• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Ben Hur (2 BD) (Blu-ray)
Ben Hur (2 BD) Ben Hur
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A mozitörténet legnagyobb filmjében minden grandiózus: a legtöbb Oscar-díjat nyert alkotás elkészítésében ötvenezer közreműködő és nyolcezer statiszta vett részt. A nagyjelenet arénáját egy éven át építették, és több mint kétszáz óriásszobrot faragtak ki hozzá. De ami a legfontosabb: Hollywood legfényesebb csillagai az emberi történelem legnagyobb alakjait varázsolják elénk.
Minden idők legnagyobb és legnépszerűbb filmje a Római Birodalomba, Jézus korába kalauzolja nézőit.

Számtalan, több földrészt felölelő kalandja során Ben-Hur, Júdea hercege szembeszáll a nagyhatalmú birodalommal, hogy megvédje családját és népét.

Stúdió:
Játékidő:
223 perc
Gyártási év:
1959
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - DTS-HD
- német - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
- portugál - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, koreai, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, thai
Képformátum:
2.76:1
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - T. Gene Hatcher filmtörténész és Charlton Heston közreműködésével
 
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv - Rózsa Miklós díjnyertes filmzenéjével
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2012. feb. 25. - 21:51
Egy méltán örök érvényű klasszikus ez a film. Lebilincselő történet. Hosszú idő után most néztem meg újra, és valahol a gályarabság előtt bekapcsolódott az alig hatéves lányom is, és őt is olyan szinten lekötötte, hogy ha hiszitek, ha nem, teljesen végignézte velem a közel négyórás eposzt. Egyértelműen kijelenthető, hogy bár hosszú a film, de a játékidő olyan tartalmasan van kitöltve, hogy mindvégig leköti a nézőt.

A Blu-ray kiadás ugyancsak méltó a filmhez. Na jó, egy, az Elfújta a szél díszdobozához hasonló kiadvány nyilván szebb lett volna, mert maga a csomagolás, a körítés az bizony fapados a javából. A film azonban egész szépen fel lett újítva: a kép gyönyörű és kellőképpen részletgazdag. Hihetetlen, hogy már több, mint 50 éve forgatták. A szinkron is kiváló, öröm volt hallani benne Sinkovits Imre hangját. Az "egész szépen" jelzőnél markánsabbat csak azért nem használtam, mert két-három ponton úgy vettem észre, mintha ugrana-akadna a kép. Ezeket vissza is pörgettem, de a hiba sajnos ott van. Nem nagyon zavaró, nyilván megvan az oka, talán hiányos volt a negatív. Ez azonban a közel négy órás játékidőből talán ha fél másodpercet érint, így nem is érdemes foglalkozni vele.

Egy biztos: ezt a filmet ilyen minőségben még soha nem láttam, és ennél szebb képpel talán már csak akkor láthatom, ha Full HD-re cserélem a tévét.

Csak ajánlani tudom, ezen az akciós áron nem érdemes kihagyni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
97%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: