• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Csupasz pisztoly (szinkronizált változat) (DVD)
Csupasz pisztoly (szinkronizált változat) The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
- 9%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

   Az Airplane! és a Top Secret! dilinyós alkotói már megint megcsinálták!

   Leslie Nielsen játssza a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját, Frank Drebint, aki agymosáson megy keresztül, hogy merényletet kövessen el Erzsébet királynő ellen.

   Priscilla Presley, O.J. Simpson, egy kitömött hód, két baseball csapat és más fura szerzetek csatlakoznak az agyament eseményekhez a filmben, amely megváltoztatta a vígjátékokról alkotott képünket!

Stúdió:
Játékidő:
81 perc
Gyártási év:
1988
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Kiss Béla
értékelése:
2012. jún. 25. - 0:34
Frank Drebin hadnagy, mindenidők legdebilebb rendőrnyomozója, jó értelemben :)
Gyerekkorom egyik legkedvesebb filmje. Emlékszem, az egész családdal együtt néztük, s a hasunkat fogva nevettünk. Ami szerintem nem semmi, hogy a kisgyerekek és a felnőttek is egyformán jól tudnak szórakozni egy filmen. Persze akkor még nem értettem minden poént, de egy életre megjegyeztem magamnak Frank Drebin nevét. Azóta sem láttam viccesebb rendőrfigurát filmen.
A film maga a műfajparódia és a groteszk humor időtlen klasszikusa. A Z.A.Z. trió ezt megelőző agymenéseihez hasonlóan ez is fergeteges poénok és paródiák halmaza. Amit Mel Brooks a hetvenes években elkezdett, azt ők a nyolcvanas években folytatták. Az alkotók egy percre sem hagyják a nézők rekeszizmait pihenni, a Csupasz pisztoly 80 perc színtiszta nevetés. Leslie Nielsen neve valósággal összeforrt a szerepével. Szerintem egyenesen erre született és ez is maradt élete legnagyobb szerepe, illetve filmje. Igazából ezzel is indult be a mozifilmes karrierje, több mint hatvan évesen.
A kiadványról:
szimpla műanyag tokban, egy fehér lemez, rajta a film eredeti címével. A menüje szintén nagyon szimpla. A filmplakát mellett a szokásos menüpontok, egymás alatt, angol nyelven. Lejátszás, jelenetek, hang és felirat választási lehetőség.
A film képe a korához képest egész szép. A hang, illetve a magyar szinkron az eredeti, a jól megszokott. Szerintem elég jól szól, főleg ha az agyonnézett vhs-hez viszonyítom. :) Én bátran ajánlom mindenkinek, aki egy jót akar nevetni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

8 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (7)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
lendüljön formába
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: