• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Feketén-fehéren: Eucharist koncert (DVD)
Feketén-fehéren: Eucharist koncert Feketén-fehéren: Eucharist koncert
- 50%
Szállítható: AZONNAL
990 Ft
Eredeti ár: 1.990 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:
Az Eucharist együttes ünnepelni hívott mindenkit 2010. augusztus 4-én az óbudai Amfiteátrumba, a kiengesztelődés és a békekötés ünnepére. A Feketén-fehéren dicsőítő koncert, a kiengesztelődés alkalma Jézus Krisztusban. A kiengesztelődésé Isten és ember, valamint ember és ember között, bőrszíntől, kulturális hagyományoktól és beszélt nyelvtől függetlenül. Tanúságtétel arról, hogy csak az Istennek átadott élet értelmes és egész. Dicsőítő koncert, ahol Isten van a középpontban, ahol ő lehet MINDEN MINDENBEN.
Játékidő:
80 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Videóklip - Feketén fehéren
 
Videóklip - Örökké szent
Átlagos értékelés:
Opcsi
értékelése:
2011. nov. 9. - 13:38
Ne menjünk bele a koncert témájába, beszéljünk csak a filmről.

Hát az a rosszabbnál is rosszabb. Borzalmasan amatőr módon van felvéve és vágva. Olyan durva hibák vannak benne, hogy csak nézek... Pl. rögtön a film legelején, a felblendénél egy ottmaradt igazítás látható (zoomolás vége), tele van blikkzűrrel (tengelyugrás, amikor két egymást követő snitten a szereplő nézésiránya megváltozik), rengeteg a nem hasznos és csúnya gépmozgás (kamera- és zoomrángatás), sok a defókuszos kép (életlen), sehol nincs mélységélesség, rengeteg a ferde és/vagy csúnya kompozíció, számos vágás indokolatlan, vagy felesleges, nem hasznos képek vannak sok helyen bevágva (pl. a gitáros éppen nem csinál semmit, csak néz), egyáltalán nincs fényelve az anyag (színezés, kontraszt), el-elmászik az élesség néhol, sok snittnek egyszerűen nincs vége, nincs vágásdinamika, se egységes képi világ, így az egész egy BudapestTV színvonalához illik. Szakmai szégyen.

A film egyetlen pozitívuma a kiváló hangminőség, és a nagyon szép hangkeverés, az valóban dicséretet érdemel (készítette az R27 Stúdió - Rozgonyi Péter), minden más azonban értékelhetetlen, és még a kerületi tévék szintjét sem üti meg.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
20%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: