• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Billy Elliot – A musical (rontott) (DVD)
Billy Elliot – A musical (rontott) Billy Elliott - The Musical
- 77%
Szállítható: Megjelenés után
699 Ft
Eredeti ár: 2.990 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
A londoni Victoria Palace Theatre különleges előadásában most otthonunkban élvezhetjük mindazt a humort, bájt és izgalmat, melyet a többszörös díjnyertes Billy Elliot: A musical kínál. Élje át Ön is a fantasztikus alakításokkal megfűszerezett előadás utánozhatatlan élményét, melynek végén egy egyedülálló számban 25 mostani és korábbi Billy Elliot is a színpadra lép. Az Oscar®-díjra* jelölt film alapján készült Billy Elliot: A musical milliók szívét hódította meg, mióta a londoni West End műsorra tűzte, és a mai napig gyűjti rajongóit szerte a világban. Az előadás több, mint 80 színpadi díjat nyert el – köztük 10 Tony®- és 5 Olivier-díjat. Az 1984/85-ös bányászsztrájk idején, egy észak angliai bányavárosban játszódó történet a kis Billy útját követi nyomon, ahogy a boksziskolát hátrahagyva balett órákat vesz, és akkora lelkesedéssel veti bele magát a táncba, amely nem csupán családját és az egész várost inspirálja, de az ő életét is örökre megváltoztatja. A film mögött álló kreatív csapathoz, többek között LEE HALL íróhoz (forgatókönyv és szövegek), STEPHEN DALDRY rendezőhöz és PETER DARLING koreográfushoz csatlakozott a legendás ELTON JOHN (zene), hogy együtt alkossák meg ezt a szellemes, felemelő és lenyűgöző előadást, amely feledhetetlen élményt nyújt.
Stúdió:
Játékidő:
162 perc
Gyártási év:
2014
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, egyszerűsített kínai, észt, finn, francia, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.20:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
- Bemutatkozik: Elliot Hanna(hu)
 
- A függönyön túl – kulisszák mögött(hu)

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: