• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A vén gazember / Nemzetes uraimék - Mikszáth Kálmán sorozat 7. kötet (Könyvek)
Mikszáth Kálmán
A vén gazember / Nemzetes uraimék - Mikszáth Kálmán sorozat 7. kötet A vén gazember / Nemzetes uraimék - Mikszáth Kálmá
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Sokszor mondották, sokszor le is írták, hogy Mikszáth Kálmán az eddigi magyar irodalom legnagyobb regényírója. Nem lehet oly szűken megszabni a legjobb, legszebb, legjelentékenyebb magyar széppróza irodalom körét, hogy Mikszáth ne a legelsők között foglaljon helyet. (Hegedűs Géza) A sorozat kötetei: 1. A két koldusdiák / A beszélő köntös 2. Különös házasság 3. Két választás Magyarországon 4. Kísértet Lublón és más elbeszélések 5. Akli Miklós és más elbeszélések 6. Szent Péter esernyője 7. A vén gazember és más elbeszélések 8. Beszterce ostroma / Új Zrínyiász 9. A Noszty fiú esete Tóth Marival 10. A szelistyei asszonyok és más elbeszélések 11. A lohinai fű és más elbeszélések 12. A gavallérok és más elbeszélések 13. Egy éj az Aranybogárban és más elbeszélések 14. A fekete város 15. Az én kortársaim 16. A sipsirica és más elbeszélések 17. A jó palócok / A tót atyafiak 18. Sárika grófnő és más elbeszélések 19. Jókai Mór élete és kora 20. A Balóthy-domínium és más elbeszélések 21. Az igazi humoristák / Írói arcképek 22. Mesés várak / A gyermekszobában
Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalszám:
301 oldal
Gyártási év:
2010

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: