• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Farkasember (2010) (Blu-ray)
Farkasember (2010) The Wolfman
- 33%
Szállítható: AZONNAL
3.990 Ft
Eredeti ár: 5.990 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ezt a terméket legfeljebb 14 napig tudjuk félretenni!

A Universal hátborzongató horror klasszikusa inspirálta ezt a filmet, melyben az Oscar®-díjas Benicio Del Toro játssza Lawrence Talbotot, a zaklatott lelkű nemesembert, aki visszatér a családi farmra, mikor a fivére menyasszonya (Emily Blunt, Charlie Wilson háborúja) arra kéri, találja meg elveszett szerelmét. Atyjával (Anthony Hopkins, A bárányok hallgatnak) közösen Talbot elindul, hogy meglelje bátyját, de helyette egy vérszomjas bestiát talál, amely könyörtelenül irtja a környékbeli falvak lakóit, és ezzel magára vonzza Aberline (Hugo Weaving, Mátrix), a Scotland Yard rettenthetetlen felügyelőjének figyelmét. Mikor a kegyetlen teremtmény utáni hajsza rémálomba illő fordulatot vesz, Talbot kénytelen szembesülni saját rémületes végzetével.
Stúdió:
Játékidő:
119 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - DTS
- angol - DTS-HD
- spanyol - DTS
- lengyel - DTS
- cseh - DTS
- orosz - DTS
- portugál - DTS
- thai - DTS
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, spanyol, thai, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Alternatív változat - A kiadványon megtekinthető a film moziban látott változata és a 14 percnyi új jelenettel bővített rendezői változat is!
 
U-Control - A film nézése közben választható kisfilmek a forgatásról (csak a moziváltozatnál)
 
U-Control - Örökség, legenda és tudomány - kép-a-képben grafikus extrák (csak a moziváltozatnál)
 
Alternatív befejezés -
 
Kimaradt jelenetek -
 
Bővített jelenetek -
 
Kisfilm - Visszatérés a Farkasemberhez
 
Kisfilm - A szörnyszülő
 
Kisfilm - Az átalakulás titkai
 
Kisfilm - A Farkasember tombolása
Átlagos értékelés:
Fekete Fülöp
értékelése:
2012. okt. 15. - 21:25
Iparos szörnyfilm
Farkasember történetek szép számmal vannak Hollywood-ban, de igazán élvezhető alkotásokat találni a műfajban már kevésbbé lehet. Bár a tetszési index nyílván emberenként változhat. Nekem az Amerikai farkasember és az Üvöltés a kedvencem, hozzá veszem még az Ezüst pisztolygolyókat is amit többször meg tudtam nézni. Az eredeti 1941-es Universal Wolfman remakje lenne ez a film. Ami ugyen rosszra nem sikerült, de hiányoltam belőle a kellő mély drámaiságot, ami az akaratán kívül átváltozó főszereplőből most talán annyira nem jött át. Pedig Del Toro-nál jobb pofát farkasnak nem nagyon tudtak volna találni. A drámaiságot próbáltaák inkább a hirtelen, a semmiből előbukkanó szörnnyel és hangos effektusokkal pótolni. Ami ijesztgetésre nem rossz, de maga a film értékén szerintem pont ez ront a legjobban.

HD-ben képileg egy szavunk nem lehet, két éves filmhez méltó tökéletes, kristálytiszta minőséget kapunk.

Hangilag szintén tökéletes, dts HD eredti hang, úgy szól, ahogyan kell. A vérfarkas ezúttal a szobánk kellős közepén üvölt fel és bizony ettől rendesen feláll az edzetlen néző hátán a szőr. Szerencsére a Universalnal tekintenek a szinkron szeretőkre és már-már megszokott dts hanggal láttál el a magyar hangot, ami szintén rendesen megdolgoztatja a rendszert.

Azb egyik legfőbb érték pedig az extrák mennyisége. Kapunk rengeteg kisfilmet, így készültet és interjút. Kedvencem a szörny gyors mozgására kitalált futószőnyeg volt. Szóval részemre akadt benne érdekes dolog bőven.

Összeségében minőségileg majdnem tökéletes kiadványt kapunk a pénzünkért, egy ilyen kiadás megérdemelt volna egy steelbookot. 9/10
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
zolindy
értékelése:
2010. szep. 1. - 16:48
Üdíto szinfolt ez a vérfarkasos történet. Teljesen követheto benne minden, nincs benne semmilyen divatos elem, szóval ósdi az egész. De mennyire jólesik nézni egy ilyen horrort, ahol tényleg beleznek, ahol lehet látni mindent, ahol a színészek úgymond klasszikusan képzetten játszanak, és ahol nem rágnak mindent az ember szájába. Nem zseniális a film, mert ahhoz hiányzik az a plusz, de nagyon is tisztességes produkció. Különösen az tetszik, hogy Benicio Del Toro teljesen minimalistán játszik, és az eloéletérol szinte semmit sem tudunk meg. Mindenki olyan titokzatos az egész filmben. Hopkins almaevése nagyon cool és félelmetes, persze ezt is felülmúlja a késobbiekben. Emily Blunt és Weaving szintén jól játszanak, bár utóbbinak nem adatott meg, hogy teljes szereplové váljon. Azért neki is megvan a maga pillanata.
Magáról a brutálitásról annyit mondanék hogy én pont így képzelem el egy vérfarkas dühöngését, hogy ész nélkül aprít mindenkit. Ehhez azért kell az R-kategória. Mindenfajta szépítés csak röhejessé tette volna az egész filmet.
Lehet, hogy a fiatalabbaknak nem jön be, de a 30 év fölöttiek biztos értékelik majd a Farkasember-t a mai kézikamerázós és/vagy vértelen (de keménynek szánt) filmek közt.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
86%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (3)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: