• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Az Argo-akció (4K Ultra HD (UHD) + BD) (Blu-ray)
Az Argo-akció (4K Ultra HD (UHD) + BD) Argo
- 3%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
9.690 Ft
Eredeti ár: 9.990 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
1979. Irán forrong. A Sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg – a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk, hosszú raboskodásuk és a megmentésükre szervezett katonai akció sokáig megtöltötte a világ újságjainak címlapjait. De valamiről senki nem beszél. A követség feldúlása során hat amerikainak sikerül megszöknie, és elrejtőznie. Ám ők is és az otthoniak is tudják: csupán napok, esetleg órák kérdése, hogy a nyomukra akadjanak, és talán végezzenek velük. Az ellenséges, paranoid országban reménytelen a helyzetük. A CIA egy „beszivárgási szakértője”, Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. A terv kockázatos és végrehajthatatlan. Olyan lehetetlen, hogy csak egy filmben vállalkoznának rá...
A megtörtént eseményeken alapuló, feszült, fordulatos, és hiteles film rendező-főszereplője a Tolvajok városá-val nagy sikert aratott Ben Affleck, producere George Clooney!
Stúdió:
Játékidő:
120 perc
Gyártási év:
2012
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD-MA 5.1
- német - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
- török - Surround (DD)
- portugál - 5.1 (DD)
- japán - 5.1 (DD)
- kínai - 5.1 (DD)
- thai - 5.1 (DD)
Feliratok:
angol, arab, cseh, dán, egyszerűsített kínai, finn, francia, héber, holland, japán, kantoni, kínai, koreai, lengyel, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
- KÉP A KÉPBEN: A SZEMTANÚK EMLÉKEI – A túlélők történeteiben megelevenedik a forradalmi Irán káosza(hu)
 
- MENEKÜLÉS TEHERÁNBÓL: OTT VOLTUNK – Jimmy Carter elnök, Tony Mendez és a valódi menekültek felidézik embert próbáló élményeiket(hu)
 
- AZ ARGO-AKCIÓ: TÖKÉLETES HITELESSÉG – Ben Affleck elmeséli, hogyan keltette életre az 1979-es iráni túszválság világát(hu)
 
- AZ ARGO-AKCIÓ: A CIA ÉS HOLLYWOOD KAPCSOLATA – Tony Mendez volt CIA-ügynök és Ben Affleck rendező feltárják a kamu film titkait, amit Hollywood egésze igazinak hitt(hu)
 
- SZÖKÉS IRÁNBÓL: A HOLLYWOOD-KÁRTYA – Izgalmas bepillantás abba, milyen kockázatot vállalt a kanadai kormány a legközelebbi szomszédjai elbújtatása érdekében(hu)
 
- Audiokommentár Ben Affleck rendező és Chris Terrio forgatókönyvíró közreműködésével

Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: