• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Örökké meg egy nap - James Bond 007 (Könyvek)
Anthony Horowitz
Örökké meg egy nap - James Bond 007 Forever and a day
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Egy kém halott. Egy legenda megszületik. Így kezdődött minden. a Casino Royale kirobbanóan izgalmas előtörténete a bestseller szerző, Anthony Horowitz tollából. M letette a pipáját, és komoran meredt rá. - Nincs választásunk. Egyszerűen előbbre hozzuk azt a másik fickót, akit felkészítenek. Viszont nem mondta a nevét. - Bond, uram - felelte a személyzeti főnök. - James Bond. A tenger megtartja titkait. Ezúttal azonban mégsem. Egy holttest. Három pisztolygolyó. A 007-es Marseille partjainál lebeg a vízen, ismeretlen kéz végzett vele. Eljött az ideje, hogy egy új ügynök lépjen színre. Itt az idő egy új fegyver számára a szervezett bűnözés ellen folytatott háborúban. Ideje, hogy James Bond engedélyt kapjon a gyilkolásra. License to Kill. Egy legenda születésének története a francia Riviéra brutális alvilágában. "Egy regény, amely nagyon is olyan, mint egy film... pörgős, mesterien megírt... a végén még többet akarsz belőle..." (The Times) "Szórakoztató, velős thriller, egy tökéletesen gyilkos utolsó mondattal." (Guardian) "Egy időtlen Bond... a szórakoztató olvasmány összes eleme megtalálható benne." (Irish Examiner)
Kiadó:
MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT
Oldalszám:
300 oldal
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: