatalmuk megszilárdításáért. Egy régóta várt, hiánypótló kötet, mely az előzmények ismerete nélkül is olvasható, s amely történet végére a hamarosan megjelenő folytatás, a VÉRREL ÍRT SORSOK tesz pontot.
Kiadó:
Delta Vision Kft.
Oldalszám:
469 oldal
Gyártási év:
2016

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: