• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Nosztalgia (2 DVD) (DVD)
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2011. április 4. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Andrej Tarkovszkij Nosztalgiája a filmművészet rajongói számára felejthetetlen élményt nyújtó, lenyűgöző és értékes képköltemény. Nem véletlen, hogy sokan a filmtörténelem legfontosabb alkotásának tartják. Gorcsakov, a költő maga mögött hagyja Oroszországot, s Észak-Itáliában egy orosz zeneszerző nyomdokain jár. Monográfiájához gyűjt emléknyomokat, miközben megérinti a középkor hitvilága, a fedetlen romtemplom. Önmaga kétségei és a gyönyörű Eugénia hitetlensége miatt gyötrődik.

A Nosztalgia egyfelől elszakadás attól a parttól, ahol egységben voltunk a világgal, ahol otthon éreztük magunkat, másfelől megérkezés a túlsó partra, ahol már csak úgy érhetjük el az egységet, hogy lemondunk a régiről. A régi és új világ együttléte bennünk a legfájdalmasabb.

Játékidő:
125 perc
Gyártási év:
1983
Hangok:
- orosz - Surround (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.66:1
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
1. LEMEZ:
Előzetes - - MAGYAR FELIRATTAL
2. LEMEZ:
Dokumentumfilm - Úton (Tempo di viaggio) - dokumentumfilm Tarkovszkij Nosztalgiájának készítéséről (kb. 63 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Interjú - Interjú az alkotókkal - beszélgetés Tonino Guerrával, Giuseppe Lancival és Franco Terillivel (kb. 68 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: