• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > True Lies - Két tűz között (szinkronizált változat) (DVD)
True Lies - Két tűz között (szinkronizált változat) True Lies
- 55%
Szállítható: BIZONYTALAN
1.490 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Harry Tasker a nukleáris terrorizmus elhárításával foglalkozó, szigorúan titkos kormányhivatal különleges ügynöke. Hat nyelven beszél, és jól ismeri a kémelhárítás csúcstechnológiájú fegyvereit.

Felesége, Helen nem is sejti, hogy férje az Omega Szektornak dolgozik.

Az egyhangú életet élő asszony egy kis kalandra vágyik. Megismerkedik egy rejtélyes férfival, aki titkos ügynöknek adja ki magát.

A féltékeny Harry hírszerzői módszerekkel nyomoz a hűtlen hitves után, s nagy elvakultságában az utolsó pillanatban veszi észre, hogy csapdába csalták...

Minden idők egyik legmozgalmasabb akciófilmje, némi képi túlzással és jó adag humorral.

Játékidő:
135 perc
Gyártási év:
1994
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - mono (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, horvát, kazah, orosz, román, szerb, szlovén, ukrán
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2010. ápr. 29. - 20:00
Remo!

"(...) A dvd borítójáról lespórolták az eredeti címet, ami nekem szokatlan volt. Egyébként küllemre a kiadvány a maga egyszeru módján teljesen okés, még egy egész pofás belso borítóra is futotta, valamint a lemez szitázása is dögös. (...) nem a szokásos egyenmenüt kaptuk."

A DVD borítóján rajta van az eredeti cím, nézd csak meg jobban! Igaz, a feliratos változat alatt az utolsó két "tt" betu alatt volt, most meg fele olyan szélesre zsugorodott, és nagyító kell hozzá, de ott van.

Nagyjából ugyanazt a körítést kapjuk egyébként most is, mint a feliratos verziónál, a külso-belso borító kvázi ugyanaz. Van persze pár apró eltérés: a címoldalon alul nincs "szélesvásznú" jelzo, a gerincen ugyanolyan fehér-piros a cím, mint a front oldalon, Schwarzi pedig fentrol alulra került. A hátoldalon nincs menükép, másképp szedték a speckókat, belül pedig a jelenetlista betumérete lett kisebb. A feliratos változat korongja még az elso generációs DVD-ket idézte a puritán szitázásával, most persze már színes grafikát kaptunk.

A menü stílusos, illik a feliratos verzióhoz is, viszont néma és állóképes, ami nem nagy baj, de a feliratosé animált volt. Igaz, azon meg a piktogramos menügombok voltak kissé ormótlanok.

Összegezve tehát kb. ugyanazt a színvonalat kapjuk most is - persze töredék áron, én pl. 2001. október 25-én rendeltem meg innen az elso kiadást, aminek akkor még 6.450,- Ft volt az ára!

Ami viszont vitathatatlan elonye az új változatnak, a kiváló magyar szinkron. Élveztem a filmet nélküle is, de azért hiányzott, és most örülök, hogy végre teljes pompájában tehettem a polcra.

Jöhetne hasonló újraként a Hull a pelyhes és Az utolsó akcióhos is!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Remo
értékelése:
2010. ápr. 29. - 13:07
A True Lies Schwarzenegger és Cameron utolsó klasszikusa, mely tanítanivaló pontossággal keveri a humort a lenyugözoen kidolgozott akcióval. A dvd borítójáról lespórolták az eredeti címet, ami nekem fura volt. Úgy szoktam meg, hogy True Lies - Két tuz között, ezért a boltban is, ahol megvettem, rossz betunél kerestem. Egyébként küllemre a kiadvány a maga egyszeru módján teljesen okés, még egy egész pofás belso borítóra is futotta, valamint a lemez szitázása is dögös. Apróságok, de szeretem ha adnak az ilyesmikre. Ami kezd fárasztani az az új, elég idióta ne lopj-reklám és az utána kötelezoen következo blu-ray hírdetés. Ezeken túljutva örömmel konstatáltam, hogy nem a szokásos egyenmenüt kaptuk.
A film a jogtulajcsere következtében a 20th Century Fox logójával indít. A klasszikus magyar szinkronnál sistergést én nem tapasztaltam, az viszont hamar kiderült, hogy nagyon halk és jóformán egy mono hangsáv terével bír. Egyedül a vadászgépes jeleneteknél kelt picit életre. Arra szerencsére odafigyeltek, hogy legyen kiegészíto felirat, ami miatt kicsit aggódtam. A képminoségben a film korát figyelembe véve nem találtam semmi komolyabb kivetnivalót.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
87%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
Mozizz
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: