• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Avatar (Blu-ray)
Avatar Avatar
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

A KIADVÁNY A LEGÚJABB MÁSOLÁSVÉDELMI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLT, EZÉRT ELŐFORDULHAT, HOGY EGYES BLU-RAY LEJÁTSZÓKON CSAK A LEJÁTSZÓ SZOFTVER-FRISSÍTÉSE (FIRMWARE UPDATE) INDUL EL A FILM. EGYES KÉSZÜLÉKEKNÉL A SZOKÁSOSNÁL LASSABBAN INDULHAT EL A LEJÁTSZÁS. EZ NEM LEMEZHIBA, ÍGY CSERÉRE, VISSZATÉRÍTÉSRE ILYEN ESETEKBEN NINCS SZÜKSÉG/LEHETŐSÉG.

A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért...

Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény, az avatar-juk szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. Az új test a főhős számára azonban titkos feladatot is jelent egyben, amit mindenáron végre kell hajtania.

Játékidő:
162 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- német - DTS
- francia - DTS
- cseh - 5.1 (DD)
- szlovák - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, holland, horvát, német, norvég, portugál, svéd, szlovák, szlovén
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
81%

11 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (7)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (1)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: