• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A hűtlen (Blu-ray)
A hűtlen Unfaithful
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Az igazi szenvedély mindent és mindenkit felperzsel, ami az útjába kerül – erről győz meg Diane Lane Oscar-díjra jelölt alakítása. Tökéletes feleséget játszik, aki boldogan él férje (Richard Gere) oldalán. De összeismerkedik egy jóképű ismeretlennel, és gondolkodás nélkül beleveti magát egy vad kalandba. Csupán játéknak indul, de komolyra fordul. Halálosan komolyra. Adrian Lyne (Végzetes vonzerő) rendezése érzéki és érzékletes: nincs, aki ellent tudna állni neki.
Játékidő:
123 perc
Gyártási év:
2002
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - DTS-HD
- francia - DTS
- spanyol - DTS
- cseh - stereo (DD)
- orosz - DTS
- portugál - 5.1 (DD)
- japán - DTS
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, japán, kínai, lengyel, lett, litván, norvég, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, thai, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Adrian Lyne rendező közreműködésével
 
Audiókommentár - kiválasztott jelenetekhez Diane Lane és Olivier Martinez közreműködésével
 
Kimaradt jelenetek - választható rendezői kommentárral
 
Kisfilm - a forgatásról
 
Kisfilm - a vágásról Anne Coates közreműködésével
 
Interjú - Charlie Rose interjú
 
Interjú -
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2012. máj. 28. - 16:13
Adrian Lyne is szépen eltűnt a színről pedig jó rendező. A hűtlen idején már túl volt pályája csúcsán, ráadásul a Lolita bukásával a háta mögött egy újabb remake-be vágott bele. A házastársi félrelépést megszámlálhatatlan alkotás választotta középpontul, dráma és krimi egyaránt, a szóban forgó mű viszont egy kicsit ez is-az is. A történetet túlnyomó részt a viszonyba bonyolódó feleség szemszögéből követjük nyomon, akivel annak ellenére lehet szimpatizálni, hogy egy boldog életet és egy szerető családot tesz kockára az izgalom és az élvezet kedvéért. Az afférnak eleinte megvan a romantikus szinezete, ám végül közönséges dugás lesz belőle, amelyben a nő egyre inkább megalázza magát. Rázós szerep ez, és Diane Lane szenzációs benne. Az évek során egyre jobb színésznő vált belőle, itt pedig maximálisan kiadja magát és elsőrangúan jeleníti meg mindazokat az érzelmeket és szenvedélyeket, vágyat és bűntudatot, melyek a címszereplőben lejátszódnak. Mellette Richard Gere ugyan kevésbé látványos, de jó alakítást nyújt. Törvényszerű, hogy a történet veszít az erejéből, amikor a film nézőpontot és valemelyest műfajt váltva Gere kezébe kerül. Innen könnyen széteshetne a cselekmény, azonban az alkotók túl ügyesen bánnak a szereplőkkel, hogy ez megtörténhessen. Az előtérbe kerülő krimi elemekkel nem sokat tudnak kezdeni, igaz nem is akarnak. Lyne továbbra is a karakterekre és a drámára koncentrál és ez végül meghálálja magát a remek befejezésben.

A filmmel utoljára a szinkronos DVD-kiadás során találkoztam, amely nem hagyot túl kellemes emlékeket maga után: pocsék egyenmenü, fapados specifikációk, és így visszatekintve kimondottan gyenge képminőség jellemezte. BD-n mindegyik tekintetben rengeteg a javulás. A menü kellemes hangulatú, jó megjelenésű. A kép is lényegesen tisztább, élesebb, mint DVD-n, a színekről nem is beszélve, viszont tökéletesnek így se mondanám. A fényerősség például elég ingatag pár belső jelenetben. Ez persze részben a fényképezés módjából ered, de akkor is úgy érzem, a képen még lehetett volna javítani. A magyar szinkron az eredeti. Előzetesen megfogadtam, hogy inkább feliratosan nézem a filmet, mert a szinkronnak akadnak hiányosságai, de a Richard Gere-Szakácsi Sándor párosításnak megint nem tudtam ellenállni. BD-n végre megkapjuk az első DVD-kiadás extráit, melyek közül csak a kivágott jeleneteket néztem végig, azokat viszont kivételes módon HD minőségben prezentálták! Ajánlom őket másnak is, akadtak részek, melyeket sajnáltam, hogy nem kerültek bele a végső vágásba.
4 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
70%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: