• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Boszorkányvadászat (DVD)
Boszorkányvadászat Season of the Witch
- 69%
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Amikor több évtizednyi véres háborúzás után végre hazatér a két keresztes lovag, Behmen (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman), szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős, ezért arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő, veszedelmes helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti...
Stúdió:
Játékidő:
91 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Hank Moody
értékelése:
2011. jún. 27. - 17:37
A kihagyott lehetőségek filmje...talán így foglalhatnám össze a Boszorkányvadászat című mozit.
A mostanában boldog-boldogtalan filmjében szerepet vállaló, jobb sorsra érdemes Nicolas Cage ezen szösszenetében hozza a megszokott, érző lelkű, meggyötört főhőst, aki a lángoló motort, és 69 Chargert most épp lóra cseréli le.

Közepes kezdet után megtudjuk főhősünk és némiképp Hellboyra emlékeztető :) barátjának érzelmi motivációját, mellyel kezdetét veszi küldetésük. Némi sótlan, és teljesen felesleges dialógus után egy kis kardcsattogtatás következik, és az út folytatódik a végállomásig, ahol újabb kardcsattogtatással egybekötött silány CGI varázslatnak lehetünk tanúi, majd hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy már a stáblistát olvassuk. Nagyjából és persze némileg sarkosítva, erre számíthat az a kalandvágyó filmbarát, aki megtekinti e mozit.
...hogy némi pozitívumot is írjak, meg kell említenem a nagyon is hangulatos helyszíneket, tájakat, legyenek azok valódi, vagy digitálisan életre keltettek. Külön pozitívum, hogy a szemnek és szívnek kedves, jellegzetes aurájú magyar tájakat is fel lehet ismerni. Nicolas Cage és a lányt alakító Claire Foy mindent megtesznek, hogy foghíjasan megírt karakterüket életre keltsék, az már a silány forgatókönyvön és rendezésen múlik, hogy kettejük pszichológiai párbajából alig jön le bármi is.
A mozi utolsó húsz perce annyira bugyuta, hogy a jobb sorsra érdemes néző inkább átkapcsol a Baró Világ 3652. szériájára.
Kár ezért a filmért. Kis odafigyeléssel, hozzáértéssel, és bátrabb fantáziával igazi, misztikus kaland lehetett volna. Így marad a középszer.
5 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Stanley Ipkiss
értékelése:
2011. okt. 5. - 19:06
A mai napon ez is terítékre került, gondoltam ebéd előtt még falatozom belőle egy jót, és utána minden jól fog esni. Sajnos ez ebédemet keserű szájízzel kellett elfogyasztanom, ugyanis ez a film totálisan érdektelen. Sem a történet, pláne nem a látvány nem volt érdekfeszítő. Semmiféle plusz vagy ötletes dolgot nem kaptam a filmtől, teljesen unalomba fulladt már a közepétől fogva. A szereplőkkel nincs probléma, jó ez a Pearlman-Cage páros, de egyszerűen a történet nagyon hibádzik. A látvány tényleg szinte a nevetséges kategóriát súrolja, főleg a vége. Nem tudom, és nem is értem miért lett ez ennyire unalmas, lehetett volna akár jobb is, de sajnos elrontották.

Nagyon sajnálom, mert bíztam benne, hogy kedvenc színészem talán egy olyan filmet kap, mely után újra magára talál. A Féktelen harag, mint Cage-film sokkal jobb, de az sem volt az igazi.

A DVD kiadás, a film független mivolta miatt szintén nulla. A hangokon kívül más nincs, a képarány elrontott. Nem ér ennyi pénzt.
4 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
64%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (2)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: