• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ketten az úton (DVD)
Ketten az úton Two For The Road
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
 
 
 
 


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A gyönyörű Joanna (Audrey Hepburn) és a tehetséges Mark (Albert Finney) az országúton találkoznak először egymással, valahol Európában. Ekkor még nem sejtik, hogy ők ketten sok utat fognak együtt megtenni életük során. Változik, hogy éppen traktoron utaznak-e vagy luxuslimuzinban, tucatnyi csomag között szorongva vagy egy szál fürdőruhában. Aki útjaik során találkozik velük, hol boldog szerelmes párt lát, hol civakodó házasokat, hol a kapcsolatukba belefásult kiégett embereket. Néha társak is kísérik őket útjukon, és olykor előfordul, hogy útjaik különválnak. Sőt, az is előfordul egyszer-egyszer, hogy valamelyikük tévúton jár… Végül azonban mindig kiderül, hogy Joanna Mark nélkül nem juthat el sehová, Mark pedig egy tapodtat sem tud mozdulni Joanna nélkül.
Stúdió:
Játékidő:
111 perc
Gyártási év:
1966
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Filmográfiák -
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
marokkó
értékelése:
2011. nov. 23. - 21:45
Ez egy eszméletlen jó film, amely mellett az összes manapság készülő, párkapcsolatokról, ilyen-olyan viszonyokról és házasságokról szóló keserédes komédia töményen gagyinak tűnik. A két főszereplő játéka kiváló, a szituációk életszerűek, a párbeszédek elsőrangúak.

Audrey Hepburn minden idők egyik legnagyszerűbb színésznője volt, ezért iszonyúan sajnálom, hogy 1967-ben úgy döntött, inkább a gyereknevelésre koncentrál, és csak néha-néha tért vissza a vászonra, többnyire feledhető művekben.

Az Audrey korábbi, méltán sikeres romantikus komédiáinál és esetenkénti drámáinál (pl. A GYEREKEK ÓRÁJA) jóval modernebb hangvételű, 1966-os KETTEN AZ ÚTON ékes bizonyítéka annak, hogy Audrey méltó vetélytársa lett volna az ő majdnem teljes visszavonulása után befutó olyan "entellektüel" színésznőknek is, mint Jane Fonda, Faye Dunaway vagy később Meryl Streep. Szinte beleborzongok, ha arra gondolok, micsoda karriert hagyott veszni Audrey: 40-es, érett nőként élete legfantasztikusabb "komoly" szerepeit kapta volna a 70-es évtizedben, a valóban realista és mélyenszántó amerikai filmdrámák fénykorában.
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Díszdobozok
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: